@olii teraz má syoss nove zosvetlovače a tie vobec nezničia vlasy , na to ake mám ja zničene vlasy som snim bola spokojna vlasy žiju všetko ani sa nepohli
@olii Odporúčam Wellaton sopečnú červenú, som s ňou zatiaľ najviac spokojná, krásne chytila, okrem toho sa nevymýva veľmi rýchlo a aj keď som si farbila pred 2 mesiacmi, stále mám celkom červené vlasy. Keď som si farbila napríklad s tým garnierom, ktorý odporúčala @hoperpohroma strašne rýchlo sa vymyla a po mesiaci som mala na hlave len dajakú ryšavo-blonďavú, také sračky. Syoss sa neskutočne rýchlo vymýva, odporúčam tú wellaton, zatiaľ najkrajšia. Dávala som ju na tie ryšavo-blonďavé vlasy a chytila mi dosť do červena, v albume mám fotku, tak keď chceš pozri
myslim ze takuto farbu vlasov nedocielis bez toho aby si si to najskor stiahla peroxidom.
a tiez odporucam farby od welly. najjednoduchsie, najlacnejsie, najkrajsie. tie garnier, loreal a spol. sa neskutocne rychlo vymyvaju a okrem toho ani raz mi nechytil rovnaky odtien ako bol na krabicke...
ja som si davala schwarzkopf palette takuu modra krabicka to bola a tusim to mala byt cervena akoze na melir a ta chytala brutalne cerveno
na krabicke bola daka zenska s kratkymi vlasami a hnedo-cervenymi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja som sa z rysavej farbila na cervenu garnier color naturals, ale uz tam ta moja tusim nie je. ale chytala dobre, len sa aj slusne zmyvala
k tomuto je najblizsie poppy red
a tiez odporucam farby od welly. najjednoduchsie, najlacnejsie, najkrajsie. tie garnier, loreal a spol. sa neskutocne rychlo vymyvaju a okrem toho ani raz mi nechytil rovnaky odtien ako bol na krabicke...
na krabicke bola daka zenska s kratkymi vlasami a hnedo-cervenymi