Alebo ak chcete tak Red Dwarf je fakt haluzny serial... zoznamil som sa s nim len pred nedavnom.. Kamos ma vsetky casti na mp4 a prezrel som si ich za jediny tyzden...
Piste vase nazory na tento serial ,vyroky alebo vase oblubene postavy
ja som to zvykol pozerávať večer na čt2 a potešil som sa keď to niekto uploadol po česky na youtube..takže k tomuto seriálu mám veľmi vrelý vzťah... najviac sa mi páči asi rimmer... a mám rád hlášky typu : "pan Filuta se moc zlobí" alebo "a máš po eintopfu, nácek!"
KOCOUR: Nemùžeme delat nic. Na palube není šampanské.
KRYTON: Nám se bude zdát, jako by se pan Rimmer vzdálil na pouhých nìkolik hodin. Ale z pohledu pana Rimmera nám bude trvat šest století, než se k nìmu dostaneme.
LISTER: Kašlem na šampánske, máme recyklovanou moč.
mám to teraz doma, zatial som na 5. sérii, prvé dve ma nejak extra neoslovili ale postupne sa to rozbehlo pekne z kopca, britský humor je dobrý humor .. a oblubeny zrejme Rimmer, je to primitív ale vtipný
Má geniálne hlášky a mne sa páči, že je bezcharakterný, zbabelý, sebecký a zakomplexovaný.Na rozdiel od väčšiny typických kladných hrdinov má ĽUDSKÉ chyby, navyše niektoré z nich sú mi dosť sympatické.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
LISTER: Co ted budeme delat?
KOCOUR: Nemùžeme delat nic. Na palube není šampanské.
KRYTON: Nám se bude zdát, jako by se pan Rimmer vzdálil na pouhých nìkolik hodin. Ale z pohledu pana Rimmera nám bude trvat šest století, než se k nìmu dostaneme.
LISTER: Kašlem na šampánske, máme recyklovanou moč.
LISTER: Mimochodem, jsme v kosmu. Nedávno jsme proleteli kolem rudýho mìsíce, tady jsou souradnice… Vypadá takhle...
(Z palce a ukazováku udelá kroužek)
Nejde ho minout!
Kryton: Unesli pana Rimmra, Jezisi unesli pana Rimmera!!!!
Kocur: Tak rychle pric nez nam ho vratej!!
Má geniálne hlášky a mne sa páči, že je bezcharakterný, zbabelý, sebecký a zakomplexovaný.Na rozdiel od väčšiny typických kladných hrdinov má ĽUDSKÉ chyby, navyše niektoré z nich sú mi dosť sympatické.
No a Chris Barrie je kapitola sama o sebe
Rimmer: Uz se stalo.
Lister: Opakovat!