Ako vnimate rozdiely medzi slovenskymi a ceskymi dievcatami, hlavne ti, co studujete alebo pracujete v CR? lebo mne pride, ze tam su dost velke rozdiely v povahe, prioritach, hlavne pri ceskach, ale zase take moravacky su uz podobnejsie slovenkam. Ake mat
nezvyknem zeny vnimat ako sokyne
a ziadne nejake rozdiely som si zatial nevsimla, len som zistila, ze niektore dievcata su nenormalne bordelarky a lubia intrigovat (z spolocneho byvania na intraku)
je to velmi individualne, ale povedala by som, ze Cesky su "tvrdsie" povahy a maju v sebe vacsiu hrdost. Slovenky mi zas v porovnani s nimi pridu viac zenskejsie.
povahovo je to strašne individuálne
Ale výzorovo už asi 3x sa mi stalo, keď som šiel metrom v PRG, že som stretol dievča, čo bolo fakt pekné. Myslím pekné akože tak, že som sa až pozastavil. A stále som si pomyslel, že wau, konečne nejaká fakt pekná češka. Ale keď otvorila ústa..... a bola zo slovenska
Možno mám taký vkus kde selektujem len slovenské dievčatá Alebo to bola fakt náhoda.... netuším
mne pridu viac zenskejsie..ked si tak potovnam ake vychrtliny chodia po svk uliciach, tak aspon ich ta krasa zachrani .
ale inak, su viac priatelskejsie.. chces si pokecat s ceskou, tak nie je problem, a ked so slovenkou, tak dobre, ze nezavola fizlov..
a kurvy su aj v cr aj v sr, takze to maju spolocne..
Cesky su celkovo neprijemnejsie, falosnejsie, respektive strasne malo empaticke a starajuce sa len o seba. Cest vynimkam samozrejme, ale to som za 3 roky tam vYpozorovala.. A maju ovela horsi vkus a su skaredsie
Česky su radodajnejšie A my Slovenky sme zase také arogantnejšie, ale proste úprimnejšie, mám pocit že strašne veľa Češiek je úplne falošných Ale tak to len tak za tie dva roky čo som si všimla
@vincenz0 rozvi myslienku, lebo to je prvykrat co nieco take pocujem
akoze ju pozves na chlast, a bum, auto zaparkuje v garazi ci co?
@mardzi93@sisi092to ako myslis radodajnejsie? to ako "za lacno" sa sukaju s chlapmi ci co? alebo ze ich netreba dlho prekecavat na sex?? ved to i kopa slovenok...
@echoechoecho myslel som tým to ,že majú slabosť na ľubozvučné slovenské slová ako gulôčka, čučoriedka a pod. tj. niekde na diske niektoré slovenčinou síce odoženieš no mnohé si tým získaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ziadne nejake rozdiely som si zatial nevsimla, len som zistila, ze niektore dievcata su nenormalne bordelarky a lubia intrigovat (z spolocneho byvania na intraku)
na rovnako.
Ale výzorovo už asi 3x sa mi stalo, keď som šiel metrom v PRG, že som stretol dievča, čo bolo fakt pekné. Myslím pekné akože tak, že som sa až pozastavil. A stále som si pomyslel, že wau, konečne nejaká fakt pekná češka. Ale keď otvorila ústa..... a bola zo slovenska
Možno mám taký vkus kde selektujem len slovenské dievčatá Alebo to bola fakt náhoda.... netuším
Ale @9 je pravda xD
ale inak, su viac priatelskejsie.. chces si pokecat s ceskou, tak nie je problem, a ked so slovenkou, tak dobre, ze nezavola fizlov..
a kurvy su aj v cr aj v sr, takze to maju spolocne..
akoze ju pozves na chlast, a bum, auto zaparkuje v garazi ci co?
@mardzi93 @sisi092to ako myslis radodajnejsie? to ako "za lacno" sa sukaju s chlapmi ci co? alebo ze ich netreba dlho prekecavat na sex?? ved to i kopa slovenok...