Ahoj, už dlhší čas nosím vlasy iba v cope a cestičku mám v strede. V poslednej dobe som začala znovu nosiť rozpustené ale neviem sa zbaviť tej cestičky v strede. Proste stále to dookola skúšam dať nejako inak ale mi to nejde, stále sa to skončí cestičkou
normalne ucesat dozadu este ked su mokre, nalakovat a uz pri zmyvani si davaj pozor na to, aby ti tie vlasy nesli dozadu. mne ako vlasy zaschnu, tak aj zostanu a uz s nimi ani svaty nepohne
prvy raz to mozno nevyjde uplne super, treba to opakovat, aj cesticka sa casom ustaluje (aspon mne)
cesticku si treba prehadzovat na mokro, po umyti vlasov... ak su aj tak vlasy zmatene, skus to zafenovat... teda aj ak chces byt bez cesticky, musis vlasy vypnut dohora... najprv to aj tak nebude perfektne, lebo vlasy su zvyknute rast urcitym smerom, ale po par dnoch by sa mali umudrit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
prvy raz to mozno nevyjde uplne super, treba to opakovat, aj cesticka sa casom ustaluje (aspon mne)
@12 @14