a keď už nejaký konkrétny pre mňa, najlepšie asi "Party girl Birdz-u" ale asi sa tak lahko tie tituly tu nedávajú niekomu, doteraz som videla asi u 1-2 ludí
Nemám žiadny titul - a keby som nejaký mal nemyslím si že by som tým bol nejaký ,,nadčlovek,, - poteší to určite - ale to je všetko - reálny život je reálny život a birdz je birdz
@16 možno, ale už dávnejšie sa tu písalo o nejakej novej veci čo tu má byť, majú tu byť aj fotky z akcií, koncertov zo Slovenska atď ale zas udelenie nejakého titulu asi nie je nič zložité...
tak potesilo by ale svet sa pre to nezruti kvoli tomu tu nie som,ako povedal @fylo
som tu kvoli pisaniu,citaniu blogov,kecanie s inymi ludmi,zapajaniu sa do for, a pod.
ked uz by to mal nejaky titul byt,asi by to bolo nieco,co by suviselo s ukecanostou ako mi raz pisala jedna baba "ty by si mala dostat nejaky titul,15komentov za 5minut " myslim ze taky cas to bol, @eka88 ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@lvanka ides prva
som tu kvoli pisaniu,citaniu blogov,kecanie s inymi ludmi,zapajaniu sa do for, a pod.
ked uz by to mal nejaky titul byt,asi by to bolo nieco,co by suviselo s ukecanostou ako mi raz pisala jedna baba "ty by si mala dostat nejaky titul,15komentov za 5minut " myslim ze taky cas to bol, @eka88 ?
ale poznam par ludi, ktori by si ho naozaj zasluzili...
hlavna asexualka co na to hovoris?