Mám chalana s ktorým chodím 2 roky.
Rok a pol to bolo super všetko ok, ale zrazu nastal zlom.Prestal sa zaujímať o sex a o mňa celkovo. nezdá sa mi , že by som naňho nejako tlačila, ale pri každej príležitosti sa vyhovorí na to, že je unavený, ale nemá c
Opytaj sa ho. Nechcem byt zly, ale aku odpoved cakas? Aj keby tu niekto taku skusenost mal (minimalne ja ano, kedze sa obcas stane, ze je clovek v obdobi, kedy na sex ani nepomysli; povinnosti, unava, atd), tak to moze mat rozne dovody. Opytaj sa ho a rozpravajte sa co je vo veci.
sex nie je až tak dôležitý. ja nemám pravidelne na neho chuť.
a možno ho to s tebou už nebaví. vymyslí niečo zaujímavé. dnes tu bola anketa ohľadom "uchylnosti" v sexe, možno dostaneš inšpiráciu.
bože moj nemáš usta či čo? šak sa porozprávajte ne? my ti tu určite poradíme dajakú blbosť ako všetci poznáme birdz tak čo -.-" a navyše možno má len nejaké vážne veci na práci
Mňa by to poriadne štvalo a samozrejme, že by som sa s ním o tom porozprávala a zo žiadnou odpovedou ako neviem alebo nič, by som sa nezmierila. Takto to u nás vo vzťahu nefunguje, čudujem sa doteraz, že v niektorých vzťahoch sa nedokážu o takýchto veciach otvorene a hneď porozprávať.
si strasne plytky clovek, pre ktoreho je sex najdolezitejsia vec v medziludskych vztahov muza a zeny....mozno chce skutocnu lasku, ktora nie je zalozena na sexe, a preto ta testuje, ci mu tuto "cistu" lasku si vobec schopna dat
@7u7ana toto je asi v 90% vzťahov čo stratili šťavu, preste ten chlap nepociťuje už také vzrušenie, ako by som to povedal má nejak zažehnanú tú potrebu
Záleží od typu človeka ale sex je sex, hladný by som tiež jedlo neodmietol iba keby som bol už nasýtený.
Ale sú večne hladné typy a tie ktorým stačí štvrťka jablka a tri ovsené.
Najlepšie je sa opýtať. Najhoršie je sa o seba nezaujímať (nemyslím make-up ale postavu-neviem aká je v tvojom prípade)
chlapa musíš vedieť vždy prekvapiť, nabudiť, vzrušiť, zaujať.... občas je celibát dobrá vec, vzťah nie je len o sexe aj keď existuje taká povedačka že dobrý sex je len 1% vzťahu ale zlý sex je 99%. Pokiaľ si máte stále čo povedať a je vám inak spolu dobre tak mu skús navrhnúť masáž chrbta po celodennej práci a zapoj do tej masáže aj bozky... ak ani toto s ním nič nespraví, tak to bude vážnejšie a bez rozhovoru to nepôjde buď pre neho výnimočná, daj mu priestor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a možno ho to s tebou už nebaví. vymyslí niečo zaujímavé. dnes tu bola anketa ohľadom "uchylnosti" v sexe, možno dostaneš inšpiráciu.
smiešno.
No ale budiz. Aspon sa nemusim vyzliect do pol pasa a nahodit buzi pozu, ak sa chcem pochvalit novym ucesom.
Thats the rhyme as cock
but who gives a fuck....?
Ale sú večne hladné typy a tie ktorým stačí štvrťka jablka a tri ovsené.
Najlepšie je sa opýtať. Najhoršie je sa o seba nezaujímať (nemyslím make-up ale postavu-neviem aká je v tvojom prípade)