Ak by vám vaša priateľka/frajerka povedala že máte si začat holiť nohy a hrud pretože chce vás v postely hladkého,,tak idete dotoho? čo by ste jej povedali? urobili by ste preňu aj takú vec??
tak toto by som mu urcite nepovedala. este by mal v konecnom dosledku na sebe menej chlpov jak ja
nehovorim, ze chlapi maju byt jak opice. ale s tymto by sa fakt uz nemalo prehanat.
zeny nadavaju, ze muzi maju na ne prilis velke naroky, ze vzdy musia mat hladke nohy a co vsetko este... a pritom cim dalej, tym viac z nich robi to iste.
pred par rokmi ludia ani nemysleli na to, ze si co len podpazusie budu holit...
@salora ale tak ako tu išlo skôr o to, že ja mám rád tie svoje hladké partie (ktorých je trochu málo , tak som myslel, že keď oholím zvyšok, že sa budem cítiť fajn... ale je to na houby neodporúčam
holiť nohy a hruď, jednoznačne awesome idea are you serious? človek si tak na chvíľu položí hlavu na nie tak celkom čerstvo oholenú mužskú hruď a strnisko sa mu cez líce preškriabe až na zuby (áno, stalo sa mi to, nie, už to nechcem opakovať)
už len to mi chýba, aby mal nejaký chlap lepšie oholené nohy ako ja!
no fujky fuj, myslel by som si že to robím s nejakou štetkou, chlap musi byť zarastený ale nie jak medveď, take jemné sexi chlpky.........tie su vzrušujúce....filip
pochybujem ze by mi prikazala aby som si zacal holit nohy ale s hrudou tu iste otazky boli ..povedal som ze v ziadnom pripade nepotrebujem mat miesto krasnej zarastenej hrude jebakovu plantaz takze som s tym nic nespravil .. ale poviem vam zvikla si a este sa jej to aj zapacilo hehee
@antifunebracka ... takze keby ta drahy poprosil aby si si nechala narast pre zmenu tak to spravis ?? pre chlapa chodit s hladkymi nohami, je ako pre zenu chodit s chlpatymi a nie len nohami
moj sa udajne celkovo (okrem noh) oholi raz za mesiac... nikdy som si nevsimla že by bol celkovo oholeny a to som už s nim paru mesiacov ... ale ked to tvrdi on
Ja som to môjmu len tak raz nadhodila teda tie nohy..na hrudi nemá čo holiť a nohy má oholené a veľmi sa mi to páči ano proste preto lebo som lesba,nechlapatí chlapi sú grc, nechutní buzíkovia etc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
nehovorim, ze chlapi maju byt jak opice. ale s tymto by sa fakt uz nemalo prehanat.
zeny nadavaju, ze muzi maju na ne prilis velke naroky, ze vzdy musia mat hladke nohy a co vsetko este... a pritom cim dalej, tym viac z nich robi to iste.
pred par rokmi ludia ani nemysleli na to, ze si co len podpazusie budu holit...
neviem asi by som to bral ze nieco za nieco zalezi od toho co by bolo to druhe nieco
a hruď??? šak to bude mať hladké pol dňa - a čo potom? jak drôtená kefa
ale ak si taký múdry... povedz mi ako to mám vyskúšať sám na sebe
@katuska8808 vidím, že ti je z toho do plaču aj mne bolo, ver tomu
už len to mi chýba, aby mal nejaký chlap lepšie oholené nohy ako ja!
takže mládenci, nerobte to
@tikalok dúfam, že si nemyslel mňa?
ja take problémi z otázkami nemám, spýtam sa rovno sám za seba.....
a pre ostatných, prečo si myslíte že teplí musia byť vyholení ako oparené kurčatá???????
Kto videl moje nohy pochopí a vie, prečo
@drilo aha, cize oholit sa, ked ma o to partner poziada, nie je ustupok? nie je to porozumenie?
Ja som to môjmu len tak raz nadhodila teda tie nohy..na hrudi nemá čo holiť a nohy má oholené a veľmi sa mi to páči ano proste preto lebo som lesba,nechlapatí chlapi sú grc, nechutní buzíkovia etc...
...že nad týmto sa zamýšľať radšej nebudem.
Ja neviem, či by som sa vôbec bol ochotný ostrihať kvôli žene, nie to holiť si nohy a hruď. =D
sado masko... vrrrr
aa...
boha ja neviem čo sa tu deje ... o čo tu všetkým do piče ideeee ?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a sorry , ak som ťa dačím nasrala