Málokedy prispievam do ankiet, ale keď možnosť a/ bola zatiaľ prázdna, tak som sa rozhodol prispieť. A, inak, príspevok je pravdivý. Hoci, ani mne nie je celkom jasné, čo si predstavuješ pod pojmom štíhle, ale ak to majú byť dievčatá štíhle a nie anorektické, tak potom som hlasoval správne. Nepatrím k mužom, ktorí sa moderne vyjadrujú, že sa im nepáčia vychudnuté ženy, že radšej také krv a mlieko. Ale, nevylučujem, že by ma mohla zaujať aj taká. A aj anorektička. Prečo nie? Ja mám rád ľudí s diagnózou.
ejha vďaka tejto ankete som prišiel na nového smajla...miesto toho usmrkaného som tam mal pôvodne napísanú zátvorku a v nej slovo "sorry" aby bolo jasné, čo a ako
ale čo je najviac dôležité... musí ma zaujať tvár...tá hrá u mňa prim... ak je mi tvár veľmi sympatická, tak nemám problém ani s nejakými kilami navyše
no, moj nazor je, ze stihla postava je "normalna" postava... samozrejme ze nie neaka chuda... ale ked je clovek zdravy, trochu sa hybe, a nesedi len pred telkou s cipsami, tak ma normalne stihlu postavu, a taka sa mi na zene paci.
žena musí mať poriadne boky, prsia a zadok. Aby ju bolo po čom pohladkať. žiadne vychudnuté. Na to sa nezvládam pozerať. Mne to potom pripadá, ako by jej doma nedávali papať.
kks nechapem naco ti to je.. ked teraz akoze najviac ludi zahlasovalo za normal budes sa snazit byt "normal"??? vobec nechapem aky maju tieto ankety zmysel
Preco chalani, ake holky sa vam pacia ?? diskriminace? =D
Mne sa pacia holky s krasnymi velkymi ocami a nemusia mat dokonalu postavu,take makkucke, a hlavne nech maju nieco v hlave,nech sa s nimi dokazem vysantit a kecat o setkom..no a to ostatne =D heh,kedy ako
@Alpynus co sem pleties minulost...kedysi sa aj chalani v 20 rokoch zenili a tvrdo pracovali na poliach a podobne...Preco ty sedis pred netom? Pozri sa na seba a potom kritizuj inych
bože, prečo niektorí riešia, akí má toto zmysel? proste ju to zaujíma, to neznamená, že sa zajtra podľa toho zmení....možno rozmýšľa, či sú pravdivé niektoré klišé vety o tom, čo chlapi údajne chcú. možno áno, možno nie. každopádne, to, že človek jedného večera založí anketu, neznamená, že je to jeho jediný životný záujem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
...by sa pred 20 rokmi zrejme starala o vlastné dieťa a nie o to, aké ženy sa komu páčia..
Stala si sa cieľom mojej ostrej, neosobnej a neobjektívnej kritiky.
Hmm, fajnšmeker.
štíhle = pekná štíhla postava s menšími prsiami a pod.
normál = priemerná postava s niekoľkými nadbytočnými kilami
bacuľky = no comment
tak ostávala mi jedine tá prvá možnosť avšak zahlasoval by som aj do tej druhej ale len zo začiatočných percent
@Alpynus - verím, že to bolo mierené na moju záľubu v diagnostikovaných.
Mne sa pacia holky s krasnymi velkymi ocami a nemusia mat dokonalu postavu,take makkucke, a hlavne nech maju nieco v hlave,nech sa s nimi dokazem vysantit a kecat o setkom..no a to ostatne =D heh,kedy ako
@janaaah to čo dneska strašíš všade s tou linkou???? si sa vydala na profesionálnu dráhu vírusu??
Práve som sa na seba pozrel, ešteže už konečne môžem kritizovať aj s Tvojim dovolením.
1. Ako som sa spravil dôležitým?
2. Ako som sa strápnil? : )
Pouč ma prosím, aj ja chcem byť múdry ako tenario.
Založil som anketu, že kto sa komu páči? Mám vo fotoalbume sto fotiek samého seba?
Napíš, čo som spravil ako ona, nech som aj ja konečne múdrejší : )
A prečo riešiš, aký má zmysel, že riešim, aký má toto zmysel?
pretože ak ty môžeš riešiť, aký to má zmysel, predpokladala som, že mi tú možnosť vyjadrenia dopraješ.
Prirodzene Ti ju doprajem, každopádne som sa spýtal protiotázkou.
Mimochodom, kedy som sa vyjadril v zmysle, že "zakazujem ..."?
Jednoducho niektorí ľudia sa zaoberajú istými javmi a iní ľudia sa zaoberajú tými ľuďmi, ktorí sa zaoberajú istými javmi.
Je to skoro to isté.