@mygate uz viem aky po tomto komentare bude nalsedovat komentar ale aj tak to tu napisem iniciativne pogoogli ty ako sa zbavis tych tvojich jebakov na chrbte a ku kozmeticke s tym nechod bo spacha samovrazdu jak uvidi ten tvoj chrbat
ak by sa to stalo, tak by to bolo len trolovanie....v 17 sme s kamaratkou si robili podobne srandy s okoloiducich - zastavovala ich moja kamaratka a pytala sa ich, ci nechcu sex, a ja som pukal od smiechu
Raz som šiel po ulici a jedna baba išla predomnou (jebačka v legínach) a prišla druhá baba (jebačka) a spýtala sa jej že či nechce jebať že ju chce vylízať a tak išli do lesa potom ja som ich sledoval a ked sa začali bozkávať tak ma jedna zbadala a zavolala ma tak som tam šiel a mali sme pohlavný styk...bolo to super jupíí
viacerí kamaráti sa ma pýtali, prečo nejazdím BA-Brno radšej priamym spojom, ale takým, pri ktorom treba prestupovať... odpoveďou sú vždy zapýrené líca a pohľad sklopený do zeme.
Ako sa poznám, tvárila by som sa, že je to vtip a preto by som mu nedopriala radosť z toho, že mu naletím a povedala by som niečo v zmysle, že mám naponáhlo niekam, čiže by som sa vyhla odpovedi áno/nie. Ak by to bol niekto super sexy, už duplom by som neverila. Takto to chodí u mňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
@mefistotel to sa uz nerata ked si neni z ryclyc prachov
@mefistotel uhm na to som az prilis asexualna sorry
ona: "Ale ja mám muža!"
on: "No a čo, ja ti to aj tak spravím lepšie, ako on!"
ona: "ale on je mladý!"
on: "ale mladí sú na pi*u, ja ti to spravím lepšie"
(tento komentár si nečakal, že?)
ale to je jedno, ani iný by si nepochopil.
a potom sa zobudil, škrabkajúc si gule
b) Gale Harold
...to by som sa rovno na mieste vyzliekla
inak by som asi šla ďalej, ignore akože nepočujem
viacerí kamaráti sa ma pýtali, prečo nejazdím BA-Brno radšej priamym spojom, ale takým, pri ktorom treba prestupovať... odpoveďou sú vždy zapýrené líca a pohľad sklopený do zeme.