@mielikki , zamerne som napísal babu, keby som napísal chalana tak ma tu prinajmenšom ukrižujú, vieš že my gayovia sme neni ludia a treba nas všetkých do plynu....filip
Ak by som mal s dievčaťom vzťah,ktorý by došiel až do štádia intímneho zblíženia,znamenalo by to ,že nás spája niečo viac než fyzická príťažlivosť.No a v takom prípade by mi bolo,že je ako poleno.Isteže by som si ľahol k nej,nech sme ako dve polená,nech sa necíti trápne anech tam nie je sama.
@turgon jooj ,Romi toto si zabil ,ze prebudit k zivotu no len vies zavisi od situacie ,ci by sa ozaj dala prebudit a keby sa nedala prebudit ,co by si urobil ? a bola by totalne drevo ?
hm... presne takyto problem mam aj ja a moj priatel to riesi kadejako len nie priatelne a uz mi to zacina liezt na nervy... je mozne ze na takej fadnosti ako je intimne spoluzitie stroskota pekny dva a pol rocny vztah???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale dost uz cierneho humoru..
stale nenachadzam zmysel v podobnych diskusiach... to fakt sa cely svet toci o sexe..
v minulosti to bola zem, neskor slnko a teraz je stredom sex..
som zvedavy ci je to stadium konecne alebo pride i nieco potom..
co by som urobil keby to neslo ? hm neviem asi by mi to dost vadilo
druhá vec, nebol si ty náhodou gay? alebo to bol niekto iný?
tretia, sorry, ale teba proste nejde ignorovať...