tak ako prve si samozrejme každý všimne (pri stretnutí zoči voči) vzhľad , či chce či nie xD a až následne si všimneme povahu , ak niekto tvrdí niečo iné tak je pokrytec !
...No v podstate ihned a podvedome mi oci sklznu po jej zadku, nohach. V zlomku sekundy su hned na hrudniku a dlhsiu chvilku sa zdrzia na tvari a ociach... Presne v tomto poradi
@pomponchan ...to da rozum, ze ked vidim slecnu zo zadu, tak je to ten zadecek a ked z predu tak nozicky (hlavne lytka sa mi pacia take nezne uzke ak ma caja ) ...potom tie prsicka a nakoniec tvaricka
Btw, do oci sa slecne pozriem, len ak proste vidiet, ze je to niekto (osobnost). ze ma nieco do seba ...Ked to z nej nesala ako z pece teplo, tak sa do oci nepozriem ...
A je to rychle tento scanner, az ma zaraza obcas ako rychlo mi vtedy dokaze mozog pracovat.
@pomponchan to tak co ved sa nezabijem kazdy chlap dokaze zhodnotit vyzor zeny za pol sekundy a dost mi prekazaju vulgarizmy...kedze sam sa tak odborne nevyjadrujem
@nobile jj myslela som to zo zartu pochopila som co si myslel, len neviem...to co tu pises my pripada, ze akoby ti vobec nezalezalo kto to je a ide ti len o sex alebo fyzicku pritazlivost. (prepac za gramaticke chyby nie som zo slovenska :/ )
@pomponchan ... Premyslas uplne spravne. Pripada ti to uplne presne tak ako to naozaj je
...O ake hlbsie poznanie mi ma ist, ked idem okolo peknej slecny na ulici, ktoru vidim prvy krat v zivote a ktoru mozno uz nikdy viac neuvidim ?
...Proste takto automaticky vo mne pracuju len podvedome pudy. ...Nic viac, automaticky my prebehne myslou, ako by som si to s nou krasne rozdal v zadu vo svojom Opli
(Nemozem za to, je to automaticke. A ver mi, ze nie som jediny... Chlap ktoreho mozog takto nepracuje, tak je divny prinajmensom)
Vsetkym zenam a hlavne velmi romantickym sa za to ospravedlnujem, ale pocas tych 3 ci 4 sekund co mi oci spocinu na pritazlivej slecne tak moj mozog proste takto reaguje...
A ak by ti niekto chcel tvrdit opak, tak je velky pokrytec !
Inak to uz zalezi na tej iskre v ociach danej slecny, ci zacnem premyslat po tych 4 sekundach inak.
Ci sa pristavim, spytam sa nejaku blbost, rozviniem konverzaciu a mozno z toho nieco bude...
@veryhappyhippo lol ano strih, asi som divna alebo co ale strasne sa mi pacia rysave alebo cervene vlasy a vzdy ked vidim nejaku babu s takou farbou tak si predstavujem aka je to asi krabica v drogerke a mam chut sa jej prihovorit aby mi to povedala xD
Ved koli tej romantike co je v niektorych zenach prestavame byt len sexuchtive opice a ziadame nieco viac ...Teda aspon zomna sa stava impotentny saso, ked zistim, ze slecna ma ozaj hlboku a romanticku dusu
@pomponchan inu nie vzdy to musi byt krabica, moje prve dievca bolo prirodzene cervenovlase (zrzave mna dostane ak su nejako pekne alebo zaujimavo upravene ci uz farebne alebo uces a tak
@magick55 nie, nie si! Ver tomu, ze su aj ini, ani na chalanoch sa mi to nepaci, ak teda to nie je ich neustali slovnik, ak raz za cas ujde tak to nevadi to sa niekedy stava ale take kazde druhe slovo ma dost ubija. >(
@nobile no to je pekne povedane ale je to asi skoro nemozne kedze o tu romanticku dusu mozno ani nezakopnes lebo nema idealnu postavu alebo nieco take :/
@veryhappyhippo ... Njn mas 16. Ked uz budes mat nieco "nasukane" (pardon za vyraz) ako sa hovori, tak budes inak rozpravat ...To pride/alebo aj nepride ...Prave preto som pisal o chlapoch nie o chlapcoch
@pomponchan ...Veru sanca je relativne mala, ale stale je !
A priznam sa ze aj to sa mi uz stalo. Ze som sa raz v spolocnosti kamaratky, zacal citit tak dobre, az sme spolu nieco nejaky cas mali
Nebola to laska na prvy pohlad, ale bolo to zaujimave ked tak teraz spominam
@nobile jujki kamaraty....no ja mam na nich stastie lebo vacsina mojich "kamaratov" chcu nieco mat. nechapem preco....no ale jednoznacne som proti tomuto lebo potom po rozchode uz to nikdy nie je take iste a aj ked si poviete, ze budete kamosi keby sa hoci co stale...Nie je to pravda!
Laska na prvy pohlad? Podla mna to je taka hovadina, neznamy clovek ti moze byt jedine sympaticky alebo zaujmavy nejakym sposobom no aby to niekto nazyval laskou tak to je uz hlupost. Aj tak vstah nie je len o laske alebo sexe ale o ustupoch a porozumeniu, ak toto ty chyba tak nikam to nevedie.
@ponponchan ..."Laska na prvy pohlad" pisal som to len ako frazu. Tiez zdielam tvoj nazor, ze nieco take neexistuje. Myslel som to tak, ze proste je ti ten clovek tak sympaticky, ze si dohodnete rande, nakoniec sa spolu vyspite a ked je vsetko fajn je z toho "permanent" sex...
A co ja viem z kamaratkami to vzdy bolo akesi ine...
Asi preto, ze sme sa uz nejako poznali, boli sme k sebe otvorenejsi a myslim si ze v tychto "vztahoch", ktore vyplinuli z kamaratstva vzdy islo viac ako len o sex a travenie casu z niekym kto ti poskytuje sex.
( Zacnem inak formulovat svoje nazory, aby ste ma nezjedli za chvilocku )
A ja osobne stale chodim s byvalimy na kavu, na pivo a tak (no okrem dvoch )... A je to celkom v pohode... Nestazujem si
A musim este uznat, ze velku pravdu mas ! ...Na ustupkoch ci porozumeni moje vztahy vacsinou stroskotali... (No nie vzdy som ja ten neustupcivy)...
@nobile mozno to chalani vnimaju inak ale tiez poznam par chlapov ktorym to tiez mierne vadilo a boli radi ked tu osobu uz tolko nevydavali a predtym boli kamosi, mozno to zalezi aky ste vlastne mali vstah, lebo predsa len ked to nebolo nic ine ako fyzicke uspokojenie tak by ti to vlastne bolo jedno, ci? :/
Tento nazor som ziskala po rokoch spoluzitia s mojimi rodicmi. Maju super vstah. No v dnesnej dobe je to tazsie lebo baby su silnejsej povahy a niektore vazne nevedia ustupovat a porozumiet druhej polovicke. :/
@jeko jaj, tak nic. plache lebo som si myslela ze si podla toho sudil cloveka. ( :o hmm teraz neviem ci som pouzila spravny slovensky vyraz xD to sa mi stava, ze sa zle vyjadrim a ludia to pochopia inak. nemyslim to v zlom!)
@ikuto (to si v ziadnom pripade neber v zlom, ja som len pre istotu podotkla, lebo sa stretavam s tym, ze chlapci nevedia, co su taketo veci - hoci zas ako ktori, jasne .) Tak to hej, to suhlasim. A este by som dodala NALADU. Aj to velmi vela spravi, ale tak.. to sa cele preryva, takze..
@pomponchan Aha tak.. no ja neviem .. Neviem, ci by som vrazedny pohlad a nieciu vasnivu chutku furt niekoho prebodavat ceruzkou povazovala za charizmu . Ale musim uznat, ze NIECO z toho vyzaruje (dodavam so smiechom a vypinam pocitac). Tak dobru noc, idem !
PS: Co je povahova zalezitost? Akoze charizma? Precitaj si to, co mi odpisal na "teoriu push-upky" Ikuto - to je super zhrnute .
@ikuto och takze ako som vyrovnana zo sebov a moje sebavedomie sa rata k povahe ale ale ja mam dobru povahu ale moje sebavedomie je -100 a vyrovnana som zo sebov asi tak na 60% co to znamena?
@pomponchan ...Ked sa vztah ukonci blbym sposobom tak vtedy urcite nie je prijemne ked sa dvaja stykaju... Tiez sa nerad vidam s dvoma konkretnymi byvalkami presne koli tomu, ze tie rozhcoy neprebehli idealne... No naopak s mnohymi mam stale dobre vztahy. Proste sme to ukoncili po vzajomnej dohode s tym, ze naozaj sa budeme dalej stykat, len proste uz nemalo vyznam hrat sa na nejake hlbsie city, ktore tam neboli, alebo neustale sa snazit robit kompromisy ked jedna strana po nich netuzila...
Ale stale sme v kontake
Obcas je aj ten sex tak isto po vzajomnej dohode...
Proste je to fajn.
A nie som sam. Kamarat sa teraz rozisiel s priatelkou z ktorou bol 3 roky a stale sa stretavaju. Dokonca jej pred par tyzdnami maloval byt...
@pomponchan nic to neznamena, to sa neda tabulkovo vypocitat jedine je to vidno pri stretnuti/kecani s hociktorym clovekom, ze ako ma vlastne charizmu... ja som iba pisal o tom, ze ak dakto chce, a snazi sa, tak si ju moze zvysit
@pomponchan vieš, aj keď to na prvé "prečítanie" neznie veľmi fajn, ako @nobile spomínal, že myslia hneď na sex - ale tak zamysli sa nad tým. Chlap ťa zbadá. Nevie, či si inteligentná, či rozprávaš vulgárne, či sa má s tebou o čom rozprávať a či chce s tebou vzťah. Samozrejme, že si na tebe obzerá veci, ktoré ho priťahujú - či už sú to prsia, zadok, ruky, nohy, krk, alebo tvár...Koľkokrát sa stane aj také - a myslím, že páni by mohli dosvedčiť - že stretnú stráááášnú "samicu", ale keď prehovorí a oni zistia, že je dutá, alebo vulgárna, alebo "sliepka" tak si dajú otočku. Koniec koncov to podľa mňa aj tak vyhrá skôr taká, čo nie je úplne dokonalá, ale pre chlapa je krásna ale k tomu má niečo aj do seba a aj v hlave, ako taká, ktorá je barbie, ale nemá sa s ňou o čom ten chalan baviť
A aby som teda pridala jeden pánsky názor z môjho okolia (priateľ) - on mi povedal, že na ženách si samozrejme, ako prvé všíma oči. Ak ho žena nezaujme očami, tak ho nezaujíma vôbec. A potom, akosi podvedome - pudovo - si všíma tiež zadok, alebo skôr celkovo panvu a boky - je to vec, ktorá je daná pudovo, DOSPELÍ chlapi si všímajú na žene to, či je...ako by som to nazvala... "schopná porodiť dieťa", ak ma chápete Skrátka žena s úzkou panvou nie je pre nich úplne najpríťažlivejšia
Okrem toho, si všíma ruky - prsty a tak. A ďalej sa mu strašne páči šija - tá priehlbinka, ktorá je medzi kľúčnymi kosťami a tie svaly, ktoré sa rysujú na krku, keď sa otočíš
To je ťažko napísať čo,je toho viacej naraz.Ale keď ju vidím odpredu tak tvár a ako sa tvári.Keď sa tvári nejako smutne,nahnevane alebo nejako zaujímavo tak sa mi to vážne páči .Ale proste ja si ju stihnem za okamih všimnúť celú keď sa na ňu pozriem...Musí niečím vždy zaujať nech je to čokoľvek.
podľa mňa každý normálny chalan sa najprv kukne na postavičku.niekomu stačí ten vonkajšok a niekto po vonkajšom "preskúmaní" sa začne zaujímať o vlastnosti a tak(ako ja )
Na žene je pre mňa najkrajšie, keď z nej jednoducho vyžaruje ženskosť ... dnes už tie dievčatá na seba dávajú kadečo, obliekajú sa ako muži, správajú sa ako muži, chcú pracovať ako muži a bohužiaľ často sú aj také necitlivé a vulgárne ako muži. Niekde som čítal, že pekná žena bez jemnocitu je ako zlatá obruč v rypáku svine. Presnejšie: Prisl,11:22. Koľko takých dievčat denne stretnem. Vyzerajú úžasné krásne, ale tak sa vedia zhovadiť. A nájsť jemnocit v povahe, to už je dnes ozaj rarita ... alebo len stretávam nesprávnych ľudí
Koľkokrát človeka až zabolí pri srdci, keď krásne vyzerajúce dievča otvorí ústa. Ale stavím, sa že aj vy dievčatá s nami chlapcami máte podobné skúsenosti .... taká je doba.
úžasné, že v 1 ankete chalani vravia "nie je dôležité aké máš veľké prsia" a v tejto ako čítam, nič iné ako riť, brucho,nohy,prsia ich nezaujíma...česť výnimkám !
niektorí tu píšu dobré kokotiny že oči ako prvé šak do očí sa pozeriem až úplne po milion veciach , keby ste sa pozerali len na oči , zistíte že pozeráte na nejakú 150 kilovú starú babku ktorá bola na botoxe či ako sa to volá..
No záleží na jej výške a pozícii - ale snažím sa vždy dopracovať k tvári, a z nej vidím či sa ešte zlomok sekundy budem pozerať alebo nie (záleží na tom ako sa tvári)
je jasné že si každý všimne aj vzhľad...síce je to fórum pre chalanov ale je si okrem iného dosť všímam aj ruky na chalanoch..je to zvláštne ale mne to nevadí
co prve uvidim. Zvacsa to zacne blond vlasmi, potom to pokracuje podrobnejsim preskumanim pozadia a noh, pockam kym sa otoci (tvar a poprsie) a uz som zvacsa skoncil, lebo je sice pekna,ale tvari sa jak pica tak si dam dalsieho Jacka a dalsiu cigu
Čo sa týka povahy, sa nedá zistiť okamžite. Ohľadom výzoru preferujem skôr eleganciu (nie moc štandardnú, ale hlavne klasickú). Neprefarbené vlasy a nenalakované nechty (preferujem priridzenú farbu). Oblečenie: šaty, či blúzku a sukňu, klobúk (aj extravagantne abstraktný), sandále s nízkym podpätkom či baleríny (v zime čižmy) Cez leto jej oblečenie moc neriešim (hlavne aby nemala mikinu, botasky a nohavice, či podobné "handry").
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
..ehm.. chalani? Pardon, nechala som sa uniest .
a ak zboku?
To je taky podvedomy scanner
Btw, do oci sa slecne pozriem, len ak proste vidiet, ze je to niekto (osobnost). ze ma nieco do seba ...Ked to z nej nesala ako z pece teplo, tak sa do oci nepozriem ...
A je to rychle tento scanner, az ma zaraza obcas ako rychlo mi vtedy dokaze mozog pracovat.
Ked takto scanuje nejaku slecnu
A nehodil sem aj algoritmus podla ktoreho moj mozog presne postupuje
Polepsim sa a nabuduce uz to bude lepsie
@pomponchan to tak co ved sa nezabijem kazdy chlap dokaze zhodnotit vyzor zeny za pol sekundy a dost mi prekazaju vulgarizmy...kedze sam sa tak odborne nevyjadrujem
...O ake hlbsie poznanie mi ma ist, ked idem okolo peknej slecny na ulici, ktoru vidim prvy krat v zivote a ktoru mozno uz nikdy viac neuvidim ?
...Proste takto automaticky vo mne pracuju len podvedome pudy. ...Nic viac, automaticky my prebehne myslou, ako by som si to s nou krasne rozdal v zadu vo svojom Opli
(Nemozem za to, je to automaticke. A ver mi, ze nie som jediny... Chlap ktoreho mozog takto nepracuje, tak je divny prinajmensom)
Vsetkym zenam a hlavne velmi romantickym sa za to ospravedlnujem, ale pocas tych 3 ci 4 sekund co mi oci spocinu na pritazlivej slecne tak moj mozog proste takto reaguje...
A ak by ti niekto chcel tvrdit opak, tak je velky pokrytec !
Inak to uz zalezi na tej iskre v ociach danej slecny, ci zacnem premyslat po tych 4 sekundach inak.
Ci sa pristavim, spytam sa nejaku blbost, rozviniem konverzaciu a mozno z toho nieco bude...
Alebo prejdem okolo a nic sa nedeje
@sprejerka01 ...Ved ja sa az tak nehnevam
a taktiez ak tricko s kapelou tak cumim ze aka kapela
@ikuto Tak toto keby som vedela, inde som ..
inac som uplne proti takym myslienkam, nemozem ich mat ak osobu nepoznam
Ved koli tej romantike co je v niektorych zenach prestavame byt len sexuchtive opice a ziadame nieco viac ...Teda aspon zomna sa stava impotentny saso, ked zistim, ze slecna ma ozaj hlboku a romanticku dusu
To je uz ale mimo temy zas
ale dlhe su
@pomponchan ...Veru sanca je relativne mala, ale stale je !
A priznam sa ze aj to sa mi uz stalo. Ze som sa raz v spolocnosti kamaratky, zacal citit tak dobre, az sme spolu nieco nejaky cas mali
Nebola to laska na prvy pohlad, ale bolo to zaujimave ked tak teraz spominam
Laska na prvy pohlad? Podla mna to je taka hovadina, neznamy clovek ti moze byt jedine sympaticky alebo zaujmavy nejakym sposobom no aby to niekto nazyval laskou tak to je uz hlupost. Aj tak vstah nie je len o laske alebo sexe ale o ustupoch a porozumeniu, ak toto ty chyba tak nikam to nevedie.
a suúhlasím že láska na 1. pohlad neexistuje
A co ja viem z kamaratkami to vzdy bolo akesi ine...
Asi preto, ze sme sa uz nejako poznali, boli sme k sebe otvorenejsi a myslim si ze v tychto "vztahoch", ktore vyplinuli z kamaratstva vzdy islo viac ako len o sex a travenie casu z niekym kto ti poskytuje sex.
( Zacnem inak formulovat svoje nazory, aby ste ma nezjedli za chvilocku )
A ja osobne stale chodim s byvalimy na kavu, na pivo a tak (no okrem dvoch )... A je to celkom v pohode... Nestazujem si
A musim este uznat, ze velku pravdu mas ! ...Na ustupkoch ci porozumeni moje vztahy vacsinou stroskotali... (No nie vzdy som ja ten neustupcivy)...
@veryhappyhippo ...To ti prajem toto, aby sa ti splnilo
Ja som sice uz davno, davno prekrocil tvoj maximalny pocet sexualnych partneriek, no nemozem tvrdit, ze som bohvieako stastny z toho
Spokojny som (Sex je super vec a ked je casto z inym dievcatom. Je aj zaujimavjsi...)
No neda sa to rovnat z milovanim sa z osobou, ku ktorej nieco citis...
Neda
charizma je proste len o tom, ako sa ten clovek citi, ako je vyrovnany sam so sebou, o sebavedomi a to je asi tak vsetko... a este zcasti o povahe
Tento nazor som ziskala po rokoch spoluzitia s mojimi rodicmi. Maju super vstah. No v dnesnej dobe je to tazsie lebo baby su silnejsej povahy a niektore vazne nevedia ustupovat a porozumiet druhej polovicke. :/
@pomponchan Aha tak.. no ja neviem .. Neviem, ci by som vrazedny pohlad a nieciu vasnivu chutku furt niekoho prebodavat ceruzkou povazovala za charizmu . Ale musim uznat, ze NIECO z toho vyzaruje (dodavam so smiechom a vypinam pocitac). Tak dobru noc, idem !
PS: Co je povahova zalezitost? Akoze charizma? Precitaj si to, co mi odpisal na "teoriu push-upky" Ikuto - to je super zhrnute .
Ale stale sme v kontake
Obcas je aj ten sex tak isto po vzajomnej dohode...
Proste je to fajn.
A nie som sam. Kamarat sa teraz rozisiel s priatelkou z ktorou bol 3 roky a stale sa stretavaju. Dokonca jej pred par tyzdnami maloval byt...
Preco palit mosty ?
A aby som teda pridala jeden pánsky názor z môjho okolia (priateľ) - on mi povedal, že na ženách si samozrejme, ako prvé všíma oči. Ak ho žena nezaujme očami, tak ho nezaujíma vôbec. A potom, akosi podvedome - pudovo - si všíma tiež zadok, alebo skôr celkovo panvu a boky - je to vec, ktorá je daná pudovo, DOSPELÍ chlapi si všímajú na žene to, či je...ako by som to nazvala... "schopná porodiť dieťa", ak ma chápete Skrátka žena s úzkou panvou nie je pre nich úplne najpríťažlivejšia
Okrem toho, si všíma ruky - prsty a tak. A ďalej sa mu strašne páči šija - tá priehlbinka, ktorá je medzi kľúčnymi kosťami a tie svaly, ktoré sa rysujú na krku, keď sa otočíš
ta asi keď prve ta povaha to nebude.
či vy chodite za každym a " hej, akú máš povahu? "
na prvy pohľad je všetko povrchne, lebo je to pohľad.
O______________O
Koľkokrát človeka až zabolí pri srdci, keď krásne vyzerajúce dievča otvorí ústa. Ale stavím, sa že aj vy dievčatá s nami chlapcami máte podobné skúsenosti .... taká je doba.
a správanie ? Hlavne nech nie je hanblivá... nič horšie hádam neexistuje. Leda tak vypatlaná.
1.vzhlad
2. vystupovanie
3. vyraz tvare (svedci o inteligencii)
4. tvár,hlavne oci
5. ak prejde kontrolou , vsimnem si ci ma zaujemcov
6. ak nema alebo supakov , idem do toho a preverim povahu ...
ale nie som narocny len mam strasnu slabost na modrooke blodnyny... ta tvár....
je jasné že si každý všimne aj vzhľad...síce je to fórum pre chalanov ale je si okrem iného dosť všímam aj ruky na chalanoch..je to zvláštne ale mne to nevadí