Keď sa ocitnete v posteli so ženou ktora nemá dokonalú vyšportovanu postavu? Paci sa vám jej telo aj tak? Ja sa celkom hanbím keď som pred niekym nahá lebo nemám dokonalý zadok. Cvicim nie som tučná ale môj zadok nemá vyšportovany tvar. Co si myslite?
Vieš čo, prvá aj druhá baba čo som poznal a chodili sme tak neboli žiadne modelky. Pri tej prvej som si až po rozchode uvedomil, že vôbec pekná nebola. Ale ľúbili sme sa, hrali sme spolu csko, nekorektný humor a spoločné záľuby.
Myslím že keď už do tej postele s tebou ide tak sa mu páčiš a dôležitejšie je ako si to snim dokážeš užiť ako sa strachovať či máš úplne dokonalý zadok
V tom krásnom posteľovom momente mi v hlave prebieha vždy pieseň od Petra Nagy: Svet je krásny zadok, záleží od vkusu, či dáš naňho pusu, či nakopneš od hnusu.....etc.
Niekedy aj klip k tejto piesni sa mi premieta v mysli v tej chvíli. Mám silné nutkanie ju vtedy spievať, ale vždy keď začnem tak neviem prečo ale nikdy potom neprebehne pohlavný styk.
A k téme, áno myslievala som na to, že sa mi všetko natriasa a nemám dokonalé, krásne krivky. Ale uvedomila som si, že asi ma skutočne chce, so všetkými nedokonalosťami, že ho priťahujem, inak by so mnou nespával. Teraz to už moc neriešim.
A tak by si sa na to mala pozerať aj ty, nespal by s tebou, ak by si pre neho nebola krásna. A tvoj nevyšportovaný zadok je to posledné, čo ho pri tom trápi
a navyse si myslim, ze velmi mizive percento sa ocitne s takou v posteli kedze realita je taka ze mizive percento ma realne dokonalu postavu. Takze skor by asi boli v soku, ak by si mala dokonalu postavu
vysportovane postavy sa mi nikdy nepacili. tiez cvicim ale pre seba.
na zene musia byt boky aj rit, ale nie vyrysovane... a ak nema uplne zenske boky a perfektnu rit... tak co potom ? oh ano pustim ju k vode lebo tam caka zastup dokonale ritnatych kund, cakaju len na mna. a ja si vyberam, ked ide o rite.
Bože, som rada že aj keď som tučná, striatá a škaredá tak som toto nikdy v hlave neriešila. Aj ty sa nemiluješ len s chlapmi s perfeknou postavou, nie? A muži tiež nie Netreba to riešiť, veď keď máte spolu sex, tak sa mu páčiš dostatočne.
Popravde, neriešil by som tieto veci.. A to ani keby som vyhľadal neviazaný sex, k čomu ma to síce osobne až tak neláka, lebo poznám samého seba, pričom mi ten sex s babou môže už častokrát chýbať akokoľvek veľa, no nedokážem si moc v tomto udržať citovú chladnosť a odstup. Tiež cítim, že nemám záujem iba o taký neduchaplný sex bez citu. Takže u mňa by to zrejme bolo asi skôr vo vzťahu, pričom tam by to bolo bez debaty jasné, a ľúbil by som ju celú od hlavy až po päty a takú aká je. No ale tiež sa tak nejako hanbím vyzliecť do naha naživo pred cudzím, ako tu píše tá zakladateľka, hoci som chalan. Ale nie je v tom to, že by som sa hanbil sa za svoje telo, to vyzerá normálne a v pohode, hoci nie som nejakej výraznej atletickej postavy a mám na hrudi jazvu, ale skôr pre to, že ja neviem ani aké reakcie teraz od tej baby očakávať. Či sa začne uškŕňať, možno usmievať alebo vôbec aká bude jej reakcia. Predsalen nikomu som sa ešte neukázal nahý, no a prirodzene sa hanbím, pričom pri babe sa tak ukázať je taký zvláštny pocit. Možno sa prvotne budeme hanbiť obaja, no tá hanblivosť opadne verím.
A pokiaľ ide o zadky, tak ten má asi každá pekný, a častokrát nemusí ani drepovať alebo sa zaťažovať s cvičením.
Absolútne sa tým netráp. Možno ak budeš v posteli s niekým, kto bude hrať svalmi, môže ti to prebehnúť na mikrosekundu v hlave, ale znova to nechaj tak. Oni tí chlapi tak isto nie sú kalokagatické skvosty, takže je to 1:1. Napríklad ja osobne cvičím len zadok, ale mam rada svoj zadok a pomáha mi to aj od bolestí kolien, pohyb ma teší a dokonca je vidno aj výsledky, muhahahahaha. Ale stále mám celulitídu, a tej sa zrejme nezbavím a vôbec ma to netrápi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Niekedy aj klip k tejto piesni sa mi premieta v mysli v tej chvíli. Mám silné nutkanie ju vtedy spievať, ale vždy keď začnem tak neviem prečo ale nikdy potom neprebehne pohlavný styk.
A tak by si sa na to mala pozerať aj ty, nespal by s tebou, ak by si pre neho nebola krásna. A tvoj nevyšportovaný zadok je to posledné, čo ho pri tom trápi
Mne sa páči kadečo, okrem nadváhy. Čo si myslím si nechám pre seba.
na zene musia byt boky aj rit, ale nie vyrysovane... a ak nema uplne zenske boky a perfektnu rit... tak co potom ? oh ano pustim ju k vode lebo tam caka zastup dokonale ritnatych kund, cakaju len na mna. a ja si vyberam, ked ide o rite.
A pokiaľ ide o zadky, tak ten má asi každá pekný, a častokrát nemusí ani drepovať alebo sa zaťažovať s cvičením.