Toto tu zas je. Zakladatelka, setkym nam doslo ze si tu otazku polozila kvoli sebe
Urcite to nerobis pre kamaratku alebo sa nechystas pribrat.
No ja celkovo moc tucne baby nemusim. Nemam rad tucne brucho, obrie stehna, velke ruky a rit jak lodny kufer.
To je moj nazor. Vecsina chalanov sa opeknuje ze im to nevadi, ale povecsinou ano. Ja som uprimni. To ze mam baba troska sirsie boky, troska vecsie brucho, to nevadi to je nula bodov. Ale tlstota nie je nic moc.
Inac toto je vyhoda chlapov Nekerim ta tlstota sedi. Ale ne seckym.
ANie sme divny. Ved ani vam sa nepacia,chalani ktory maju 1,5metra a 100 kg.... Nikto netvrdi, ze to musi byt modelka (tie su moc vychrtle). Podla mna baba by mala mat ako sa hovori aj cici aj rici Ale zas tsta ee.
Som zo zásady dosť úprimný a tak dodám že baby pri sebe nemusím.Ale predtsva že mám vzťach snejkaou vychrtnutou baou to tiež nemusím.Sparávnu babu je začo chytiť ako niektorý tvrdia a s radosťou sa k tomu výroku pridávam.
no moja postavou sa netraap.to ich po nejakom case omrzi.ale ked mas v hlave a si vtipna..atd.to ich zaujme viac...moja kamoska tiez nema dokolanu postavu.,.a ma skveleho chalana..uz len pre to ze aj ona ma nieco doseba..a nie je to v kraaase ..ale taka peknuucka gulicka
to je hrozne,sa pytas ci vadis tucne stehna alebo ruky...si velmi povrchna vo svojej laske a celkovo v pristupe ku chalanom...ked ta niekto miluje,je mu jedno,ci mas o 5cm sirsie ruky alebo stehna...to su otaazky...!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Toto tu zas je. Zakladatelka, setkym nam doslo ze si tu otazku polozila kvoli sebe
Urcite to nerobis pre kamaratku alebo sa nechystas pribrat.
No ja celkovo moc tucne baby nemusim. Nemam rad tucne brucho, obrie stehna, velke ruky a rit jak lodny kufer.
To je moj nazor. Vecsina chalanov sa opeknuje ze im to nevadi, ale povecsinou ano. Ja som uprimni. To ze mam baba troska sirsie boky, troska vecsie brucho, to nevadi to je nula bodov. Ale tlstota nie je nic moc.
Inac toto je vyhoda chlapov Nekerim ta tlstota sedi. Ale ne seckym.