@4 Nemienim už reagovať na sračku ktorá si ma zo zbabelosti zablokovala to by som ešte zniesol ale tie hnusne obrázky dredov ma už vážne unavujú
máš vši ?????????? a neobťažuj ma nemám na teba náladu
@6 z múdrosti stačia mi tie tvoje kktiny občasne na fore nepotrebujem fejkového zmrda aby mi lozil po profile
o tých všiach a dredoch to máš od babky či od farara?
ale ty si kokot čo má minimálne 5 nickov a stále sa sem snažíš silou mocou dostať takže to bude kludne aj z tvojej hlavy
ale veĎ to je rytmus nie? ten sufurky to po nete kolujú zvesti že rytmus tu má nejký nick a chodí sem provokovať a ukazovať svoje majestátne myšlienky neviem, bolo tam na výber tuším z troch nickov, ako je to dosť možné ...
@11 áno ja mam 15 účtov to si môžeš dať overiť u kompetentných dávam im súhlas aby ti tuto informáciu poskytli fejkovy zmrd a nenechám sa uražat takže @admin rieš tohto uživatela ktorý ma ako prvý začal atakovať
@antifunebracka to som sa niekde dočítal aj mimo birdzu ... kolovali zvesti o tom že by to mohol byť aj sexywoman (neviem presne názovv toho uživatela hh)
(to bol prispevok o tom ako rytmus postol niečo na fb že to našiel na birdzi, článok o ňom) z toho ludia usudzovali že sem chodí a že je aj regnutý čo samozrejme sa nevylučuje hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
máš vši ?????????? a neobťažuj ma nemám na teba náladu
piču
o tých všiach a dredoch to máš od babky či od farara?
ale ty si kokot čo má minimálne 5 nickov a stále sa sem snažíš silou mocou dostať takže to bude kludne aj z tvojej hlavy
Proti tebe nič nemám takže si zabil
omylom som sa trafil do sestričkinej vagíny hneď po pôrode
(to bol prispevok o tom ako rytmus postol niečo na fb že to našiel na birdzi, článok o ňom) z toho ludia usudzovali že sem chodí a že je aj regnutý čo samozrejme sa nevylučuje hh