nie, nemaju... maju plnu hubu toho, ze maju, ale v skutocnosti su tak nekonecne jesitni, ze ked maju pri sebe bystru holku.. nedajte bohovia bystrejsiu, znesu ju pod ciernu zem
tak podla toho aký. poznám jednu extra múdru babu študujúcu fyziku a nemá núdzu o chlapov. a rovnako poznám hlúpučké dobre vyzerajúce pipky a tiež nemajú núdzu o chlapov
áno. ale neznášam dievčatá, ktoré sú priemerne alebo mierne nadpriemerne inteligentné a veľmi sa povyšujú. ale tiež nemám rád ani to, ked sa niekto velmi ponižuje. čiže velmi dôležité je aj zodpovedajúce sebavedomie.
myticky tvor, ktoreho nikto este nevidel...ale urcite by som mal rad taketo dievca, len je blbe, ze ako pise @asceticjunkie ze aj uplne normalne priemerne inteligentne dievca, co precita zopar knih (sice typu harry potter alebo hra o trony a pod.) robi zo seba genia.....
bud je hlupa a je dobra na jednu vec alebo ma aj rozum a da sa snou osobne si to na babach dost vsimam, neznasam tie hlupe pi* s komplexom vyssim ako IQ
@23 no jasné, ospravedlňujem sa preklep, stáva sa, nie?
@28 prečo si myslíš? Odôvodni mi, prečo to je podľa teba hlúpa otázka. Chcela som len vidieť, koľko chlapov tu na birdzi si prizná, že nie. Tak som sa dozvedela.
@zeriavka presne tak a väčšina ľudí ani nevie čo to vlastne tá inteligencia znamená, lebo ako vravíš, nemusím vedieť fyziku aby som bol inteligentný...
@midnight okej, tak nebolo to az uplne znesenie pod ciernu zem, ale moj ex to velmi tazko znasal, ze som "mudrejsia" - rozumej mam ukoncenu VS a on nie
@husky to je tiež dosť odveci reakcia a nepáči sa mi to
na druhej strane, nevidím nič rozumné ani na tom pchať sa niekomu stále do zadku keď o to očividne nemá záujem. aby sme sa zase nechytali za slovíčka, narážam na to, že by bolo možno fajn z tvojej strany pokračovať vo svojej nenávisti k dotyčnému potichu a bez prijebaných komentárov a narážok kdekoľvek sa dá. tým zhadzuješ akurát tak seba
ver tomu ze by sa to nikdy nestalo, keby sa panko nehral na detektiva a neustale aj po niekolkych upozorneniach sa mi nesral do zivota...este nejake otazky alebo sme to vyriesili?
@husky ja som sa na nič nepýtala a pozadie tej vašej úžasnej nevraživosti je mi ukradnuté. len vravím, že sa TY konkrétne nemusíš stále dookola zhadzovať tým, že jebeš ako chorá vrana do ľudí, ktorých nemáš rád, pokiaľ to oni nerobia tebe. mne tu tiež neni každý sympatický ale nemám preto plnú hubu na neho pod každou fotkou a v každom fóre, práve naopak, ignorujem ho. skús pochopiť čo som napísala a tým to i pokladám za vyriešené
moja byvala bola inteligentnejsia ako ja (akurat konci bc na FIIT) a dost ma to pritahovalo ... ano paradoxne aj ked robim z ludi dementov ked sa snazim nieco vysvetlit (to je dost moja chyba, ale bojujem s tym), tak lubim inteligentne devy
k tomu uz asi len tolko, ze pokial by ti to bolo tak strasne jedno, tak mas svoju hlavu a nedas si niekym ZAKAZAT sa so mnou bavit. ale to uz je tvoja volba kto ti bude riadit zivot. pekny zvysok dna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
inak, ťažko sa mi predstavuje, ako môže človek zniesť pod čiernu zem niekoho bystrejšieho
len problem ze niektore si o sebe myslia ze oproti nim je Einstein len druhotriedny hlupak i ked vsak vies ako to je
@28 prečo si myslíš? Odôvodni mi, prečo to je podľa teba hlúpa otázka. Chcela som len vidieť, koľko chlapov tu na birdzi si prizná, že nie. Tak som sa dozvedela.
@patuskoo umri
pochvalil si sa, ale kazdemu je to jedno. aky je to pocit?
a koment pod tebou je v diskusii o inteligencií pomerne zaujímavý
nehovoriac o tom, ze v komente cislo 31 sa zraci pretlak inteligencie autora tou druhou castou: "patuskoo umri"
na druhej strane, nevidím nič rozumné ani na tom pchať sa niekomu stále do zadku keď o to očividne nemá záujem. aby sme sa zase nechytali za slovíčka, narážam na to, že by bolo možno fajn z tvojej strany pokračovať vo svojej nenávisti k dotyčnému potichu a bez prijebaných komentárov a narážok kdekoľvek sa dá. tým zhadzuješ akurát tak seba
ver tomu ze by sa to nikdy nestalo, keby sa panko nehral na detektiva a neustale aj po niekolkych upozorneniach sa mi nesral do zivota...este nejake otazky alebo sme to vyriesili?
k tomu uz asi len tolko, ze pokial by ti to bolo tak strasne jedno, tak mas svoju hlavu a nedas si niekym ZAKAZAT sa so mnou bavit. ale to uz je tvoja volba kto ti bude riadit zivot. pekny zvysok dna