@Jaro1991 suhlas z pohladu muza doplnam. Ale ked mi veemlmi zalezi na mojej priatelke a jej zdravi, tak kludne sa oberiem o nejaky ten stupienok pozitku z pocitov pri sexe. Da sa to vsak potom vynahradit vselijako
myslim si ze je to o tom aby ste ani jeden z vas nerobili nieco co nechcete....viem co vsetko dokaze antikoncepcia a keby si to vedel nenutil by si ju do toho....skus si nastudovat aj napriklad prirodzene metody....uvidis ake by to bolo skvele bez kondomu aj antikoncepcie.....aby sa ti nestalo ze ona ju kvoli tebe zacne brat a ty ju budes o par rokov chodit pozerat do nemocnice na jisku pre emboliu alebo prestane mat vdaka nej chut na sex uplne....porozmyslaj...
na jednej strane kondomy moc nemusim a preto by som sa s nou o tom skusil este raz porozpravat, ale vztah je aj o kompromisoch..cize urcite by sme nejake riesenie nasli a boli spokojni obaja
No. Hormonalna antikoncepcia je dost radikalny zasah do hormonalneho systemu zeny a je to dost chemia. Takze je to JEJ rozhodnutie.. a ked sa chalanovi nepaci tak moze suchat nohami..
I ked HAK je komfortnejsia pre chalana, nie je to bohvieco pre babu.. pharmatex resp ine spermicidy su vsak tiez celkom chemicky hnus a mozu budit vela alergickych reakcii navyse kazde mydlo rusi ich ucinok.. to sem tam moze byt problem pri milovani v sprche kondom je fajn len znacne obmadzujuci..
osobne sa mi paci ked priatelka berie HAK ale ak nechce su vzdy ine moznosti.. najlepsia antikoncepcia je acylpirin medzi kolena
@Whippersnapper tak napríklad ja si nemysím, že antikoncepcia je luxus iba pre chalana ale aj pre mňa. vďaka nej už nemám neznesiteľné kŕče od menštruácie a čo je hlavné mám ju pravidelnú.. takže ja na antikoncepciu nedám dopustiť.. a predovšetkým nie je to chémia, je to chemicky vyrobené, ale je to o hormónoch a ak má žena normálneho gynekológa, tak by to nemal byť problém.
ja som za HAK... !!!!!!!!!!! a v živote ma nepresvedčí nikto s tými kecami že to škodí... keby to tak škodilo ako každý hovorí tak by to nikto nepoužíval... a aj gynekolóvgovia by boli proti ... a keď sme už pri tom dnes už škodí všetko... ak sa bojíte o svoje zdravie prestaňte piť a fajčiť... to predsa tiež škodí a vážne ohrozuje váš organizmus....
No hormonalna antikoncepcia je mozno pre teba, Adaadisallaares, pomocou a je Ti po nej lepsie. Ale poznam dievciny, ktorym bolo naopak pred tym v pohode a potom dost zle.. Na kazdeho cloveka to ma iny vplyv a nezalezi to len od lekarky.. Fakt je to dost velka davka chemie a je to individualne ako na to telo zareaguje. Kazdopadne ti gratulujem ak ti to fakt pomohlo, aj moja sestra ju berie z lekarskych dovodov.. To je fajn.. Mam vsak aj kamaratku, co si kvoli otmu dost vytrpela..
@Whippersnapper hej hej máš pravdu, ja netrvdím, že to nemôže uškodiť.... len vravím, aby sa to neodsudzovalo, len za to, že jednej je po nej zle, ale druhej to môže pomôcť.. ale tak svinskú dávku chémie máš v ibalgine a to sa z tela dostáva omnoho horšie a tiež to ľudia užívajú stále.. a po rokoch, keď majú problémy s pečienkou ..tak sa čudujú z čoho to je....
» www.kondomshop.sk/119-primeros-cl... hrube tak akurat, v zivote nas nesklamali, HAK by som v zivote nedovolil priatelke brat, je to hnusne komercne svinstvo, doktori mlcia lebo by sa chcu vyhnut smrti...biznis je kruty... tajna dohoda medzi doktormi a vyrobcami HAK a skolami..
Keby to dievča nechcelo užívať HAK zo zdravotných dôvodov, tak to by chlap mal akceptovať. Ale keď nechce HAK len preto, ,,lebo nechce´´, tak to je riadna krava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
I ked HAK je komfortnejsia pre chalana, nie je to bohvieco pre babu.. pharmatex resp ine spermicidy su vsak tiez celkom chemicky hnus a mozu budit vela alergickych reakcii navyse kazde mydlo rusi ich ucinok.. to sem tam moze byt problem pri milovani v sprche kondom je fajn len znacne obmadzujuci..
osobne sa mi paci ked priatelka berie HAK ale ak nechce su vzdy ine moznosti.. najlepsia antikoncepcia je acylpirin medzi kolena
No hormonalna antikoncepcia je mozno pre teba, Adaadisallaares, pomocou a je Ti po nej lepsie. Ale poznam dievciny, ktorym bolo naopak pred tym v pohode a potom dost zle.. Na kazdeho cloveka to ma iny vplyv a nezalezi to len od lekarky.. Fakt je to dost velka davka chemie a je to individualne ako na to telo zareaguje. Kazdopadne ti gratulujem ak ti to fakt pomohlo, aj moja sestra ju berie z lekarskych dovodov.. To je fajn.. Mam vsak aj kamaratku, co si kvoli otmu dost vytrpela..