Nepríjemné by to mohlo byť ak by mala nejaké zdravotné problémy, alebo kvôli nedostatku hygieny... Ak sú tieto veci okej, tak je to veľmi príjemná činnosť a rád ňou začínam... A na margo vlhkosti - neviem si predstaviť nič lákavejšie, ako keď je žena vzrušená
Je to super vec, ale nájdu sa dievčatá, pri ktorých je to fakt nepríjemne, lebo viete ako to je : Dve veci na svete smrdia ako ryba, a jedna z nich je ryba !!
@tinka246 ja to strasne rada robim chalanovi, lebo ked to vies (a mozno aj ked nie, chlapi zase nie su taki narocni staci jeden pohlad na nich a ked vidis ako bezmocne lezia a ako ich mas kompletne v moci.. juuuu
@tinka246 no a presne o toto ide my to musime prehltat po cely ten akt, vam staci az na konci. a ani to sa vam nechce a pritom obcas je to aj sladke, vase neni nikdy
@idiotproof no hej ten pocit a pohlad je fakt dobrý to musím uznať...ako šak keď mám na to náladu a chcem to, tak nemám problém...ale keď to má byť preto že musím, tak to až také príjemné nie je
@antifunebracka ako podľa mňa chutím lepšie ako chalan ja neviem proste, šak každý na to máme iný názor..ale tak proste ti to vystrekne a bum ale každý chalan tvrdí, že mu to chutí a že to má rád tak čo potom?
@tinka246 tak to ja nvm, ako chutis ani chlapi jak chutia chvalabohu ale nemala by si odsudzovat, kym neskusis proste vtedy je fajka 1444x lepsia daj mu ananas par hodin pred tym a uvidis, ze to bude super
@antifunebracka ty si myslíš že som neskúšala? skúšala, keď mám chuť, tak mi to nerobí problém, ale ked práve nemám tak je to horšie nerobí mi to problém ani prehltnúť, ale nechutí mi to ..hej daj zjes ananás chalanovi, ktorý ho nemá rád!!
@tinka246 čooooooo? ne kriste myslím že keĎ žena zje ananás nie u mňa len to nie stratil som sa v dave tak som to myslel že u nej som necítil zmenu chute
ananas len prerazi mozne neprijemne chute, ked chalanisko cely cas predtym tlaci do hlavy same aromaticke dobroty a la maso, syry, kapustu, brokolicu (ta je vraj najhorsia), cesnak, cibulku atd.. nebude pekne vonat ani on via jeho pot vsetko je to o tom ze co jete je z vas citit..
cize pekne treba panov krmit lahkou stravou aspon den dopredu a po fajke im nakrajat tlacenku s octom a cibulou, nebudete mat stastnejsieho chlapa doma
@tinka246 ziadne chilli predtym ani masa vela a nemal by fajcit a pit alkohol ci brat lieky vtedy v spojeni s ananasom ci bananom (mozu byt aj koktejly ci ine napoje s tou prichutou) ho vysajes jaqysavac
@antifunebracka@56 netrep, že nikdy!! to tiež závisí len od toho, čo jeme... jablká sú vraj naj ...a už som počula také, že to naše chutí ako kompót...a tie sú sladké pokiaľ viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
@tinka246 podla mna babam sa to ovela viac hnusi. najma spravit to do konca. chalanov to bere o dost viac
niekedy ma to dokonca dokáže vzrušiť viac ako ked mi to robi baba pusou. Zvláštne ale už sa mi to pár krát stalo.
@antifunebracka @19 ach, ty ma vieš hneď z rána tak dobre pobaviť
@turgon tááák veď obetujem sa pre toho na kom mi záleží
cize pekne treba panov krmit lahkou stravou aspon den dopredu a po fajke im nakrajat tlacenku s octom a cibulou, nebudete mat stastnejsieho chlapa doma
true story
@antifunebracka ďakujem ďakujem