no, 80% z tych veci co si napisala som ja robil, a aj tak som dostal kopacky. je to normalne? navyse som jej kupoval ruze na kazdy sviatok... ale velmi rad by som robil vsetko co ti tam pisala...
to je taka chujovina henta zlatanina veci co vraj chceme... kriste...
Chcem niekoho, kto by mi volal 3 krát denne, keby nemohol byt so mnou. Niekoho, kto by ma nechal klebetiť a len by sa usmial a súhlasil zo všetkým čo som povedala
"Chcem niekoho, kto by mi volal 3 krát denne, keby nemohol byt so mnou." - tak to teda milí chalani nechce 90% z nás (zaručene). Veď to je ako večná kontrola :p
"hádali by sme sa o hlúpostiach" - hádky pre malichernosti sú znakom nevyspelého človeka. Ženy chcú muža a nie chlapca, čo sa háda pre hlúposti. A ak to chce, tak je to tiež len decko.
"Hádzal by po mne plyšové zvieratka" - po gayovi netúžim...
boze dievca prestan pzerat tolko rosamunde pilcherovej a ine omacke, kde romantika tecie z telky, chod ku oknu a pozri sa kde zijes, toto je skutocny svet, tu ti nezacne hrad sama od seba romanticka hudba ked sa dejej nieco pekne. toto co si pisala fnguje asi len tak vo filmoch vztah je zalozeny predovsetkym na dovere a inych skutocnych veciach a ne takychto detskych blbostiach keby som taku naivnu zensku stretol tak urcite by bola volna, pretoze nikto by jej nevyhovel a ak ja nahodou ano tak by prisla nato ze je to na hovno...
A ja by som chcel podat obraz idealnej zeny, teda aspom pre mna, ale myslim ze dost ludi sa na tom zhodne
Mala by byt uzasne krasna, taka ze sa za nou budu chlapi otacat ked pojde po ulici, a budu zavidiet , popritom by mala byt inteligentna. Mala by mat "inteligentny" zmysel pre humor. Mala by chapat ze i muzi maju svoje konicky. Ze ked chodia vecer na pivo so starymi dobrymi kamaratmi, ze to neznamena ze ju uz nemiluju alebo ze jej zahybaju. Tak isto by mala vediet ze ked sa raz za tyzden ozereme ako svine, ze to neznamena ze sme alkoholici. Tiez by mohli vediet, ze ked si muz kupi elektrony na svoje auto, nie su to zbytocne vyhodene peniaze. Casto sa to da zrovnavat, s peniazmi utratenimi za vasu kozmetiku pocas 1 ci 2 rokov
tu frflete jaq stare baby na trhu co je na tom ked jej stem zavolat a coze ked chcem ist na pivo taq idem zavolam aj ju a ked nechce taq nech ide aj ona s kamoskami a co picu??
šantili by sme spolu v padajúcom daždi ?? trochu oldshoolove ne? ale mas zaujimave nazory aj ked by si mala skor zaujimat o to co chalanom vadi na tychto 90% dievcat aj ked je to pekne ale nie vzdy sa to hodi ku tvojmu visnenemu ale aj to nazor
Akože v niektorých veciach máš pravdu....ale akože s tým volaním trikrát za deň to je maximálne prehnané ja by som si v živote nevolala tikrát denne veď chlapi tiež potrebujú svoj priestor..vzťah nemôže byť o tom že ťa chalan bude obskakovať stále...nech ide aj on niekedy do krčmy na pivo si na to zvykni a nesnívaj o takomto lebo by ti aj tak asi časom začal liezť na nervy...
niektore veci su realne co si tam napisala, ale s tymi telefonatmi plysakmi, hadkami...tak to je fakt prehnane.. chces mat predsa trochu priestor a toto by ta omrzelo, urcite...
no pekne si sa mila zlata rozbasnila na zaciatku diskusie ale to je blbost...taky chalan by vas omrzel a znechutil by sa vam za chvilu ani z daleka tam nie je ukryta pravda ale tak kazdy vieme svoje ...
hehe... ak by si od MUZA ziadala presne to, co si tu napisala, tak tomu PRINCOVI by velmi skoro dosli nervy.. a tebe tiez Aj tak sa nakoniec buchnes do takeho, ktory je presny opak...
toto raz unudi kazdu holku.... aj ja som tak dopadol.... ja dievcata nechapem... ste cudne... tu pisete co chcete, a ked to mate, odkopnete nas jak prasiveho psa.... fuj!
ja takeho nechcem cukriky si kupim aj v obchode , chlapa nechcem ktory ma bude len rozmaznavat , nato si kupim psa , alebo ja neviem ... proste ja chcem CHLAPA , co bude dobre vyzerat, bude super , bude ma lubit aka som , bude sa smiat ked na uvidi strapatu a bude mi robit krasny denn za dnom proste Mark vam Bommel , cakam ta D
mno priznam sa,, riadne si ma dojala ( nie vsak k slzam) človek by ti typol že mas 12 a prave si prečitala 30 knih od rozamundi pilcherovej
čo sa tyka tych žien.... hmm ... je tu taky jeden podmieneny zakon, skusim ho jednoducho vysvetlit (ak sa to vobec da)
1,ženy chcu mať dokonaleho chalana, to preto aby si citili užastne ,, skratka že su natolko skvele, že si zo zaslužia
žial nevedia s takym chalnom vydržat navždy a prečo?? mno to je ten druhy bod
2, ked už su s tym idealnym chalanom,, citia sa oproti nim ako hlupane a chudery,, preto odchadzaju za takymi chalanmi ktory zdaleka nie su dokonaly,,,to pre tu ich "samolubost"
ty kks to co uz je ....slipky komentuju ze naco by im taky bol....ja takeho mam a som max spokojna.....len s tym mojim mame navyse neskutocne dobry sex
no len dokedy by ta bavilo toto co tam pises...nic neni vecne a vztah sa tiez raz skonci ja osobne na vecnu lasku neverim a ak si myslis ze najdes takehoto chlapca tak vela stastia lebo budes ho velmi potrebovat
keby taketo nieco robi ten chalan tak je najvacsi debil na svete....ved ta baba by ho mala v hrsti uplne....a tento text je trapny a maju ho v profile vsetky deti na pokeci (azete).
VSETCI ste ju urcitou vecou zotreli ale vazne je to detinske... ako niektore veci su pekne, ale vazne sme v realite... pokal by mi chalan trikrat denne volal vole sak to by ma cekuval ako SWAT...to neee to je kravina... vazen ono je to pekne len ked je to napisane.. keby to ma byt real, no neprezijem ani tyzden. a najlepsia vec : ,,ZAKAZANE OVOCIE NAJVIAC CHUTI..´´ cize ja milujem rebelov a stale ma na nich nieco lakama nie aby mi volal trikrat dennne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale pekne napisane...
Chcem niekoho, kto by mi volal 3 krát denne, keby nemohol byt so mnou. Niekoho, kto by ma nechal klebetiť a len by sa usmial a súhlasil zo všetkým čo som povedala
no dobre...
ale ono to je pekne
Ja som skromná mne stačí, že si sadneme, milujeme, veríme si a sme spolu šťastní...
A inak niekedy si treba od seba oddychnut a nie si stale vyvolavat.
"hádali by sme sa o hlúpostiach" - hádky pre malichernosti sú znakom nevyspelého človeka. Ženy chcú muža a nie chlapca, čo sa háda pre hlúposti. A ak to chce, tak je to tiež len decko.
"Hádzal by po mne plyšové zvieratka" - po gayovi netúžim...
aha a keby po mne hadzal plysaky keby som nemala naladu, tak by mi ju este zhorsil, nechapala by som, co za stupidnu vec to prave vykonava...
treba menej americkych filmov o laske pozerat...
at peace
Mala by byt uzasne krasna, taka ze sa za nou budu chlapi otacat ked pojde po ulici, a budu zavidiet , popritom by mala byt inteligentna. Mala by mat "inteligentny" zmysel pre humor. Mala by chapat ze i muzi maju svoje konicky. Ze ked chodia vecer na pivo so starymi dobrymi kamaratmi, ze to neznamena ze ju uz nemiluju alebo ze jej zahybaju. Tak isto by mala vediet ze ked sa raz za tyzden ozereme ako svine, ze to neznamena ze sme alkoholici. Tiez by mohli vediet, ze ked si muz kupi elektrony na svoje auto, nie su to zbytocne vyhodene peniaze. Casto sa to da zrovnavat, s peniazmi utratenimi za vasu kozmetiku pocas 1 ci 2 rokov
A mohol by som menovat do rana
no ale len keby to trvalo týžden od chlapa si treba aj oddychnuť hh a ist s kamoskamii sa vysantit no nie?
čo sa tyka tych žien.... hmm ... je tu taky jeden podmieneny zakon, skusim ho jednoducho vysvetlit (ak sa to vobec da)
1,ženy chcu mať dokonaleho chalana, to preto aby si citili užastne ,, skratka že su natolko skvele, že si zo zaslužia
žial nevedia s takym chalnom vydržat navždy a prečo?? mno to je ten druhy bod
2, ked už su s tym idealnym chalanom,, citia sa oproti nim ako hlupane a chudery,, preto odchadzaju za takymi chalanmi ktory zdaleka nie su dokonaly,,,to pre tu ich "samolubost"