to nerob!znicis si vlasy!raz za cas si ich vyrovnat, to ok, ale stale nie!mne sa kucery pacia, ja mam uplne rovne vlasy a mojmu priatelovi sa moc pacia, ale ked si ich obcas natocim.... fuuuu
ahoj nerob to ja mam zehlicku a vlasy som si zehlila asi 2x v zivote. nemam uplne kucerave vlasy, ale aj tak som ju chcela ale nepouzivam ju, naozaj to hrozne nici vlasy, neverila som kym som nevyskusala... ako chces ale myslim ze to nestoji za tie znicene a suche vlasy.
kučeravé vlasy si naozajjjjj koooool ale niekomu sa to nehodí no väčšinou je to to najlepšie a hlavne ak su troch do červena tak to je uplne najlepšie ale aj blond si fajn
hej ludia to kde chodite na myty ze zehlicka nici vlasy?? ved kucerave vlasy su od prirody vysusene a treba ich vyzivovat...to nie je tou zehlickou...aa hlavne je dat si na ne pripravky pred zehlenim...nie je na ostro...to mas jak keby sa ides opalovat bez opalovacieho kremu...naozaj viem o com hovorim...
toto je tu odjakziva...ta, co ma kucerave vlasy si ich chce vyrovnavat a ta co ma rovne, si ich nataca...a ja mam vlnite a je mi fajn, nechaj si aj ty pekne take, ake mas, nenic si ich
kde si prisla na to ze kucerave vlasy su od prirody vysusene?ja mam kucerave vlasy a vobec nie su suche....a zehlicka na vlasy su vyhodene prachy,kup si radsej sunsilk alebo iny sampon na kucerave vlasy,bude to vyzerat lepsie.teda aspon to je moj nazor
no ja mam teda take vlasy, ze ani-ani alebo ako sa vyspim takze raz sa prebudim s tam, ze to ani cesat netreba a inokedy mi pomaly ani zehlicka nepomohla ale teraz som kupila novu a to je kvalita...uz nejake 3 roky si zehlim a nezbadala som ziadne zhorsenie...akurat to, ze sa mi rychlejsie mastit.ale to nie je problem...tak zvaz svoju kvalitu vlasov a hlavne kvalitu zehlicky,oplati sa investovat viac...ale myslim, ze ak nemas extra problem z vlasmi tak si radsej nechaj kucery
Ja mam tiez podobny problem,mam vlnito-kucerave vlasy...ked som si ich vyrovnala u kamaratky tak mi kazdy hovoril ako mi to pristane,aj mne sa zdalo ,ze mi take viacej pasuju.Ale problem je v tom,ze zehlicka nici vlasy,takze ich mam radsej take ako ich mam od prirody.A este nieco,od vtedy ako som si ich vyrovnala sa mi zda,ze sa mi este viac zacali vlnit vrrrrrrrrr
Nechaj si kucerave vlasky... je to velmi pekne... Ja mam rovne a teraz rozmyslam nad trvalou.... lebo by som chcela mat vlasy ako Julia Roberts v Pretty Woman... frajer je z nej cely hotovy... taaak neee ze by zo mna nebol ale preco prirode trocha nepomoc, ze?
Ale ked uz velmi chces mat rovne vlasy... tak len tak raz za cas aby si si ich moc neznicila. A kludne si kup zehlicku, daju sa s nou robit vseliake haluze... je to dobra vec ked to neprehanas
maam kučery..ale kedysi boli krajšie..rozmyyšlam nad žehličkou..ale ked si vyžehliim nie je to ono..ale určite si ju kuup..raz za čas je takaa zmena super..aleo ak kceš inyy uučes..tych na kučeraach moc nevyskuušaš.alebo si en nechaj občas vyžehliť kaderniičke..
boz..ja mam kratke vlasy asi po plecia...a mooc kucerave vlasy zehlicku mam..a su moooooooooooc znicene! ale ked si ich necham kucerave volaju ma ocva,baran.
jj kup si ju..je to super vec a aj ked si ich neces kazdy den zehlit mala zmena nezaskodi a navyse nieje ani taka draha..ja sama mam kucerave a obcas si ich vyzehlim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
vecna tema...ten, co ma zarastenu hrud ju chce mat hladku a ten, co nema, chce zarastenu...
je rozdiel ci mas blond kucerave a mas 55 KG
a ci mas blond kucerave mastne a mas 140 KG
ale kucerave nieje ziadne minus mozu byt rovnako zalezi od toho ako sa o ne staras
pekne ako dlhe rovne blondave
mozes vyzeras z kuceravimi lepsie ako 55Kilova modelka s blond vlasmi, dlhymi po pas
ale mozu byt tak rovnako aj skarede
ak mas take kucerave ze ti svoja vsade a mas ich mastne a co ja viem co tak si kup radsej noznice a parochnu
daj si foto a ja ti poviem ci mas zehlit alebo ne, zatial si chod ozehlit tricka
ked si ich vyzehlis ti mozno napise 350, a mozno ti nenapise nikto
vyskusaj a vsimaj si reakcie okolia
Ale ked uz velmi chces mat rovne vlasy... tak len tak raz za cas aby si si ich moc neznicila. A kludne si kup zehlicku, daju sa s nou robit vseliake haluze... je to dobra vec ked to neprehanas
A žehličku si môžeš úpiť..veď raz za čas dať si rovné nie je na zahodenie...zmena.. Ale nie často..nie je to pre vlásky zdrave...
no ale uz som si zvikla s tym zehlenim ze sa neda prestat!..nekupuj si zehlicku!..
jednoznacne su brčky krajšie ako rovne vlasy