Je to individuálne podľa gebule jednotlivých kusov. Niektorej viac pristanú vlasy rozpustené inej zas v cope, či drdole, Niektorej vrkoče, niektorej igelitka, prípadne vrece na hlave. Takže ťažko povedať.
ja hlasujem za môjho frajera on úplne neznáša, keď mám cop a ''bijeme sa'', lebo mi ho chce rozpustiť za ten čas, čo sme spolu, som mala cop dokopy dvakrát (okrem toho, keď som si ho musela spraviť s praktických dôvodov)
@airotciv ale že? @lyterka nie to je umelecká báseň len škoda že mi to nedošlo skôr a že som nevložil prijatelnejšie slová aby to vyzenalo aj umeleckejšie
no dobre vedieť Ja zas 99% času nosím vlasy v cope alebo v drdole... aj keď mám vlasy husté a zvlnené na koncoch , ťažko sa rozčesávajú a nepríjemne ma šteklia potom po tvári...preto radšej skoretené v cope
dost zavisi od ksichtu...poznam take, ktore sa zmenili na ludsku viagru, ked si rozpustili vlasy, ale i take, ktore by som defloroval aj v copovitom stave, ale vacsinou sa mi pacia s rozpustenymi vlasmi
U mna jednoznacne cop (aj drdol). Rozpustene vlasy sa mi pacia na maloktorych zenach, aj ked tu v azii si zenske na vlasy kydaju miliontri kokotin a maju ich krasne a dlhe, takze tu mi to az tak neprekaza.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
rým jak hovado!
@lyterka nie to je umelecká báseň len škoda že mi to nedošlo skôr a že som nevložil prijatelnejšie slová aby to vyzenalo aj umeleckejšie
Aj keď to nie je jediné, čo si všímam na ženách.
proste fakt. ak má dlhé vlasy, na 100% vyzerá lepšie keď ich má rozpustené. vesmírna istota
prevažne ak ich nemala rozpustené, ale bola to herečka a stále si vedela spraviť taký účes, že až strach
záleží aj na strihu a dĺžke. nedá sa to kategorizovať, keď máš guľatú tvár a dáš si zostrihnúť vlasy po uši tak .. chápeš