Pacia sa mi, ale nie prilis plne a hlavne iba prirodzene plne. Jedno co z duse nenavidim co sa tyka pier, je mat hubu ako Angelina Jolie trebars alebo Ronaldova frajerka. Proste taky plastikovy kacaci typ pier... aha, ako tu napriklad, dam sem aj konkretny obrazok co nenavidim ...neviem preco. ale z takychto pier sa mi dviha zaludok, fakt ...este ked tam aj vidno tie zuby leskle to je otrasne ... ked si mam vybrat, radsej uzke a nevyrazne pery ako hentake gamby...
angelina jolie ma plastikovy kacaci druh ok hlavneze ich nema robene zakrokom mala by si ich dat vyrezat lebo sa nebude pacit ludom z birdzu chudera jedna : ( sak si mohla vybrat jak sa narodi !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
V tomto klipe mala úplne nádherné pery
No potom si ich dala upraviť a ......
Takže som určite za prirodzenosť!
...neviem preco. ale z takychto pier sa mi dviha zaludok, fakt ...este ked tam aj vidno tie zuby leskle to je otrasne ... ked si mam vybrat, radsej uzke a nevyrazne pery ako hentake gamby...
a irina je tiež neodolateľná
myslim ze je po plastike
a su to asi jedine pery co sa mi aj kvoli tomu pacia :3