@mrcionka vidno ze slecna ma 18 a nie 16 ako slecna zakladatelka a vie o com hovorim
@danielyy moja zlata aj maly gasparko vie spravit velke divadlo a akurat mi dnes kamarat - doktor povedal ze vagina je hlboka cca 9 cm taze staci ked ma chlap pri erekcii 10 cm a dokaze uspokojit dotycnu
Spoločnosti pre sexuálnu medicínu predstavený projekt, ktorý sa zaoberal zisťovaním priemernej dĺžky penisu v erekcii v rôznych štátoch sveta na základe presných meraní. Najlepšie v tejto štúdii dopadli Francúzi, s priemernou dĺžkou penisu v erekcii 16 cm. Taliani dosiahli 15 cm, Nemci 14,4 cm, Brazílčania 14,5. Na opačnom póle sa umiestnili Američania s výsledkom 12,9 cm, Indovia s 10,1 cm a Kórejci s 9,6 cm. Ako skončili Slováci, žiaľ, nevieme, pretože sa výskumu nezúčastnili. Priemerná dĺžka penisu skúmaných krajín však podľa výskumu dosiahla 14 centimetrov.
omg kocúrkovo, 13 ročné dievčatko zakladá fórum o jastraboch a vrabcoch ... čo budeš robiť v 15-ke? Vedúcu sexuálnej poradne pre mužov s komplexom vrabček ala bonaparte?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
(som cernoch)
..kvak..
@matus123 preco prepac ? sranda musi bit aj keby na chleba nebolo
..kvak..
hej
@semhamforas nepochopil si ma pre chalanov ze ked maju napr maly ci sa neda prirobit niaky nejakou chirurgickou operaciou
neberte ma vazne prosim
@danielyy moja zlata aj maly gasparko vie spravit velke divadlo a akurat mi dnes kamarat - doktor povedal ze vagina je hlboka cca 9 cm taze staci ked ma chlap pri erekcii 10 cm a dokaze uspokojit dotycnu
A teraz normálne, celkom aj som.
A) tu ide o to aby boli spokojné ženy a nie chalani
aj keby neboli spokojný nič sa s tým nedá robiť
takže asi tak