mohli by sme filozofovať o tom, že má klobúk a v ňom vlasy, ale autobusom heglo, tak jej spadol z hlavy a odhalil podstatu.. keď sa poň dolu načiahla, tak odhalila svoje doposiaľ zakryté hniezda pod pazuchami a keď povedala "hups" tak sa jej z úst vyvalil nevysloviteľný zápach teoreticky by to možné bolo
A to sa môže niekomu zdať najkrajšia baba "na svete" taká, ktorá má mastné vlasy? Uznávam, že ostatné veci si možno nie je také ľahké všimnúť zdiaľky, ale toto dodáva na výzore také dôležité percento, že pochybujem, že s mastnými vlasmi by u niekoho zabodovala s takým prívlastkom
Bohužial, preto nerad chodím autobusom, všetko tam smrdí ako v kravíne a najviac je mi ľúto malích detičiek, že musia čmuchať smradľavé rite dospelých.........
no u mňa sa to nemôže stať, že by som dotyčnú oslovil, veď vieš.........ale u chalana by som zostal stáť a povedal by som mu, že som si ho pomýlil s kamarátom.........filip
už som raz spravil chybu s jednou cigankou ktora bola fakt pekna ale mala maz na kutikoch ust a smrdela , tak som sa nato vakašlal a dnes je to totalna ženska
na prvý pohľad si popis situácie fakt protirečí, ale na druhý vlastne nie...
čiže: oslovím ju, zbalím ju, vysprchujem ju, oholím ju, umyjem jej zuby, vysvetlím jej že ak to nebude robiť tak je to hriešne plýtvanie potenciálom jej krásy, ona si to všetko uvedomí, stúpne jej sebavedomie, zistí aká stoka som ja, a nechá ma. to všetko samozrejme za predpokladu že to nie je nejaká sprostá krava.
lol
(každopádne pocit z dobre vykonaného poslania mi nevezme nikto)
@greenlime - čo je na tom takého neuveriteľného? no, teda, asi by sa mi to nepodarilo, to je fakt, ale minimálne by som sa pokúsil, a ak by po prvom ťahu nevykrvácala, tak by som jej povedal "pokračuj sama, ak chceš žiť!"
@midnight =D alee nemyslela som na vykrvácanie..len že či by sa ti to nehnusilo, vieš =D ja by som pritom nechcela nikomu asistovať a to som dievča..a už vôbec keby to bola nejaká zarastená, smradľavá pazucha =D
Na najbližšej križovatke napnem svoje mocné pľúca a zvolám: Pozrite! Ľudia! Nie je to Samo Tomeček? - a prepchám sa cez to malé okienko, kým sa všetci hystericky nahrnú na sklá na druhej strane busu...
Tak toto , dobre som síce žena ale prevediem si to na chalana
Ak by to bol môj ideál na prvý pohľad - tak by som sa trocha zamyslela prečo tak ide do MHD - je možnosť , že ozaj ide z miesta kde proste nemal šancu sa umyť a teší sa strašne domov a ja by som ho odkopla len za to , že musel prežiť cestu MHD v takom stave a nedala mu šancu - No to by len svedčilo o tom , že som povrchná hlupaňa.
Všetci by sme mali dostať aspoň jednu šancu ukázať sa v pravom svetle
Takže ako napísal Midnight - Prišla by som k nemu , usmiala sa spýtala sa ho či sa nepoznáme a povyzvedala odkiaľ a kam ide.
Následne mu ponúkla žuvačku - ak by sa choval milo a vyzeral by , že by sme si mohli rozumieť dám mu nejaký svoj kontakt a uvidím či aj na 1. rande príde ako vymastený plech Ak nie moje šťastie ♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A neoslovil by som ju ani keby bola.
Mám piči.
mohli by sme filozofovať o tom, že má klobúk a v ňom vlasy, ale autobusom heglo, tak jej spadol z hlavy a odhalil podstatu.. keď sa poň dolu načiahla, tak odhalila svoje doposiaľ zakryté hniezda pod pazuchami a keď povedala "hups" tak sa jej z úst vyvalil nevysloviteľný zápach teoreticky by to možné bolo
a za 2. neprihovoril by som sa jej vobec a to zo strachu že by ma odpísala
a čo ak sa len ráno hrozne ponáhlala, nestihla si umyť zuby, vlasy, oholiť sa a náhodou sa rýpala prstami v zemi?
Inak vylucujem, ze by som si to nevsimol pred oslovenim...
no u mňa sa to nemôže stať, že by som dotyčnú oslovil, veď vieš.........ale u chalana by som zostal stáť a povedal by som mu, že som si ho pomýlil s kamarátom.........filip
čiže: oslovím ju, zbalím ju, vysprchujem ju, oholím ju, umyjem jej zuby, vysvetlím jej že ak to nebude robiť tak je to hriešne plýtvanie potenciálom jej krásy, ona si to všetko uvedomí, stúpne jej sebavedomie, zistí aká stoka som ja, a nechá ma. to všetko samozrejme za predpokladu že to nie je nejaká sprostá krava.
lol
(každopádne pocit z dobre vykonaného poslania mi nevezme nikto)
Ak by to bol môj ideál na prvý pohľad - tak by som sa trocha zamyslela prečo tak ide do MHD - je možnosť , že ozaj ide z miesta kde proste nemal šancu sa umyť a teší sa strašne domov a ja by som ho odkopla len za to , že musel prežiť cestu MHD v takom stave a nedala mu šancu - No to by len svedčilo o tom , že som povrchná hlupaňa.
Všetci by sme mali dostať aspoň jednu šancu ukázať sa v pravom svetle
Takže ako napísal Midnight - Prišla by som k nemu , usmiala sa spýtala sa ho či sa nepoznáme a povyzvedala odkiaľ a kam ide.
Následne mu ponúkla žuvačku - ak by sa choval milo a vyzeral by , že by sme si mohli rozumieť dám mu nejaký svoj kontakt a uvidím či aj na 1. rande príde ako vymastený plech Ak nie moje šťastie ♥
Hawk!