uprimne, pred rokom nie, ale dnes uz ano...a myslite si vsetci, co chcete...kedysi som chcel aj spoznat zenu, ale ci je pekna alebo menej pekna, povahovo to vychadza priblizne rovnako, takze mi jej charakter moze byt vcelku ukradnuty, a dalsia vec, keby som ju nepretiahol bil by som si hlavu o mur, ze som nevyuzil taku prilezitost.....
Akože, v čom je problém. Spredu aj zozadu, hlboko by som jej ho tam fukol a pekne by mi musela vyfajčiť, celú by som ju ostriekal, aj vyprstoval, anal gaping, vylízal mušličku a ešte sado maso. Ha, aj by som jej zaplatil za to. Ale minimálne mesiac by si nesadla. Och...
@flysser to, že by bola pekná ešte nestačí na to, aby som sa s ňou vyspal - musela by mi to aj dovoliť, teda chcela by to aj ona - potom samozrejme, že by som sa s ňou vyspal
@henricha Tak určite...ty to vieš najlepšie, pretože poznáš všetkých mužov sveta...každého jedného od A po Z, cez Ameriku Európu, Áziu atď. Áno, vieš to jednoznačne.
Mimochodom, pozri si rovnakú tému, ktorá sa vzťahuje na ženské osadenstvo. Ženy tiež v prevažnej väčšine odpovedali "Áno" takže tiško tam, okey?
fascinuje ma ako tu niektorí ľudia vykrikujú, aké je nefér a hnusné a ešte neviem aké, že vacsina chalanov by to bez problémov urobila.
vazeni prosim vas, premyslajte kus... Zeny si spajaju sex s laskou, pretoze vo svojej podstate je sex nastrojom pre splodenie potomka a ony potrebuju, teda my potrebujeme, aby ten muz pri nas potom ostal kym dieta podrastie, takze hladame dlho a musime toho cloveka lubit pretoze laska to je ta istota toho, ze muz hned neodcupita. na druhej strane muz ma v hlave zakodovane, ze je na tomto svete aby splodil co najviac potomstva, takze chodi a plodi. teraz vsak nehovorim ze muz pri vas vydrzi max mesiaca urcite vas podvedie len vas prosim kamarati uvedomujte si tieto rozdiely ked chcete mat tie feministicke narazky akoze "vsetci muzi su rovnaki"
podmienka cislo jedna: musela by som byt nezadana.
podmienka cislo dva: musela by tam byt chemia, inak nie. co z toho ak je niekto pekny ked to nebude mat grady a nie je chtic. peknych chlapov vidim denne, ale ze by som ich chcela osulozit sa povedat neda.
nehovorím, že potreboval by som k tomu city, lebo mal som to bez citov, ale odpoveď na otázku len preto, že je pekná určite nie!!! nejaká tá príťažlivosť ako i sympatie by tam museli byť. pekná baba neznamená, že je aj sympatická
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Aj na 3x
ale haluz, že doteraz si si ma do huby nebral a zrazu...
ale kedze sa bavime len o sexe a zenach..tak jasne,radsej s peknou predsa chlapa skor pritahuje pekna baba..
Mimochodom, pozri si rovnakú tému, ktorá sa vzťahuje na ženské osadenstvo. Ženy tiež v prevažnej väčšine odpovedali "Áno" takže tiško tam, okey?
vazeni prosim vas, premyslajte kus... Zeny si spajaju sex s laskou, pretoze vo svojej podstate je sex nastrojom pre splodenie potomka a ony potrebuju, teda my potrebujeme, aby ten muz pri nas potom ostal kym dieta podrastie, takze hladame dlho a musime toho cloveka lubit pretoze laska to je ta istota toho, ze muz hned neodcupita. na druhej strane muz ma v hlave zakodovane, ze je na tomto svete aby splodil co najviac potomstva, takze chodi a plodi. teraz vsak nehovorim ze muz pri vas vydrzi max mesiaca urcite vas podvedie len vas prosim kamarati uvedomujte si tieto rozdiely ked chcete mat tie feministicke narazky akoze "vsetci muzi su rovnaki"
kazdy jeden z vas by to spravil
a myslím, že pudy sa dajú kontrolovať vôľou, takže, každý sa správa tak, ako sa chce správať
tak to by si mohol naučiť aj ostatných chlapov
podmienka cislo dva: musela by tam byt chemia, inak nie. co z toho ak je niekto pekny ked to nebude mat grady a nie je chtic. peknych chlapov vidim denne, ale ze by som ich chcela osulozit sa povedat neda.