Páči sa mi jeden chlapec, a občas s ním chatujem... ale neviem o čom, lebo niekedy mi príde že s ním robím výsluch, stále sa len pýtam... poraďte mi o čom s ním mám chatovať? Alebo o čom chatujete vy s chlapcami?
tak toto poznám rozvíjanie komunikácie je pomerne VŽDY na mne... ale ver tomu že ťa to prestane po chvíli baviť a vysereš sa na to však prečo by sme mali byť stále vtierky castle my?? nech sa aj oni posnažia, a ked nie tak nech táhnu... offfšem najlepšie by bolo ísť vonku, lebo cez chat je všetko dosť skreslené
@nobile vsak prave ja s tebou suhlasim,preto som otagovala @1 ale hovorim ze ked uz si s nim pise (predsa len nemozu byt spolu stale) a nemaju si co povedat,tak pravdepodobne si nebudu mat co povedat ani ked sa stretnu..nemusi to tak byt ale ked proste chce si s nim pisat tak by to malo ist samo,inak v tom nevidim vacsi vyznam,silit to a pochybujem ze skoncia v posteli ked maju 14
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@bambinoo ten chlapec bude ako ja, že sa mu niekedy nechce rozprávať a preto odpovedá len na otázky a čaká kedy to už skončí
Ja napriklad sa snazim obmedzovat chat so slecnami.
Radsej osobny kontakt
Na chate si vymenime par slov sotva odpovedam na otazky a ked uz slecna vedia az moc trapny monolog, tak napisem pod von teraz
Nevidim vyznam v kecani na nete...
Aj ked zeny dnes preferuju prave to, no myslim, ze je to strata casu.
Na nete sa jej nemozem pozerat do oci. Usmievat sa, nenapadne sa jej dotykat. A popripade skoncit v posteli...
Nanete komunikujem so zenami s ktorymi som chodil a sme teda kamarati, lebo s nima uz nic nechcem mat.
Alebo ak sa moc nudim
Nevsimol som si, ze nie su dospeli
V 14. ked si nemaju co povedat, samozrejme je hlupost to niekam tlacit...
A v predoslom prispevku som len zhrnul par prijemnosti, ktore z osobneho kontaktu mozu vyplinut