nechcem vyznieť nejak hlúpu, ale skutočne sa nevyznám do tejto problematiky, preto by som sa chcela opýtať pár otázok odo mňa skúsenejších (ak tu takých nájdem).
1. Teda mojou prvou otázkou je to, že ak si prenajmem chatu s kapaci
1.... Skontrolovat zvacsa chodi na konci cize v den ked by ste sa mali balit (ale platite vopred)... u nas sa ta kapacita nikdy neriesila(doslo 20 bolo 20 ... spali na podlahe)
2.... My sme na vacsinou brali od ludi z dedin a ty chceli cca len 150€ za dve noci (tych 150€ bolo za 15 ludi dokopy)
1. ako teoreticky to nezisti, aj ked nikdy nevies ale este sa mi nestalo, zeby tam majitel prisiel v noci skontrolovat tak pravdepodobne fakt nie, jedine ze ak nasledujuce rano ak je to den odchodu, ale aj to nam vzdy oznamili kedy pridu
2.15-20e na 2 noci na osobu sak to je uplne mega super nato ze je to este silvester ...ale tak to uz zalezi od tvojich kamaratov, ja neviem ci budu chciet ist
neviem, my máme silvestrovský balíček *_* 100eur na 6 nocí s polpenziou, hudobným programom na každý deň a silvestrovským občerstvením...čo je totálne geniálne.
ale inak nie je trochu dosť neskoro vybavovať chaty na silvestra?
to podla chaty... sú chaty ktoré sa platia za soobu a chaty ktoré sa platia proste len na noc.... viem o jednej ktorá si pýta 20 e za noc a môže sa tam napchať kolko chce ludí
akoze uz len to je super ze si zohnala chatu na dve noci (ja ked asi nie zrovna vyhladavana lokalita) lebo inac na silvestra maju podmienky chatari ze minimalne 5-7noci. A este k tomu su najradsej ak si jedna partia berie cely objekt.
inac to s tou kontrolou viac nechodia ako hej. ale tak zalezi od majitela.
Naozaj si myslíš, že v pólke novembra bude ešte niečo voľné?
Teda neviem skadiaľ si, ale u nás na západe sme obvolávali minulý mesiac a už bolo všetko komplet obsadené aj keď na nete to nebolo vyznačené, že je obsadené..
A potom, 15 - 20 eur za dve noci je úplne super aj s jedlom a pitím, ja by som šla
A či to zistia? Neviem, myslím že na silvestra sa aj chatári zabávajú, ale tak možno práve dojdú na obchôdzku aby nahrabali viac peňazí, ktovie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
2.... My sme na vacsinou brali od ludi z dedin a ty chceli cca len 150€ za dve noci (tych 150€ bolo za 15 ludi dokopy)
ale zalezi od toho akeho prenajimatela najdes
p.s. preco to je v teme zahady? :/
2.15-20e na 2 noci na osobu sak to je uplne mega super nato ze je to este silvester ...ale tak to uz zalezi od tvojich kamaratov, ja neviem ci budu chciet ist
ale inak nie je trochu dosť neskoro vybavovať chaty na silvestra?
inac to s tou kontrolou viac nechodia ako hej. ale tak zalezi od majitela.
Teda neviem skadiaľ si, ale u nás na západe sme obvolávali minulý mesiac a už bolo všetko komplet obsadené aj keď na nete to nebolo vyznačené, že je obsadené..
A potom, 15 - 20 eur za dve noci je úplne super aj s jedlom a pitím, ja by som šla
A či to zistia? Neviem, myslím že na silvestra sa aj chatári zabávajú, ale tak možno práve dojdú na obchôdzku aby nahrabali viac peňazí, ktovie