objednala som si kristusky z ČR a sú mi veľké, sry že to dávam sem ale potebujem ich predať čím skôr veľkosť je 39 viac na » oblecenie.bazos.sk/inzerat/8604176...
Boze, vy ste predpojati . Nahodou to je uplne super vec na leto.
@paalenkaa Pocuj.. ale 29€ by som za to nedala, ani keby neviemco . V Deichmane to je za 550kč, ja nechapem, jak Ta ten predajca odzubal, alebo co, ale take drahe? (ach) Mozno cena dovozneho a tak, jasne, ale aj tak sa mi to zda predrazene.
@flussica nj odzubal ale uz mu to nechcem vracať pretože vyhodim 8€ za poštovne. boli sme dohodnuti na 21€ vratane postovneho a miesto toho 29€ a ja som si po to na postu sla pretoze som ich velmi chcela ale ked mi nesedia :/ a videla som na nete presne taketo za 50€ tak snad niekoho najdem nech nie som stratova. A ak ich niekto kupi idem niekam v okoli na folklorne slavnosti kupit si dalsie
Prečo si si kupovala cez net a ešte k tomu také drahé,nechcem trapošiť ale v nejakom normálnom obchode majú za tú istú cenu a ešte menej aj krajšie a v čiňakoch je toho tiež plno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@paalenkaa Pocuj.. ale 29€ by som za to nedala, ani keby neviemco . V Deichmane to je za 550kč, ja nechapem, jak Ta ten predajca odzubal, alebo co, ale take drahe? (ach) Mozno cena dovozneho a tak, jasne, ale aj tak sa mi to zda predrazene.
Prečo si si kupovala cez net a ešte k tomu také drahé,nechcem trapošiť ale v nejakom normálnom obchode majú za tú istú cenu a ešte menej aj krajšie a v čiňakoch je toho tiež plno...