Nie... nerada rozkazujem ostatným, ani v robote, kde mam na to tak trochu právo... ale dokázala by som robiť slúžku, pokiaľ by som za to dostala dobre zaplatene
@12 Mať šoféra by bolo super, kedže pochybujem, žeby som spravil vodičák, a aj keby zázrakom áno, asi by som bol na hovno šofér ale nesedel by som vedľa neho vpredu ak nejaký gádžo, pekne dozadu napravo (myslím že ministerské alebo riaditeľské sedadlo sa tomu hovorí), on by mi otváral dvere a bol oblečený ako Charlie Manx
ale nooo
raňajky do postele, varenie, upratovanie, pranie, vešanie, žehlenie, nákupy,... toho by sa našlo potom by ma mohol podpisovať v škole, vybavovať za mňa hovory a maily...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
*ak nie, prečo?
inak si neviem predstavit, ze niekomu poviem, nech po mne umyje zachod alebo mi vyperie alebo co :/
raňajky do postele, varenie, upratovanie, pranie, vešanie, žehlenie, nákupy,... toho by sa našlo potom by ma mohol podpisovať v škole, vybavovať za mňa hovory a maily...