Určite nie. Podľa mňa aj keby bola tehotná so mnou moja priateľka, tak by jej to (domnievam sa) nebolo príjemné, a zas ja mám pochopenie, nechcem jej narobiť zle alebo jej uškodiť. Takže v tomto som tolerantný, nechcem predsa ohroziť ju alebo dieťa v bruchu. A pre mňa nejako sex neni nutne dôležitý, ak nemôže určite viem vyčkať.
@kerrang A vedúci, ty si nepredstavuj takýto sex ako najnáročnejšiu choreografiu modernej gymnastiky a tehotnú ženu ako balón s vodou, do ktorého v rytme picháš tupým špendlíkom.
@kerrang Ja si ani nemyslím, že si napísal niečo zlé. Ak sa ťa moje kvetnatejšie skorigovanie tvojej predstavy dotklo, tak sorry. Nič osobné v tom nie je.
@feroborba Neskoro, urazilo ma to. Najskôr si rozmysli komu a čo chceš vlastne niekomu napísať, a či sa to toho človeka aj zle nedotkne, kým to pošleš. Mne to nebolo smiešne. Si predstav ako som sa musel cítiť po prečítaní tohto, keď si to obalil do takých hlúpostí, v ktorých vyznievam ako hlupák, človek ľahkomyseľný a bez rozumu. Napíšeš také totálne detinské hovadiny, ktoré som ani zďaleka tak nemyslel a uškodia len mne, pretože je evidentné, že hrstka nenávistných a falošných ľudí čakala len na túto chvíľu, aby ma niekto strápnil a mohli sa rehotať. Chvíľu som mal pokoj, myslel som že bude dobre, sa začlením do komunity, a teraz si došiel ty a celé si to pokazil. Fakt ďakujem, že si mi po tomto prečítaní tvojho príspevku pokazil celý dobre začínajúci deň aj náladu. Ak to má takto pokračovať, tak radšej mimo komunitu birdzu, bez urážok a ponižovanie a bez ľudí, ktorý čakajú na chvíľu, kedy si na to druhú budú honiť ego.
Prepáč, ale zosmiešnil si sa sám prvým komentárom, lebo evidentne o anatómii nič nevieš, tak sa k ženským veciam radšej už nevyjadruj pre tvoje dobro do budúcna... @kerrang
@kerrang Ono ty sa do tej komunity zaclenis, ale potom z teba vyjde taky nepochopitelny sloh hluposti a brekov ze sa z nej automaticky zas vyjebes. Chapeme sa, za to ako na tom si nemoze nikto iny len ty? Kapišto?
@kerrang No dobre. Pozri, ja by som tak reagoval na hocikoho. Pokiaľ si chceš text za každú cenu nadinterpretovať a dopĺňať nejaké intrigánske pozadie, tak s tým už ja neurobím nič. Rozumiem, každý má mieru nadhľadu inú, ak tebe už toto nerobí dobre, nebudem na teba viac reagovať. V každom prípade si nemyslím, že by ti štyri nadnesené riadky od neznámeho človeka mali pokaziť celý deň. Skôr by som sa zamyslel nad tým. A ešte posledná vec. Keď už spomínaš tú komunitu, skopírujem ti sem jeden citát, ku ktorému by si sa mohol azda častejšie vracať:
"Najskôr si rozmysli komu a čo chceš vlastne niekomu napísať, a či sa to toho človeka aj zle nedotkne, kým to pošleš. " (Kerrang, 2021)
@sasi2680 Prečítaj si ešte raz poriadne môj prvý koment a všimni si slovíčko "domnievam sa". Ak vieš čo to slovo v inom význame znamená, tak by si zistila, že si to "iba myslím!", nie že to je skutočne tak. A vlastne, ako to mám vedieť, keď som nemal sex. A nič si opakovať nemusím. @goldenbeach Pri niektorých blbcoch sa to nedá, zhŕknu sa jak vrany. Ak to bude takto pokračovať, tak ja dobrovoľne odídem. Radšej dobrovoľnú samotu ako zlú spoločnosť ľudí.
Veď ja ti len dobre Radim aby si si takéto domnienky nabudúce nechal pre seba, keď o Tom nič nevieš a nebude ti nikto nič písať a v škole si nedával pozor? Sú to základné veci na ktoré sex fakt netreba mať @kerrang
@kerrang Tiež malá rada k @18. Ak sa Ťa na internete (obzvlášť na B.) niečo dotkne, niečo Ťa urazí / nahnevá (a je jedno, či to druhá strana mieni s týmto účelom, alebo je to len čisto o Tebe a Tvojom prežívaní - ako sa to ukazuje v tomto prípade), skús radšej vypnúť nbt a sám si to nejako spracovať a až následne sa vyjadrovať. Už si tu viackrát vypisoval očividne v návale silnejších emócií a vždy sa to obrátilo proti Tebe.
(+ Si tým možno ušetríš aj tie reči o odchode, ktorých si tu mal už desiatky).
Aj vďaka zhliadnutiu komentov určitých ľudí, ktorí tu písali, ktorí v sebe nemajú ani tú sebemenšiu citlivosť, viem, že Birdz s takýmito ľuďmi mi len berie energiu a ja už Birdz len budem obmedzovať a budem tu chodiť iba sporadicky, čo aj chodím už, lebo ma to už tu nebaví. Nechcem si kaziť náladu a nechcem, aby ma takíto ľudia ťahali tou svojou negativitou voči mne na dno. Až tu budú fajn ľudia, tak aj budem mať chuť tu tráviť viac času, ale to by sa musel zmeniť najskôr Birdz s určitými ľuďmi.
@kerrang Ak sem prestanes chodit, tak potom budem hlavna cierna ovca birdzu ja ... Pamatam si ze tu kedysi kazdy hejtil birdzaka Zajkauska, potom nejaky cas aj Torpeda, potom birdzaka Majmarad a ten sem kvoli tomu prestal chodit. Potom si nasli na hejtenie mna, neskor Draksa a teraz teba. Proste vzdy tu bola nejaka cierna ovca. Tento portal je zial taky. Mali by sme sa vsetci co sme na okraji birdzu spojit a ukazat im
@darksider96 Tak chcel by som prestať.. už to aj tak tu obmedzujem, hlavne kvôli tomu, že ma tu už nebaví pozerať na týchto tu určitých neempatických ľudí, bez kúska úcty k tomu druhému (neznámemu), navyše o to smutnejšie, že sú medzi nimi aj baby, nakoľko ja si baby vážim, ale musím selektovať ktoré, lebo tu Quattroformaggi si myslí, že mi môže písať čokoľvek v správe aj či som si poplakal, a druhá tu princezná Sasi2680 ma ide posielať do školy preopakovať si anatómiu ženského tela. Akože wtf. No a Ferobomba to tiež, skopíruje mi tu časť mojej vety, a aby som sa k nej vracal za úmyslom odkazu na minulosť. Tiež by mohol pochopiť, že človek sa mení, mení svoje správanie aj k lepšiemu, babám som sa tým kompetentným ospravedlnil, ospravedlnenie jedna prijala, druhá nie, ale to už ja neovplyvním, iba viem, že už to neurobím a uvedomujem si svoju chybu.
@kerrang Starý, práve si mi totálne zlepšil večer. "Ferobomba" nemá chybu. Z nejakého dôvodu ma to tak pobavilo, že som sa na tom 10 minút smial jak retard. Dokonca sa zobudil môj pes a prišiel ma skontrolovať. Ešte raz dik. Dobrú noc.
@kerrang aspoň ma nabudúce tagni, keď o mne píšeš, ty hrdina
a hej, skus brať život aj seba samého trosku s nadhľadom, bude sa ti ľahšie žiť, keď sa nebudeš urážať a opúšťať kvôli každej picovine
@quattroformaggi ten birdz je nejaký oneskorený, však som bol včera online pred týmto časom tvojho poslania komentu, ale nedostal som nič a ukazuje mi to ako doručené až teraz.
Iba som chcel, že to naozaj sa ešte chceš k tomu vracať?
Tak vieš, každý má inú mieru chovania, je iný typ osobnosti, má inú mieru chápania sarkazmu zvlášť v tejto situácii, keď teda očividne asi budeš súhlasiť, že šlo o sarkazmus. Niekto ho aj má viac rád a nevadí mu, niekto menej.. U mňa je to najhoršie žiaľ mi písať sarkazmus, keď som v návale emócii, rozhodený, kedy častokrát sa ma dosť vecí dotkne. Vieš ja som bol aj šikanovaný v tínedžerských časoch a po rokoch prišlo k veľkej zmene u mňa, a už si to nedám, som pripravený k protiútoku na obranu samého seba. So šikanou sa od dospelosti naživo nestretávam, a ak by som sa aj stretol, tak by som si to nedal, lebo som sa v tomto diametrálne zmenil. Neznamená to, že by som ľudí tĺkol, iba neviem byť stále v každej situácii už takým mäkkým a za každú cenu dobrákom. Treba mať v tom správnu mieru ku komu sa oplatí byť milým, že by ma nesklamal a ocení to, a ku komu nie, pretože by to znamenalo, že by si ku mne mohol dovoliť hocičo. To prišlo dospelosťou. Kamarátka tiež bola rada sarkastická, ktorú by som aj chcel mať a sa mi páčila, len práve to nespravilo na mňa u nej dobrý dojem. Ja som častokrát priamy, avšak nehovorím, že si nezasrandujem, ja mám srandu rád, dokonca ja sa niekedy v mojej miere srandy necítim ako by som mal už 28 rokov. Aj keď sa rozhodím, tak nie som taký, že by sa so mnou už ďalej nedalo, ja som potom znova nakoniec v pohode, len sa z toho musím vystráviť. Ľudí rozhodne nechcem tĺcť, nemusí mať nikto obavy, dokonca som až dosť mierumilovný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Sak ked bude moja zena tehotna, tak hadam ma aj znasilni ako som tak pocul, ze vtedy maju zeny este vacsiu chut na sex
"Najskôr si rozmysli komu a čo chceš vlastne niekomu napísať, a či sa to toho človeka aj zle nedotkne, kým to pošleš. " (Kerrang, 2021)
@goldenbeach Pri niektorých blbcoch sa to nedá, zhŕknu sa jak vrany. Ak to bude takto pokračovať, tak ja dobrovoľne odídem. Radšej dobrovoľnú samotu ako zlú spoločnosť ľudí.
(+ Si tým možno ušetríš aj tie reči o odchode, ktorých si tu mal už desiatky).
a hej, skus brať život aj seba samého trosku s nadhľadom, bude sa ti ľahšie žiť, keď sa nebudeš urážať a opúšťať kvôli každej picovine
Iba som chcel, že to naozaj sa ešte chceš k tomu vracať?
Tak vieš, každý má inú mieru chovania, je iný typ osobnosti, má inú mieru chápania sarkazmu zvlášť v tejto situácii, keď teda očividne asi budeš súhlasiť, že šlo o sarkazmus. Niekto ho aj má viac rád a nevadí mu, niekto menej.. U mňa je to najhoršie žiaľ mi písať sarkazmus, keď som v návale emócii, rozhodený, kedy častokrát sa ma dosť vecí dotkne. Vieš ja som bol aj šikanovaný v tínedžerských časoch a po rokoch prišlo k veľkej zmene u mňa, a už si to nedám, som pripravený k protiútoku na obranu samého seba. So šikanou sa od dospelosti naživo nestretávam, a ak by som sa aj stretol, tak by som si to nedal, lebo som sa v tomto diametrálne zmenil. Neznamená to, že by som ľudí tĺkol, iba neviem byť stále v každej situácii už takým mäkkým a za každú cenu dobrákom. Treba mať v tom správnu mieru ku komu sa oplatí byť milým, že by ma nesklamal a ocení to, a ku komu nie, pretože by to znamenalo, že by si ku mne mohol dovoliť hocičo. To prišlo dospelosťou. Kamarátka tiež bola rada sarkastická, ktorú by som aj chcel mať a sa mi páčila, len práve to nespravilo na mňa u nej dobrý dojem. Ja som častokrát priamy, avšak nehovorím, že si nezasrandujem, ja mám srandu rád, dokonca ja sa niekedy v mojej miere srandy necítim ako by som mal už 28 rokov. Aj keď sa rozhodím, tak nie som taký, že by sa so mnou už ďalej nedalo, ja som potom znova nakoniec v pohode, len sa z toho musím vystráviť. Ľudí rozhodne nechcem tĺcť, nemusí mať nikto obavy, dokonca som až dosť mierumilovný.