Ahojte! Mám 16 rokov momentálne a vždy keď mam nejaký problém sa obrátim na Birdz a vždy mi tu dobre poradíte. Ide o to, že v lete mám 17 a nikdy som nemal žiaden vzťah. Pokračujem v komentoch...
Momentálne mám chalanskú skupinku a s babou som nebol vonku už tak pol roka. A ide o to, že by som chcel aj frajerku lebo ani neviem aké to je ale vyhovuje mi to, že mám chalanskú skupinku, lebo teraz prežívam najveselšie obdobie života. Ide o to, že či si mám začať niekoho hľadať alebo nechať to tak kým to príde samé a užívať si život s chalanmi a zabávať sa. Čo si o tom myslíte? Ďakujem
1. mať vzťah s dievčaťom a mať kamarátov sa nevylučuje stačí si dobre zorganizovať čas
2. neviem, či sa dá vzťah vyslovene nasilu aktívne hľadať - skôr daj okoliu najavo, že si otvorený zoznámeniu - staraj sa o seba, snaž sa vyzerať dobre, občas sa vyskytni na mieste, kde môžeš stretnúť nejaké nové dievča (alebo ide môžeš stretnúť tú, ktorú by si rád zbalil), usmievaj sa, buď milý, príjemný a uvoľnený a netlač na pílu take it easy
@thunderstorm Ďakujem, veď ja dostávam ponuky od dievčat, že nech idem von ale ja to odmietnem vždy a radšej idem s chalanmi. Aj zajtra ma zavolala jedna baba a akurát sa pýta či to platí tak neviem teraz čo...
Konečne poriadny Birdzák! Nie tu samí tridsiatnici... Kámko, nechaj kým to príde samé, ešte si mladý. Ale popri chalanskej skupinke si môžeš hľadať aj babu! ALE! Bacha, akú babu si nájdeš! Mne sa chalanská skupinka rozpadla, keď som si našiel babu, vadilo jej, že občas chodí s kamošmi von...
@foxhound Ďakujem za radu. Niekedy mám takú náladu, že musím mať frajerku a bojím sa, že to nikdy nepríde a potom niekedy, že nikoho nechcem ako napríklad teraz. Takže asi to nechám tak a keď bude správny čas niekto príde.
Toto fórum som nezakladal ja. Ale zas z toho čo čítam, tak mal som to na chlp podobné, ako keby som sa v tých rokoch v tom videl. No ale poviem ti bro, že žiaden strach a stres. Nuž, napokon sú tu aj starší, ktorí sú na tom podobne a ešte stále žijú (v horších časoch prežívajú).
@nun12@8 nie ...máš si kľudne žiť, napokon aj keď budeš starší z toho vytriezvieš a zistiš, že baba ani nie je všetko. Mne je niekedy dobre samému, ale iba niekedy.
@kerrang Lebo niekedy chcem ísť tak z donútenia s babou von ale nikdy som ešte nebol dobrovolne, že by som sa tešil a tak. Stálo ma to kopu stresu a toto všetko.
Ale ved choď s ňou von, to neznamená, že s ňou hneď musíš mat vzťah alebo čo... Aspoň sa takto naučíš komunikovať s babami a v budúcnosti to budeš mať jednoduchšie, keď budeš chcieť nejakú zbaliť... Aby si nedopadol ako chlapi, čo ešte v 30 rokoch nevedia komunikovať so ženami a žiadna ich pre to nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. neviem, či sa dá vzťah vyslovene nasilu aktívne hľadať - skôr daj okoliu najavo, že si otvorený zoznámeniu - staraj sa o seba, snaž sa vyzerať dobre, občas sa vyskytni na mieste, kde môžeš stretnúť nejaké nové dievča (alebo ide môžeš stretnúť tú, ktorú by si rád zbalil), usmievaj sa, buď milý, príjemný a uvoľnený a netlač na pílu take it easy