Baby, ja viem ze je to banalna otazka, ale potrebovala by som poradit...
Ked sa normalne namalujem, to je: make-up, spirala, tiene, ceruzka aj do oka aj pod, pod oci pouzivam tiez korektor... no a rano to vyzera dobre, lenze pocas dna, nechapem prec
ked uz linku, pouzivaj tekutu, ceruzkova sa hrozne lahko rozpije, tekuta mi vydrzi nezmenena 12 hodin, akurat ked si spravim kridelko na konci oka tak to sa mi rozmaza kedze tam oko zatvaram..
upravuj si to cez den ked mas chvilku cas moja boze je to problem odskocit si na wcko a upravit to ? .. aspon trosku ze si napravis linku zotres cierne smuhy a hotovo......
nedavaj si ceruzku do oka... viem vsetci si to tak davaju ale nemalo by sa to ... moze sa ti jednak zapalit oko lebo stale predsa zmurkas a tym zavlhcujes oko a ta ceruzka sa dostava do oka a potom ti viac slzi a preto sa ti vsetko rozmaze
boze sa ti chce rano srat s tolkymi blbostami? ja stretavam tiez peknych chlapcov ale pacim sa im aj bez toho vsetkeho asi .. mozno aj ty sa budes, ci si na tom fakt zle? si davaj len spiralu ako ja
je to pravda, ze chalanom sa pacia prirodzene baby, ale ked je papa pekne (nie prehnane) namalovana, je proste vyraznejsia, a preto si myslim, ze asi teda ked chce baba zaujat, tak by sa mala namalovat, lebo aj ja som skor typ, co povie, ze nie, baba sa nemusi malovat, ale ak ona chce dobre vyzerat, a namalovana sa citi krajsie, tak nech sa namaluje...
odbocil som od temy... nemam ani sajnu, ale raz jedna kamoska plakala, a nevies si predstavit ako vyzerala... no cisty horror, tak asi menej toho ocneho make-upu...
linku si dávaj len tekutú a to nad vrchné mihalnice,ale neprežeň to,urobí to mačací pohlad,dalej si jemne namaluj mihalnice,daj si trochu farby na licka,alebo niaky bronzer,ja si davam vacsinou trochu aj na spicku nosa,a toto ti naozaj stačí...nič viac nepotrebuješ,vážne.viem to podla seba.,ostatné malovatka ma praveze zhovadili,a nie skrášlili -ked budes v tom autobuse,tvar sa prirodzene ziadna trema,a pekne sa na chlapca usmej,...=o)
prestaň sa maľovať... najlepšie riešenie. iba kreténi chcú dievčatá s kilom make-upu. raz za čas, dobre, nech to vyzerá napr. keď ideš večer von alebo na akciu... ale denne sa takto líčiť? netreba ti to, ver mi. úplne ti bude stačiť, keď si dáš dobrú riasenku a možno ešte na horné viečko linku alebo jemný tieň... a aj chalana skorej zaujmeš, keď uvidí, aká si prirodzene pekná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
alebo sa maľuj kvôli sebe.....kvôli chlapcom s a neoplatí
odbocil som od temy... nemam ani sajnu, ale raz jedna kamoska plakala, a nevies si predstavit ako vyzerala... no cisty horror, tak asi menej toho ocneho make-upu...