Ahojte, chcela by som si zahrat v nejakom filme alebo reklame, myslim ze by som n to mala . Hladala som na nete ale stale mi tam vyhadzovalo len nejake modelingove agentury, a to ja nechcem. Ak ma niekto zavas nejake skusenosti tak mi pls dajte link.
@ps102 Zavolali ma do reklamy na T-mobile, tak som bol na konkurze a prešiel som až do posledného výberu kde mi povedal ten pán čo točil, že ma zoberú, lebo, že som vhodný typ na tú reklamu a že pekne a zvučne rozprávam, teda som sa tešil a potom nám všetkým volali, že nikoho nevzali, lebo už to miesto niekto iný dostal a kto to dostal? Paťko z Paneláku , to nemožné teľa čo býva vedľa vo vchode, no a tak sa skončila moja krátka púť ...
@ps102 no hej ale tak vieš také prachy čo za to dávajú, to je neskutočné ... a tak Paťko teda Samko sa vyváža už teraz na audinke a chodí Jackom Russelom na prechádzočky tak vždy keď ho stretnem spomínam na zlaté časi mojej ,,televíznej" snahy ...
@ps102 ale spoločenská hra by bola úplne super, boli by tam postavy nejaké stálice tunajšie, každá by mala popis, že aká je osobnosť a koho neznáša a aké je jej poslanie na birdzi... a nejakú pointu by sme tomu vymysleli a bolo by to supeeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo
ideálnejšie by bolo asi niečo z prostredia psychiatrickej kliniky