Ahojte, chcela by som vediet ci z nenavisti moze vzniknut laska, i ked ta nenavist trva niekolko rokov.. alebo ci moze vznikut, ked trva iba kratko.. hmmm zaujima ma to, prezil z vas niekto toto, ze ste sa navzajom nemali rady (a ako dlho?) a potom ste sa
ja som to nahodou zazila..7rokov som sa s tym chalanom neznasala a tak robili sme si napriek ale pred dvomi mesiacmi sa zacal ku mne spravat uplne inak..predtym mi len napriek robil aj ja jemu ani sme o seba nezakopli ale ako pisem zmenilo sa to a som rada..lebo je ku mne uplne mily a vyhladava prilezitosti aby sa so mnou mohol rozpravat a tak..a veru aj mne sa nejako zacal pacit som si vsimla ze on je fakt kus!!!a toto sa mi nestalo prvy krat ze som sa s niekym neznasala a potom vzniklo z toho uplne nieco ine....vlastne mne sa to uz par krat stalo..ja verim ze z nenavisti moze vzniknut laska..ale verim aj na to ze z lasky moze vzniknut nenavist
Moja...toto je moj pripad...s mojim momentalnym priatelom,milencom a najlepsim kamaratom a vsetkym dokopy som bola spoluziacka 8 rokov. Nenavideli sme sa. Ja som pre neho bola len Pxxx a on pre mna obycajny kxxxt...Mali sme vsak raz za rok chvilku, kedy sme sa opili na nejakej party a vzdy sme skoncili spolu...Az v 16tich sme pochopili ze tomu proste branit nejde. Z totalnej nenavisti vznikla laska,ktora prekonala uz vsetko na svete. Teraz prekonavame spolu moju chorobu. Verim, ze vydrzi navzdy. Ver mi, da sa to.
dakujem za vase nazory.. heh.. no niektory ste ma velmi potesili, lebo to je aj moj pripad a som chcela vediet ako to dopadlo, lebo ja sa nemam rada z jednym chalanom asi tak 6 rokov a mala som na neho fakt smolu, este aj na strednu skolu som s nim chodila a to som si vyberala taku na ktorej nemal byt, lenze som zle pocula a nastastie ze uz ju vysiel =D ale raz za cas ho stretnem vonku a tak cudne pozera...a dokonca ani neviem preco ma nema rad, ja ho nemam preto ako sa ku mne sprava...
tak ked z lasky može vzniknut nenavist tak prečo nie aj naopak hm..? ved jak bol ten film? laska cez internet..? čo sa tam nenavideli ale pisali si navzajom na internete lebo to bolo anonymne a nevedeli že to su oni dvaja.. knapete čo som cel povedat či si mam dat radšej tabletku čo mi psychiater predpisal hm?
ja som mala tú smolu že mne sa to stalo naopak mali sme sa radi ked sme boli spolu a po rozchode prišla nenávísť tá trvá už niekoľko rokov ale či vám to spolu vííde to vie len sám boh. Ale prajem ti to
nenavist je trochu silne slovo nie?je ine ked niekoho nemas rad a ked niekoho nenavidis........myslim si ze ked niekoho nemas rad tak predsa kedykolvek mozes zmenit nazor ale ked uz niekoho nenavidis tak na to bude pravdepodobne vazny dovod a vtedy sa to asi tazko zmeni na lasku.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
v mojom pripade urcite NIE
ked niekoho nenavidim tak mam na to dovod a uz niky ten dovod neprestanem mat
ani kedy =DD
asi tak