preboha ved aj ten admin je clovek, ktory ma svoj nazor a moze mi rovnako pomoct ako ostatni ale takisto aj vysmiat ma ako ostatni... a ked sme pri tom v podstate ani nevie , kto vsetko je admin, viem asi o 1 ci 2 osobach a vobec to neriesim...
...a ako vieš že tiež nieje iba rebel sak môže mat aj 14 :o a ak sa ti nepáčia jeho ankety a fora iba ich ignoruj ako ktoré kolvek iné ,nee čo vlastne znamená vek na internete
co to je za blbost? preco by nemohli? sak to su tiez ludia,a preco by sakra nemohli dat najavo svoj postoj k nejakej diskusii? buzeruju vas? nie,len sa vyjadruju!!ach jaj, ako toto niekoho napadlo nechapem
@3 - inak, ako sa vlastne na birdz môže vyskytnúť user s vekom 38/34 (alebo koľko to má) rokov? myslel som že birdz je pre ľudí od 13 do 29 (tuším)...
@0 - admin je užívateľ ako každý iný, len má aj časť ktorá je trochu viac - v tom zmysle, že keby ten admin nebol, tak by si v prvom rade nemal miesto kam by si dával takéto debilné ankety. aj keď má birdz cca 50 tisíc užívateľov, stále je (minimálne zčasti) majetkom svojho tvorcu a v tom zmysle je prostriedkom na slobodné vyjadrenie tvorcovho názoru. ty si tu vlastne len hosť.
ja osobne by som usera, ktorý sa ma snaží vyblokovať z vyjadrovania názoru na MOJEJ VLASTNEJ STRÁNKE* vykopol a poslal do ri...
*nie, birdz mi nepatrí, to bolo len "čo by som spravil ja, keby sa mi niečo také stalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
z druhej stranky je to normalny clovek, ktory ma take iste pravo vyjadrit svoj nazor...
nechapem o com je akoze tato anketa a aky ma zmysel...
M
samozrejme pokial nieco nemazu a podobne...
od 38 rocneho clvoeka by som ocakavala rozum
@0 - admin je užívateľ ako každý iný, len má aj časť ktorá je trochu viac - v tom zmysle, že keby ten admin nebol, tak by si v prvom rade nemal miesto kam by si dával takéto debilné ankety. aj keď má birdz cca 50 tisíc užívateľov, stále je (minimálne zčasti) majetkom svojho tvorcu a v tom zmysle je prostriedkom na slobodné vyjadrenie tvorcovho názoru. ty si tu vlastne len hosť.
ja osobne by som usera, ktorý sa ma snaží vyblokovať z vyjadrovania názoru na MOJEJ VLASTNEJ STRÁNKE* vykopol a poslal do ri...
*nie, birdz mi nepatrí, to bolo len "čo by som spravil ja, keby sa mi niečo také stalo
(uzatváracia úvodzovka ktorú som na konci svojho predošlého komentu zabudol napísať)
Zmena veku, na aký potrebuješ je možná hneď po zaregistrovaní sa s vekom, na aký ťa to tu pustí.
Skor by som uvital aby mali moznost rychlejsie mazat niektore zbytocne diskusie a spravili tu poriadok...
pravo zalozit forum by som dal az po splneni urcitych kriterii.Nech sa ludia naucia aj hladat a pouzivat tlacitko scroll...