Skopírujem sem ešte svoj koment z predošlého fóra...
"Ale fakt keď tak si to tu čítam, tak ak sa otvorí znova registrácia a nahrnie sa sem kopu detí (príp. indivíduí, ktoré si z toho spravia zoznamku), tak sa obávam, že starí užívatelia sem prestanú chodiť, príp. sa tu úplne stratia :/
Ak sa registrácia ale neotvorí, tak to tu pomaly asi zanikne..."
No neviem, či to tu noví užívatelia ,,oživia"- urobia z toho ako som už písal druhý Pokec, alebo nejakú trápnu zoznamku, alebo sa sem najebú násťročné decká a bude to tu ako v Bravíčku ešte vám bude ľúto za časmi, ked sa nedalo registrovať.
Skôr by to chcelo opraviť chyby napríklad zmeniť stĺpec obsahujúci fórum z varchar na text (resp varchar(MA aby mohlo mať fórum neobmedzený počet znakov. taktiež by ste mohli pridať markdown na formátorvanie prísepvkov. a pri statusoch ho zobraziť celý nie len polovicu. taktiež zfunkčniť pridávanie videí. A zfunkčniť zobrazovanie a skrývanie obrázkov lebo občas sastáva že sa mi obrázok podarí skryť na 10 krát. A zfunkčniť mazanie profilu. Zo zákona má vraj každý právo si svoj profil vymazať. A tiež by to chcelo funkciu ktorú mal starý birdz možnosť zobraziť si všetky príspevky od jedného užívateľa.
@thinkaboutjustice No ved práve, že sme všetci spoločne dospeli, a teraz keby je tu plno deciek, čo riešia ako ich rodičia strašne nechápu, a ako je najlepšie fixlovať pri písomke z dejepisu, kam si vopchať ťahák, tak my starí odtiaľto môžme ísť do kôňskeho kkta.
@riddler lebo citat take crhistianove alebo podobne fora su teda o dost viac obohacujuce ja by som to chcel vidiet, mozno by to prinieslo niekoho normalneho aj
na jednej stránke by to bolo fajn No na druhej si myslím že 75 percent nových registrovaných užívateľov by už tuná zaregistrovaná bola a a trollonie co je na ústupe by uz bolo neúnosné
@deficit@wewo Ved ale rukou dlhodobych uzivtelov to tu zije az az sama som prekvapena, ze je tu aktivnych tolko ludi po tom, ako uz rok a pol (alebo neviem kolko) nefunguje registracia. Tak trochu ma to fascinuje
Samozrejme, ze by to malo byt otvorene, doteraz nechapem, preco sa registracia zatvorila. Celkova uroven portalu nebola nikdy super vysoka a vzdy sem skoro kazdy (od zaciatku) chodil vlastne sarkasticky a obcas sa s niekym spoznal alebo nieco zmysluplne zdielal. Z tychto nahodnych prispevkov a interakcii tato nahodna komunita vznikla a existuje.
Rovnako uz som zazil asi 200 deklaracii o tom, ako to tu umiera Staci otvorit registraciu a je to. Troll ucty tu boli vzdy a pochybna uroven for alebo prispevkov rovnako - skor je blbost zabranovat novym ludom, aby sa sem pridali (ak by teda niekto nebol odstraseny).
@jakzig dik za info to som ani nevedel ale je smutne ze ked uz vedia ten profil zmazat cez databazu, ci admin tak im robi problem urobit na to api a pridat jeden button ktorym by si to vedel zmazat aj user. ved to je vec na 20 min.
@riddler ale potom zas to tu zanikne
Môj názor je, že by mali mat aj ostatní šancu ale samozrejme tí normalnejsi. Ako aj aj ty písal , že aby tu nechodili deti s nápadmi ako sa vyhnúť písomke atď. Mohlo by sa to tu otvárať spôsobom že máš minimálny počet rokov(ako niekto spomínal už odfotiť občiansky) alebo ak by sa tu už aj niekto dostal a píše hovadiny tak spísať nejakú petíciu a spolu spojiť naše sily aby ho birdz vyhodil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
"Ale fakt keď tak si to tu čítam, tak ak sa otvorí znova registrácia a nahrnie sa sem kopu detí (príp. indivíduí, ktoré si z toho spravia zoznamku), tak sa obávam, že starí užívatelia sem prestanú chodiť, príp. sa tu úplne stratia :/
Ak sa registrácia ale neotvorí, tak to tu pomaly asi zanikne..."
druhý modrý koník predsa!
Rovnako uz som zazil asi 200 deklaracii o tom, ako to tu umiera Staci otvorit registraciu a je to. Troll ucty tu boli vzdy a pochybna uroven for alebo prispevkov rovnako - skor je blbost zabranovat novym ludom, aby sa sem pridali (ak by teda niekto nebol odstraseny).
Môj názor je, že by mali mat aj ostatní šancu ale samozrejme tí normalnejsi. Ako aj aj ty písal , že aby tu nechodili deti s nápadmi ako sa vyhnúť písomke atď. Mohlo by sa to tu otvárať spôsobom že máš minimálny počet rokov(ako niekto spomínal už odfotiť občiansky) alebo ak by sa tu už aj niekto dostal a píše hovadiny tak spísať nejakú petíciu a spolu spojiť naše sily aby ho birdz vyhodil