Plus - ako by to tu asi vyzeralo, keby boli mazané príspevky? Zrazu by bola diskusia plná príspevkov akčne reagujúcich na niečo, čo už vlastne ani v diskusií nie je, lebo autor príspevku to po zhliadnutí reakcií radšej zmazal.
Nie, skor som za mazanie starych tem, tak aby ostal len nejaky pocet najnovsich. Stym ze ak by sa nejaka starsia pod ciarou oprasila pridanim noveho prispevku tak by vyskocila ako nova.
@galinka uviedla dobrý príklad.... používatelia by sa radšej mali učiť uvažovať a používať "dvakrát meraj a raz rež", ako spoliehať sa, že si môžu napísať čokoľvek, však prípadne to potom vymažú.... (väčšinou) nemám rada tieto uľahčovania. v reálnom živote, keď niečo poviete, nemôžete to zobrať späť, akoby sa nič nestalo.
@keylie K tomu mazaniu vlastného fóra. Ako by sa Ti páčilo, ak by niekto založil fórum, Ty by si v ňom napísala svoj názor, možno by si s niekým začala aj na danú tému diskutovať a fórum by zrazu zmizlo, lebo autorovi sa ho chcelo vymazať...
@keylie No len neviem, ako by to fungovalo, lebo ak by si požiadala admina, tak myslím, že skôr ako by si mu napísala, tak by už bolo vo fóre plno reakcií.
A ak by si mohol každý mazať svoje fóra, bolo by to zneužívané.
Takisto by bolo aj zneužívané, ak by si človek mohol mazať komentáre, ktoré dá.
Treba sa poučiť a nabudúce si dať pozor, čo napíšeš.
Mne sa tiež pár krát stalo, že som napísala niečo, čo bolo príliš osobné a ľutovala som to.
Ale treba to brať aj tak, že to fórum je aktívne a pozerané tak v priemere 3 hodiny, takže aj ak niečo napíšeš, čo by Ti mohlo uškodiť, po pár hodinách je veľmi nízka šanca, že by sa k tomu tvojmu názoru/príspevku ešte niekto dostane.
Na jednej strane ano, no na druhej nie, pretoze by to asi dost hlupo vbyzeralo, keby niekto na niekoho reagoval a ten by si to potom zjednodusil tym, ze svoj povodny prispevok zmaze a dotycny reagujuci bude vyzerat ako chuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
nič sa neda mazať, tak ako aj zo života nič nevymažeš.....
Keď som sa pomýlil, môžem si to opraviť aj bez toho, aby som to mazal ...
A keď som debil, tak len nech to každý vidí ...
Plus - ako by to tu asi vyzeralo, keby boli mazané príspevky? Zrazu by bola diskusia plná príspevkov akčne reagujúcich na niečo, čo už vlastne ani v diskusií nie je, lebo autor príspevku to po zhliadnutí reakcií radšej zmazal.
Takže nie - ani mazanie, ani editácia.
a k ostatnym- nejde o to ci som napisala nejaku blbost, ale ze som napisala nieco o sebe, co mi potom nerobilo dobre a cchela som to zamazat
capisci?
A ak by si mohol každý mazať svoje fóra, bolo by to zneužívané.
Takisto by bolo aj zneužívané, ak by si človek mohol mazať komentáre, ktoré dá.
Treba sa poučiť a nabudúce si dať pozor, čo napíšeš.
Mne sa tiež pár krát stalo, že som napísala niečo, čo bolo príliš osobné a ľutovala som to.
Ale treba to brať aj tak, že to fórum je aktívne a pozerané tak v priemere 3 hodiny, takže aj ak niečo napíšeš, čo by Ti mohlo uškodiť, po pár hodinách je veľmi nízka šanca, že by sa k tomu tvojmu názoru/príspevku ešte niekto dostane.