@rischo@majo16 Nie každá otázka ohladom sexuality je úchylná a myslím že všetkým nám je jasné aký ľudia také veci vidia vo všetkom Takže toľko prasačín tu vidíte z jediného dôvodu. Ste úchylné čuňatá
@semhamforas samozrejme aj otázky ohľadom toho sú úchylné, pomyslenie na to i nepatrné vytvorenie siluety prstami, ktorá by mohla podobné súloženie pripomínať
@semhamforas Ti si nejaký hustý, veľa pičovín asi papáš ? Ale aj tak Viem presne aký si ty človek trtko aj keby som ti to tvoje moralizovanie namazal hovnom a dal ti ho pod nos tak ho nezacítiš
@semhamforas jaaaaaaaj tak ja ti to napisem este raz tak poprve ja som sa pytala na konkretnu vec a to je na sex s opacnym pohlavym najprv si ty napisal ze je to uchylne a potom som az na to reagovla a neviem ako si mam vysvetlit to ze si "sam od seba sem nic nenapisal" to niekto pise za teba ach myslim ze si velky chlapec na to aby si si najprv uvedomil co tu pises adekvatne to zargumentoval a ked nemas zaujem tak radsej sa nezapajaj vobec stylom takym akym si to spravil ..
@semhamforas Teraz sa zapletiem do rozhovoru s alroune
Keď niečo povieš a prezentuješ to ako svoj názor ako môžeš teraz obviňovať ju že sa pýtala, keď bez nutkania vyjadriť sa by si mlčal ?
Kto napísal tie štúdie a výskumy ty intelektuál ? Žeby nezávislí ateistický vedci ?
V minulosti heterosexuáli bežne súložili s dobytkom keď nebolo s kým, bežne obcovali so ženami nehladiac na to či sú zadané alebo nie a to si ešte nevidel aké prasačiny Takže hanba ti
@majo16 trošku vážne ti poviem Niektoré by si neuniesol Ale kľudne si otvor vešteckú kanceláriu, ja by som si k tebe teda nešiel dať veštiť, iba ak by si vedel z vtáčich vnútorností
@semhamforas to nemyslíš vážne ? TOTO FAKT NEMYSLÍŠ VÁŽNE Myslíš tých komunistov, pre ktorých bol život človeka zanedbateľný pre spoločnosť? Ktorý zatvárali a mučili ludí len za podozrenia? Tí, ktorý určovali čo je a nieje pravda ? A áno skús mi tu ešte tvrdiť že tí vedci nemuseli mať s komunismom nič Potom aspoň úplne budem vidieť aký si kokot v dokonalej forme
mimochodom pozri koment @10 tam máš to tvoje nevyjadrenie sa či je to úchylné
@semhamforas skoro pokaždé, keď čítam tvoje príspevky, tak sa mi normálne zdvíha žalúdok. Celkom ti prajem zažiť rovnaký strach o milovaného človeka, aký som zažila ja. Možno potom, by si zmýšľal trochu inak
@semhamforas v USA zatvárali za homosexualitu ? Nebolo to náhodou pár rokov pred komunismom, otroctvom, v časoch divokého západu? Ako vážne toto ma zaujíma
Ale aj tak... Vieš, tvoje vedomosti a ich prezentovanie je úplne úžasné aj tvoja logika, tak krásne ohybná Ale prinajmenšom dosť zvláštna Kedysi verili že zem je placka, kedysi zatvárali za to, že si nepoklakol keď si mal. Prispôsobovať si znalosti histórie, ktoré sú tak povrchné spolu s tvojími ostatnými vedomosťami... To nieje už ani na smiech
Už len na tom komunizme ukazuješ že rád keciaš o veciach o ktorých si možno tak začul, keď ti pri honení bežal vo vedľajšej izbe televízor s discovery channel... V komunisme nebol psychológ ako psychológ Nemohol si si tvrdiť čo si chcel a vo vedeckých kruhoch na území sssr a satelitných štátov si neznamenal nič ak si nebol v strane a tým pádom i výsledky tvojich výskumov museli podporovať zriadenie Tvrdiť že je jedno v akom si zriadení može skutočne len debil.
Inak čo s tým tvojím nevyjadrením sa, ktoré sa tak zrazu objavilo? Moju holku chceš posielať na psychiatriu za jej tvrdenia, ale keď ti už jebne po tom nose medzi očami, ktorý vo svojej nekonečnej múdrosti nechceš vidieť, zrazu si ticho ako voš. A taký ma zo mňa dosť? Len ďalej ser a iným tvrď že je to švajčiarska čokoláda, ale mám pocit že sa ti vždy o tom podarí presvedčiť len seba a potom máš plnú hubu hovien
Mýliť sa je proste ľudské chlapče a ty mi nepripadáš zrovna ako boh či nejaký poloboh, tí by sa zrejme chovali inak
@kawanabe Ďakujem si milý. Vnímam ho tu už dlhšie, ale nikdy som na neho radšej nezareagovala, lebo mi došlo, čo je to za človeka. Ale dnes som sama poriadne podráždená, tak mi trochu praskli nervy a už som musela. Inak sa držím pravidla s ľuďmi ako je on sa neprieť. Nemá to žiaden zmysel.
@dsimca ale čoby mne to stojí za to aby sa ten človek skúsil pozrieť aspoň raz na seba a aspoň kúsok sa vcítiť do iných A nemienim mu to ukazovať iným chovaním ako takým, ktoré si zaslúži za svoje názory. Keď už mu nerobí problém mať ľudskú bytosť za odpad kvôli presvedčeniu, sexualite či farbe pleti, nenazvem ho inak ako kokotkom, debilom alebo iným príjemným oslovením, pretože jediný odpad v tomto svete čo si zaslúži do reťazí a následne zapísať do štatistík sú taký ako on...
A ozaj...
Prajem teda lepší deň zajtra ako ten dnešný A nervy veľa nevyriešia byť tebou, hodím si kúpeľ pri sviečkach s dobrou knihou
@kawanabe dobrá rada, ale o pol šiestej vstávam a zajtrajšok by mal byť ešte horší ako dnešok. Radšej nech už je štvrtok A úplne s tebou súhlasím, lenže problém s takýmito ľuďmi je ten, že sa nikdy na seba nepozrú, kým si to nezažijú na vlastnej koži. Preto ten môj prvý komentár k nemu.
@kawanabe problém však je, že on patrí k tým ľuďom, čo nechcú počúvať. A taký človek si to bohužiaľ musí prežiť. Ver mi. Viacerí to s ním skúšali. Ja by som bola tiež radšej, aby títo ľudia počúvali, ale oni nechcú a čo potom s nimi??
@dsimca vieš, v každom je niečo dobré, aj keď v situáciách, ktoré prežívam to hovorím s veľkou hrčou v krku... Možno mu niekto len celý život nadával za to že videl svet správne keď bol mladší, tak si prebral nové, ktoré mu dávajú pocit, že je konečne niekým. Ja mu možem dať len pocit že taký sú len odpad a možno sa raz zamyslí nad tým, prečo ho za takého majú a prečo byť k ľuďom iný...
@kawanabe v každom prípade, je to dobré zmýšľanie. Ani nevieš, ako mňa teší zmena názoru takýchto ľudí a že som mala príležitosť to vidieť, aj vo vlastnej rodine. Bohužiaľ u nás muselo dosť k tragédii, aby sa nad tým začalo vážne rozmýšľať. Ja neprajem nikomu nič zlé, ale niekedy si to jedoducho musí človek zažiť, aby pochopil. Sú názory alebo tak hlboko zakorenená nenávisť, že ju môže zmeniť vážne len niečo zlé.
@semhamforas Argument jak sviňa tak kedy to zatvárali a skúmali homosexuálov v USA? Odkedy si si mohol robiť ohladom verejných výskumov v komunizme čo si chcel? A čo to tvoje nevyjadrenie? Ďakujem za odpovede mister všetko viem hovno som zažil
nechapem ze niekto moze mat taky obemedzeny nazor a ty si do 6 rokoch veril ze ti darceky nosi jezisko a mozno ked dosiahnes istu vekovu hranicu zistis ze nemozes verit vsetkemu co sa pise resp. ze je to spravny nazor, ale mna to neprekvapuje lebo ty si prilkad ovce ktora nasleduje psychodebilne nazory tipu budeme prechadzat len cez prechod pre chodcov lebo to niekto povedal, bez rozmyslania a zatazovania vlasnej hlavicky .....gratulujem s takymito nazormi budes mat urcite dlhy a stastny zivot kreten
@semhamforas k prvému Chceš mi seriózne povedať že veríš striedaniu 20-100 sexuálnych partnerov? Inak je to veľmi doveryhodné keď to vyplýva z výskumu o žltačke, kde vzali 57 heterosexuálov a jedného gaya Aspoň toto som sa dočítal na stránkach NEJM-u Okrem toho toto nebol výzkum robený kvoli tomu že je homosexualita je choroba
A čo to dokazuje ? preboha šak ale nič si mi k veci nedal lobogo
a k tomu posledému:
Homosexualita a pedofília sú dve rozdielne veci chlapče uvedom sa
Nezodpovedal si mi poriadne žiadnu otázku, témam v ktorých si jednoznačne kokot sa vyhýbaš a melieš tu úplne odveci
Liečiť ich mohli, ale ja som sa pýtal kedy ich za to zatvárali do vezenia?
To s tým komunizmom mi vysvetlíš konečne a to s tým tvojím začatím debaty s alroune ? prosím ale k veci už konečne
homosexualitu ako taku chapem, je to nieco, co je geneticky dane. ale najma dievcata sa na verejnosti prezentuju kvazi pozitivnym vztahom k rovnakemu pohlaviu tym, ze sa spravaju a la attention whores, ked sa bozkavaju s inym dievcatom v snahe zaujat chlapov. proste mozgy vymyte mediami, ktore su natolko zakomplexovane, ze nevedia nicim inym zaujat. je mi ich fakt luto
@semhamforas ja som sa ťa už ale pýtal len tri otázky tvoj názor mi je ukradnutý
Spochybnil som konkrétny výsledok Nie celý výskum
Okrem toho pozri sa čo vyplávalo na povrch z pozadia farmácie Fakt chceš vo všetkom slepo dôverovať človeku
no samozrejme aj depresie ako vravíš mal by si menej čítať sme prispievať tam može každý kokot chlapče takže to je ozaj solídna stránka Vieš prispieva tam aj pedofil čo tvrdí že pedofília nieje úchylka, ale obrovská láska k deťom a tiež to vie podkladať pičovinami som zvedavý či by si aj tomu uveril
To si tvrdil ty že sa nemôžu Povedz priamo čo si chceš dokázať a nehandrkuj sa
Ja mám vo volnom čase krajšie povinnosti ako si dokazovať či je homosexualita choroba, alebo nie a aj keď som sa o pár vecí obtrel s touto tématikou, niesom tým natoľko posadnutý aby som si niekde zapisoval názov výzkumu, ústav, ktorý ho zverejnil, doktora, ktorý ho robil a stránky, ktoré ich publikovali Ale poviem ti to takto už to bolo kvoli testosterónom, už to boli mozgové anomálie... bla bla bla... Keď mi niekto zoberie tucet deciek, podrobý ich testom a na základe nich mi povie či dotyčné budú homosexuálne orientovane a potom budú vážne na chlapcov, tak tomu uverím a budem kľudne na tvojej strane
Nevravím že všetky výskumi mali nesprávne výsledky, len že podliehali režimu Nenašiel by si knihu o kope vecí, ktoré boli považované za choroby z kapitalismu
a znovu ti zopakujem tie tri otázky lebo si mi k nim povedal úplný kokot dokopy
Kedy sa v amerike za homosexualitu zatváralo ?
Nepodliehali v komunizme, postavenie, výsledky i výskumy vedcov tomu ako slúžili režimu ?
čo s tým začatím konverzácie s alroune, ja tam stále vidím že si začal ty a potom ju posielal na psychiatriu keď ti vyvracala že ty si nezačal
@kawanabe tak tento dlhý príspevok ma odradza od reakcie
pozri, ja som to diskutoval o tomto s ludmi co sa to tejto témi vyznali ovela vias ako ty. Napríklad salora, Nemám záujem tu dalej viest takéto debaty ktoré nikam nevedú. ak máš záujem tak si vyhladaj tie diskusie a je to. Tam su moje názory.
A s tími farmaceutickými spolocnostami máš pravdu. lenže to by si nemohol doverovat ani potravinárskemu priemyslu, bankovníctvu a vlastne takmer nicomu. to sa neda
opakujem že chcem reakciu na tri otázky na ktoré mi nevieš dať poriadnu odpoveď
Kedy sa v amerike za homosexualitu zatváralo do vezenia ?
Nepodliehali v komunizme, postavenie, výsledky i výskumy vedcov tomu ako slúžili režimu ?
čo s tým začatím konverzácie s alroune, ja tam stále vidím že si začal ty a potom ju posielal na psychiatriu keď ti vyvracala že ty si nezačal (smajlík)
A ver mi, dá sa im nedovoverovat to je jednoduché Tak ako ty by si nemusel stačí sa pozrieť čo je ten corey zač a čoho je šefom v spojení s tou pravdou o farmácii by som mu neveril ani kokot
@semhamforas píšeš, že homosexualita je choroba. Ešte aj hormonálna, čiže fyzická. Keď je človek fyzicky chorý (pozor! fyzicky, nie duševne), uvedomuje si to a jeho jedinou túžbou v tej chvíli je vyliečiť sa a byť zdravý, nie? Napr. taká chrípka - stále unavený, horúčka, všetko bolí... nič príjemné = chceš aby to už bolo preč. Brutalnejší príklad rakovina - vieš že si chorý a možno aj zomrieš = chceš byť zdravý. Jednoducho akákoľvek choroba má za následok to že sa jej budeš chcieť zbaviť. Ale homosexualita? - pozri si moju jedinú anketu čo tu mám. Väčšina je so sebou spokojná. A poviem Ti, že tí čo by sa chceli "vyliečiť", to nechcú ani tak kvôli sebe samím, ale kvôli okoliu aby lepšie zapadli medzi ostatných ľudí a mali kľud. Ja ako gay som sám so sebou veľmi spokojný a za žiadných okolností (a to ani pod hrozbou smrti) by som to nechcel meniť aj keby sa to dalo.
homosexualita/pedofilia - k homosexualným pedofilom by som Ti toho vedel povedať dosť veľa, mám na nich nejako moc veľké šťastie Ale skrátim to = homosexualita a pedofília... mačka a pes Opýtaj sa znásilneného dieťaťa či sa mu to páčilo a chcelo to. Potom sa to opýtaj aj gay a lesbičky. Rozdiel by Ti mal byť okažmite jasný.
A tých 20-100 partnerov Vedz že nie všetci sú takí. Ja taký tiež nie som a ani to nikdy nechcem. A čo ešte viac, dokonca si predstav, že mojím cieľom je nájsť si toho jedného jediného s ktorým by som bol nastálo do konca vekov (zatiaľ neúspešné). A keď už si chceš niečo dokazovať číslami, poznám hetero ktorí nemajú problém vystriedať 3-5 za 1 deň
@semhamforas ale si sa mi teraz pekne chytil Pripúšťaš existenciu normálnych pedofilov ktorým nejde len o sex ale hlavne o vzťah, a u homosexuálov, alebo pre teba možno lepšie homofilov aby si tam mal tú "lásku" (gr. filia), to zase popieraš. A hlavne o to mi tu ide. Považuješ hms za kopu ľudí pre ktorých existuje iba sex. To preto lebo iba to si všímaš, podobne ako som predtým ja písal o pedo. Predstav si že aj tu sú ľudia ktorým ide o vzťah. A ak by Ťa to zaujímalo, na moju "promiskuitu" Ti na počítanie s prehľadom postačia prsty jednej (zdravej) ruky.
A už radšej končím. Vidím, že Ty máš svoj názor, ja mám môj a nikdy sa nezhodneme.
@christopherpd som sa ti chytil? Ja sa ale nepamätám že by som niekedy tvrdil že medzi homosexuálmi nemôže existovať láska. Láska môže existovať aj medzi človekom a zvieraťom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
uvedomte sa kus
@semhamforas samozrejme aj otázky ohľadom toho sú úchylné, pomyslenie na to i nepatrné vytvorenie siluety prstami, ktorá by mohla podobné súloženie pripomínať
Kebyze aspoň toľko nesmrdíte moralizovaním páni
a to nie su argumenty...
som otvoreny spolupraci
Keď niečo povieš a prezentuješ to ako svoj názor ako môžeš teraz obviňovať ju že sa pýtala, keď bez nutkania vyjadriť sa by si mlčal ?
Kto napísal tie štúdie a výskumy ty intelektuál ? Žeby nezávislí ateistický vedci ?
V minulosti heterosexuáli bežne súložili s dobytkom keď nebolo s kým, bežne obcovali so ženami nehladiac na to či sú zadané alebo nie a to si ešte nevidel aké prasačiny Takže hanba ti
Sopliak aký je drzí cez internet
semhamforas
18 ročný chalan
Malacky
Stredná hviezda BIRDZu
@alroune napríklad súloženie 2 chalanov/dievčat je úchylné
tak toto si ty nenapisal
myslim ze by si si mal dat hlavicku presetrit ty si zacal so mnou prvy komunikovat ....jaaj tak toto uz aka demencia
mimochodom pozri koment @10 tam máš to tvoje nevyjadrenie sa či je to úchylné
aj tak: NIKDY!!!
@cinko nechápem postoj: chujovské fórum Zaujíma ma čo ľuďom vadí, keď sa na niečo takéto človek pýta
Ale aj tak... Vieš, tvoje vedomosti a ich prezentovanie je úplne úžasné aj tvoja logika, tak krásne ohybná Ale prinajmenšom dosť zvláštna Kedysi verili že zem je placka, kedysi zatvárali za to, že si nepoklakol keď si mal. Prispôsobovať si znalosti histórie, ktoré sú tak povrchné spolu s tvojími ostatnými vedomosťami... To nieje už ani na smiech
Už len na tom komunizme ukazuješ že rád keciaš o veciach o ktorých si možno tak začul, keď ti pri honení bežal vo vedľajšej izbe televízor s discovery channel... V komunisme nebol psychológ ako psychológ Nemohol si si tvrdiť čo si chcel a vo vedeckých kruhoch na území sssr a satelitných štátov si neznamenal nič ak si nebol v strane a tým pádom i výsledky tvojich výskumov museli podporovať zriadenie Tvrdiť že je jedno v akom si zriadení može skutočne len debil.
Inak čo s tým tvojím nevyjadrením sa, ktoré sa tak zrazu objavilo? Moju holku chceš posielať na psychiatriu za jej tvrdenia, ale keď ti už jebne po tom nose medzi očami, ktorý vo svojej nekonečnej múdrosti nechceš vidieť, zrazu si ticho ako voš. A taký ma zo mňa dosť? Len ďalej ser a iným tvrď že je to švajčiarska čokoláda, ale mám pocit že sa ti vždy o tom podarí presvedčiť len seba a potom máš plnú hubu hovien
Mýliť sa je proste ľudské chlapče a ty mi nepripadáš zrovna ako boh či nejaký poloboh, tí by sa zrejme chovali inak
A v strachu o milovaného s tebou súcítim, myslím že neexistuje veľa vecí, ktoré sú horšie ako práve toto :/
A ozaj...
Prajem teda lepší deň zajtra ako ten dnešný A nervy veľa nevyriešia byť tebou, hodím si kúpeľ pri sviečkach s dobrou knihou
Aj keď je to prídrbok, radšej by som bol kebyže sa učí ako rozumný človek naslúchaním a nie ako my... hlúpi... zažitím...
ja viem
Preto na nich budem zlý a budem dúfať že to postačí
niekde je chyba a čo myslíte, kde asi?!.................filip
si poriadny kusisko kokota
nechapem ze niekto moze mat taky obemedzeny nazor a ty si do 6 rokoch veril ze ti darceky nosi jezisko a mozno ked dosiahnes istu vekovu hranicu zistis ze nemozes verit vsetkemu co sa pise resp. ze je to spravny nazor, ale mna to neprekvapuje lebo ty si prilkad ovce ktora nasleduje psychodebilne nazory tipu budeme prechadzat len cez prechod pre chodcov lebo to niekto povedal, bez rozmyslania a zatazovania vlasnej hlavicky .....gratulujem s takymito nazormi budes mat urcite dlhy a stastny zivot kreten
A čo to dokazuje ? preboha šak ale nič si mi k veci nedal lobogo
a k tomu posledému:
Homosexualita a pedofília sú dve rozdielne veci chlapče uvedom sa
Nezodpovedal si mi poriadne žiadnu otázku, témam v ktorých si jednoznačne kokot sa vyhýbaš a melieš tu úplne odveci
Liečiť ich mohli, ale ja som sa pýtal kedy ich za to zatvárali do vezenia?
To s tým komunizmom mi vysvetlíš konečne a to s tým tvojím začatím debaty s alroune ? prosím ale k veci už konečne
tu si dočítate ako u myší dokázali zapnúť homosexualitu u myší tým že im zruušili prívod hormonov. Napríklad estrogenu
Spochybnil som konkrétny výsledok Nie celý výskum
Okrem toho pozri sa čo vyplávalo na povrch z pozadia farmácie Fakt chceš vo všetkom slepo dôverovať človeku
no samozrejme aj depresie ako vravíš mal by si menej čítať sme prispievať tam može každý kokot chlapče takže to je ozaj solídna stránka Vieš prispieva tam aj pedofil čo tvrdí že pedofília nieje úchylka, ale obrovská láska k deťom a tiež to vie podkladať pičovinami som zvedavý či by si aj tomu uveril
To si tvrdil ty že sa nemôžu Povedz priamo čo si chceš dokázať a nehandrkuj sa
Ja mám vo volnom čase krajšie povinnosti ako si dokazovať či je homosexualita choroba, alebo nie a aj keď som sa o pár vecí obtrel s touto tématikou, niesom tým natoľko posadnutý aby som si niekde zapisoval názov výzkumu, ústav, ktorý ho zverejnil, doktora, ktorý ho robil a stránky, ktoré ich publikovali Ale poviem ti to takto už to bolo kvoli testosterónom, už to boli mozgové anomálie... bla bla bla... Keď mi niekto zoberie tucet deciek, podrobý ich testom a na základe nich mi povie či dotyčné budú homosexuálne orientovane a potom budú vážne na chlapcov, tak tomu uverím a budem kľudne na tvojej strane
Nevravím že všetky výskumi mali nesprávne výsledky, len že podliehali režimu Nenašiel by si knihu o kope vecí, ktoré boli považované za choroby z kapitalismu
a znovu ti zopakujem tie tri otázky lebo si mi k nim povedal úplný kokot dokopy
Kedy sa v amerike za homosexualitu zatváralo ?
čo s tým začatím konverzácie s alroune, ja tam stále vidím že si začal ty a potom ju posielal na psychiatriu keď ti vyvracala že ty si nezačal
pozri, ja som to diskutoval o tomto s ludmi co sa to tejto témi vyznali ovela vias ako ty. Napríklad salora, Nemám záujem tu dalej viest takéto debaty ktoré nikam nevedú. ak máš záujem tak si vyhladaj tie diskusie a je to. Tam su moje názory.
A s tími farmaceutickými spolocnostami máš pravdu. lenže to by si nemohol doverovat ani potravinárskemu priemyslu, bankovníctvu a vlastne takmer nicomu. to sa neda
Kedy sa v amerike za homosexualitu zatváralo do vezenia ?
čo s tým začatím konverzácie s alroune, ja tam stále vidím že si začal ty a potom ju posielal na psychiatriu keď ti vyvracala že ty si nezačal (smajlík)
A ver mi, dá sa im nedovoverovat to je jednoduché Tak ako ty by si nemusel stačí sa pozrieť čo je ten corey zač a čoho je šefom v spojení s tou pravdou o farmácii by som mu neveril ani kokot
homosexualita/pedofilia - k homosexualným pedofilom by som Ti toho vedel povedať dosť veľa, mám na nich nejako moc veľké šťastie Ale skrátim to = homosexualita a pedofília... mačka a pes Opýtaj sa znásilneného dieťaťa či sa mu to páčilo a chcelo to. Potom sa to opýtaj aj gay a lesbičky. Rozdiel by Ti mal byť okažmite jasný.
A tých 20-100 partnerov Vedz že nie všetci sú takí. Ja taký tiež nie som a ani to nikdy nechcem. A čo ešte viac, dokonca si predstav, že mojím cieľom je nájsť si toho jedného jediného s ktorým by som bol nastálo do konca vekov (zatiaľ neúspešné). A keď už si chceš niečo dokazovať číslami, poznám hetero ktorí nemajú problém vystriedať 3-5 za 1 deň
A už radšej končím. Vidím, že Ty máš svoj názor, ja mám môj a nikdy sa nezhodneme.
Múdry postreh.