Napíš je lístoček ... Alebo urob niečo také , že na lístoček napíš že ju máš rád alebo čo chceš a keď pôjdeš okolo nej povedz jej , že asi ty to vypadlo Tento princíp používa dosť veľa chalanov aj keď treba na to odvahu
@3 dosť chalanov? Ja že to len vo filmoch a seriáloch robia lebo za celý svoj život som takého chalana nepoznal čo by toto robil
A k téme asi toľko že ak sa hanbíš že sa to spolužiaci dozvedia tak na keru piču s ňou chceš byť? Akože to sa s ňou budeš po vonku skrývať poza autá aby vás nevideli? To už radšej jeb na to ak sa hanbíš za niekoho koho máš rád tak ho asi nemáš dostatočne rád..
@6 Nie je to tak ako vravíš. ja nechcem aby sa dozvedeli že som to skúšal nakoľko je pravdepodobná odpoveď nie. Nehanbím sa za ňu omg. Ale bolo by blbé keby že prídeš do triedy a všetci: "Jeho odmietla LOL, hahahahaha, hihihihi, chachacha, chichichi."
Co ti to jebe sa vyjeb na to dpč o rok si na nu ani nespomenieš.........
A ak nie si tak super krásny ako ja tak neviem jej to povec a ak odmietne tak ju normálne popros nech to nikomu nehovorí ani najlepším kamoškám aj ked asi povie........
Ja s tým problém nemám lebo mna chce každá a mne stačí sa na nich pozrieť a už tento rpoblém riešia ony.........
Tak ale ja im neopetujem takuto maximálne prijebanosť a ja si prídem moc inteligentný na to aby som mal tak obyčajnu babu jak su ony ja chcem niečo špeciál.........
A sa mi moc páči že jak ma nemôžu mať a jak su z toho smutné....
to do ktorej triedy chodíš, že by sa ti spolužiaci posmievali za odmietnutie? no a, určite aj ich tisíc krát dakto odmietol ta prídeš za nimi povieš nech budú ticho ked nebudú jebneš im dačim po hlave a určo ticho budú
proste trochu sebavedomia a sebaúcty by ti neuškodilo
Ani jej to nepovedz...Prečo?...Povedz mi čo z toho budeš mať? očakávaš že ked jej povieš že páčiš sa mi že skočí na teba?? tak to nefunguje to sa nestane...len ju tým vystrašíš zbytočne. Poprípade bude vedieť už to že ju chceš a to bude viac menej zlé pretože budeš pre ňu predstavovať to že ťa môže mať príliš ľahko..Začni opatrne najprv ju niekam pozvi....je jedno kam..chodte do kina..bude sa jej to zdať zvláštne ale vykompenzuješ to tým že ju chceš lepšie spoznať alebo že si ju vždy chcel lepšie spoznať...a potom uvidíš čo dalej dáš vedieť...ak ťa odmietne niesi jednoducho jej typ smola..nevie o čo prišla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A k téme asi toľko že ak sa hanbíš že sa to spolužiaci dozvedia tak na keru piču s ňou chceš byť? Akože to sa s ňou budeš po vonku skrývať poza autá aby vás nevideli? To už radšej jeb na to ak sa hanbíš za niekoho koho máš rád tak ho asi nemáš dostatočne rád..
tak som si našiel najviac frajeriek
ma nechceš za frajerku azda?
A ak nie si tak super krásny ako ja tak neviem jej to povec a ak odmietne tak ju normálne popros nech to nikomu nehovorí ani najlepším kamoškám aj ked asi povie........
Ja s tým problém nemám lebo mna chce každá a mne stačí sa na nich pozrieť a už tento rpoblém riešia ony.........
Tak ale ja im neopetujem takuto maximálne prijebanosť a ja si prídem moc inteligentný na to aby som mal tak obyčajnu babu jak su ony ja chcem niečo špeciál.........
A sa mi moc páči že jak ma nemôžu mať a jak su z toho smutné....
som klasik! :happy:
No a nechci ju vlastniť, správaj sa tak, aby si bol pre ňu tým najlepším človekom, ktorého pozná.
proste trochu sebavedomia a sebaúcty by ti neuškodilo