Pomôžte mi....Túto babu som spoznal na jednom tábore. Neviem ako sato mohlo stať ale zaľúbil som sa. Bola krásna, vysoká s hnedými vlasmi a modrými očami. Chcel som ju, no v jej srdci už nebolo dosť miesta pre mňa. Stali sme sa iba priateľmi. To ma ranilo
boze to mi pripomenulo mna ked som bol v tvojom veku(vlastne mal som 14) a som prvy krat bozkaval dievca na dovolenke v Dubrovniku, bola 13 a tez mala krasne hnede vlnite vlasy a modre oci DD dodnes spominam ako na prvu lasku
no, ves je to mozno trochu krute, ale ja ti z kamaratskeho hladiska radim, aby si radsej dalej bol len jej kamosom a skusil v sebe aspon trochu potlacat ten cit... ja vem ze je to tazke, sak ty ves ako som ja bola do Neradneho... ale skus jej byt dobrym kamaratom a ona si uvedomi, aky si super clovek a aj ona sa do teba buchne... drzim palcee...
mno ja mam taký istý problém ja som sa tiež spoznal z jednou veľmi milou slečnou v Chorvátsku ale zasa máme to že ja som z východu a ona je z Budapešti a a veľmi málo skoro vôbec sa nevydáme aj keď jej píšem listy tak nič neodpovedá dom z toho normálne zúfali neviem čo mam robiť prosím vás pomôžte mi prosím...??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Toto nie je o dialke ako mas v nadpise. Zmier sa s tym, ze ste kamarati aj tak ti nic ine neostava.
vies kolko by som toho ja chcel?
P.S. dufam ze ves kto som...