No radit v tomto pripade ti mozem len takto si mlady a obmenis vela bab tak sa stym zmier a ak budes uz pripraveny na nieco vazne a aj tvoja partnerka bude to ine teras to nema zmysel ono to pride samo proste hladaj tak znie rada--HLADAJ
Ja chem za cely psuchologicko-sexualnu poradnu birdz povedat, ze ten ceniik co tu uviedol v 10. susenejablko je iba uvadzaci, akciovy, obavam sa ze po case budeme musiet tieto ceny zvysit a spoplatnit aj ziadosti o odpovede na dalsie (nezmyselne) otazky
To ze sa vies buchnut do baby a ani ju nepoznas, len na zaklade toho ze je sexi podla mna az take skvele neni...
Ale ked uz chces tak babu, tak si najdi, sak mas predsa usta. Skus sa blizsie spoznat so spoluziackou, kamoskou, nejaku oslov. Ale moj nazor, este take 2 roky dockaj, kym dospejes.
vsetko co hovorita sa uz stalo ale ja sice vem balit baby ale ani jedna mi nevihovije ( pretoze jedna manece druhej mam dat pokoj atd.... thaze (hladam niekohoo o fakt extra
Máš 14 rokov. Nechcem sa do toho miešať ale si ešte dieťa. (Nevyvyšujem sa, ja som na tom len o rok viac.) Ale ja osobne si myslím, že tieto lásky letné poväčšine vydržia možno rok ak nie menej. A tá pravá ešte len príde.
tak po prve....pekna baba je relativne...kazdemu sa paci niekto iny....tazko povedaat aka je pekna baba...a inak mas len 14 za cim sa plasis...cakaj nehladaj...a tu pravu tak skoro aj tak nenajdes vztahov bude kopa a ta prava pride az o vela rockov
Tak tvorca tejto stranky je asi nejaky chory nerobte si s neho žarty Ja to citim...
Jeho ciel je len jeden teraz ženu hned
Ja mam 20 a dievča nemam a nerobym si s toho tažku hlavu pretože viem že mam pred sebou ešte dalšich 40-50 rokov a ak nie tak a čo nezblaznim sa Na to aby som sa zamiloval ja je treba zložitejšiu osobku z jemnejšieho pohlavia
Uplne suhlasim s Nicoolkou, do chodenia s niekym sa podla mna netreba hrnut, dopaze ludia, si myslite, ze s tym clovekom vydrzite na cely zivot? Ved ak je laska prava, tak vydrzi navzdy, ale na to musi clovek najprv vyzriet, coz sa asi nikomu nepodari v 14 rokoch, ja mam 22 a este na tu pravu cakam, teraz by so mnou velmi stastna nebola Inak je asi viac menej jasne, ze autor diskusie si robi srandu, ale ved vyjadrit svoj nazor nie je trestne, tak preco nie
Aaa kedze ma Nicoolka v albume Within Temptation a Nightwish, ma u mna este jedno velke PLUS
V prvom rade co sa tyka nadpisu tak nemyslis si o sebe niak vela zlatko?Ze ces peknu babu?Necel by si niak vela?Chces ju len nato aby si sa s nou mohol chvalit kamosom?
@66 Super a na co ti je??? ked nemas rozum... bez urazky ale aj ja si hladam ale radu nepotrebujem... neze by som bol skvly abo dobry len proste to robim instinktivne a ten obciansky si strc vies kde... s tym ze mas obciansky sa na tvojom rozume nic nemeni xD
že v láske som dobrý..nemám problém zbaliť babu len ma žiadna nechce..no tak chlapče týmto si ma dostal..najprv som neplanovala napisať,lebo som sa nechcela rozčulovať,ale myslíš že jeden občiansky nečo zmení?!?no IQ určite ne...ako netuším čo ťa tak extremne ženie k tomu,že tú " extra čiernovlásku z Košíc či odkial" potrebuješ hneď a zaraz...spamataj sa...to je jediná rada,ktorú ti tu možme dať..pretože nič ine bohužial nepomože...
a počkaj ete aspon rok..a sudiac podla toho čo píšeš teraz radšej aj dva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Vzhladom na to co si napisal a ze mas 14 ti radim len jedine DOSPIET
PLS POMOZTE MI V LASKE, SOM DOBRY, NO NENASIEL SOM TU PRAVU
alebo
PLS POMOZTE MI, V LASKE SOM DOBRY, NO NENASIEL SOM TU PRAVU
--- obe prípady súdim ako hlúposti
Ja si myslím že na to ešte máš čas, ako sa tu spomínalo, najskor trošku "dospej".
cize: rada (niekde na nezaplatenie) 100SK,-
najdenie zenskej akurat pre teba- (vzhladom na to ze to bude velmi tazke) 1500,-
oznamenie(a vysvetlenie), ako je to v skutocnosti: 900,-
presny cennik si teraz nepamatam, mozem si ho prilezitostne pozriet...
pripadne by sme sa mohli dohodnut na tom, ze PRESTAN lebo puknem od smiechu lol...
v trinástich dnes už predsa normálka no nie?
to ani na prstoch nezratam.. ....
dufam ze veduci aspon zareaguje..
a inak co by stala rada mne susenejablko??
dohodnime sa lacnejsie
v 14 to uz vazne aby si s tym nieco zacal robit a hladal lebo bude neskoro. ak uz teda nie je.. ktovie ci sa nejaka este pre teba najde
Ja.
...aj ja som dobra...a aj w laske ak chces
Ale ked uz chces tak babu, tak si najdi, sak mas predsa usta. Skus sa blizsie spoznat so spoluziackou, kamoskou, nejaku oslov. Ale moj nazor, este take 2 roky dockaj, kym dospejes.
Jeho ciel je len jeden teraz ženu hned
Ja mam 20 a dievča nemam a nerobym si s toho tažku hlavu pretože viem že mam pred sebou ešte dalšich 40-50 rokov a ak nie tak a čo nezblaznim sa Na to aby som sa zamiloval ja je treba zložitejšiu osobku z jemnejšieho pohlavia
to @n @rchy7 : ale co to snad by si necela 14rocneho soplaka ?
nevylucuju sa tieto dve veci trochu?
BTW: niekedy ma udivuje, aki rozdielni mozu byt chalani a baby, aj ked su v rovnakom veku.
smolu ma chlapec
Aaa kedze ma Nicoolka v albume Within Temptation a Nightwish, ma u mna este jedno velke PLUS
*LOL*
a počkaj ete aspon rok..a sudiac podla toho čo píšeš teraz radšej aj dva