Potrebovala by som poradiť :") Mám polodlhé vlasy , ktoré som si šte pred endávnom chcela nechať dorásť pod prsia. Ale momentálne sa mi zapáčil aj taký ten chalanský účes ako má napríklad Go Mi Nam » blog.taniaarpa.com/wp-content/uplo...
nuž ja odpoviem teda len na tú poslednú otázku... mne osobne sa na dievčatách páčia pekné dlhé vlasy, lebo častokrát tie vlasy dokážu zachrániť celkový dojem z danej osoby... zopár príkladov: Miley Cyrus (teraz na ňu nemôžem ani pozrieť), Celine Dion (jej hlava mi je sympatická len vďaka jej dlhým vlasom, ale keď sa ostrihala na chlapca, tak katastrofa živelná)... avšak napríklad taká Jessie J, keď sa ostrihala na chlapca, tak som najskôr len pozeral, že čo to zač, ale teraz mi príde celkom sympatická, lebo aj napriek tomu má v sebe šarm... ono musel by som vidieť teba presne, aby som vedel posúdiť konkrétne teba
pozri sa na to takto.. teraz sa ti paci toto, o tyzden uvidis anime, v ktorom bude mat hlavna hrdinka vlasy po zem a budes chciet vlasy po zem.. a tak to pojde stale. tak radsej este pockaj.
hlavne si premysli, či máš aj takú kvalitu vlasov, ktorá je potrebná na takýto strih. Ak ich nemáš úplne rovné a pevné tak to nikdy nebude vyzerať tak dobre ako na tom obrázku.
A hlavne je jeseň a bude stále pršať, fúkať vietor atď ..no nič prospešné takémuto strihu ..to skôr na jar/leto by som volila
Dlhe vlasy zaklad krasy Teda aspon u dievcat to tak chodi,ja mam napriklad hlavu vyholenu ziletkou uplne na lesklo a je to super Na dievcatach sa mi velmi pacia dlhe vlasy,kratke teda vobec ale vooobec nie...
...teda aspon moj nazor,niekommu sa to mozno paci
ja by som na tvojom mieste hlavne zvazila, ci mam taku istu hlavu, lebo od toho zavisi, ci to pristane, plus, ked mas rovne vlasy, co sa tak trosicku krutia, aby ti nestali rovno, ale tie konce nech sa krutia dovnutra ako jej...musis vediet toto a ked to sedi, tak by som velmi zvazila intenzitu tej tuzby. ked ta to stve kazdy den uz niekolko mesiacov, tak chod do toho a ked to prislo len zo dna na den, tak sa na to vykasli a nechaj si narast dlhe...
len este o nieco kratsi. Za dlhe vlasy by som to uz nikdy nevymenila, nie je nic lepsie nez kratky uces. Je to super prakticke. Pokial si stihla a mas dlhsi krk, tak by ti urcite pristali aj kratsie vlasy. Mne hovoria, ze mi to velmi sedi.
a ver tomu, ze existuju aj chlapi, ktori maju radi prave dievcata s kratkymi vlasmi
Mne by také nepristali, ale ak tebe áno, tak choď do toho. Veď také vlasy ti aj tak o chvíľu zasa dorastú(v prípade, že by si to ľutovala). Zmena je život
Napriek tomu, že ja mám dlhočizné husté vlasy, podľa mňa sú krátke vlasy na dievčatách omnoho viac sexy. Hlavne ak majú pekný dlhý krk. Dievča hneď vyzerá omnoho krehkejšie a zároveň poväčšine omnoho upravenejšie ako dlhovlasé dievčatá, kde často úprava (aspoň v mojom prípade úchvatných neskrotiteľných drôtov) trvá dlho a nie vždy na to je čas...
Na krátky účes ale treba mať vlasy, lebo s veľmi jemnými riedkymi vlasmi to nebude pravdepodobne vyzerať tak, ako chceš (Aj keď aj tak dobre dle mého)
A hlavne sa ti to musí hodiť k tvári. Nie každej babe sa hodia všetky strihy Ale to ti kaderníčka poradí
Ak to mám povedať takto... si mladunká. Skúšaj. Za svoj život som mala aj krátke vlasy, aj dlhé, aj polo aj všetko a nikdy som to neľutovala. Sú to len vlasy. Tie dorastú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A hlavne je jeseň a bude stále pršať, fúkať vietor atď ..no nič prospešné takémuto strihu ..to skôr na jar/leto by som volila
...teda aspon moj nazor,niekommu sa to mozno paci
len este o nieco kratsi. Za dlhe vlasy by som to uz nikdy nevymenila, nie je nic lepsie nez kratky uces. Je to super prakticke. Pokial si stihla a mas dlhsi krk, tak by ti urcite pristali aj kratsie vlasy. Mne hovoria, ze mi to velmi sedi.
a ver tomu, ze existuju aj chlapi, ktori maju radi prave dievcata s kratkymi vlasmi
Na krátky účes ale treba mať vlasy, lebo s veľmi jemnými riedkymi vlasmi to nebude pravdepodobne vyzerať tak, ako chceš (Aj keď aj tak dobre dle mého)
A hlavne sa ti to musí hodiť k tvári. Nie každej babe sa hodia všetky strihy Ale to ti kaderníčka poradí
Ak to mám povedať takto... si mladunká. Skúšaj. Za svoj život som mala aj krátke vlasy, aj dlhé, aj polo aj všetko a nikdy som to neľutovala. Sú to len vlasy. Tie dorastú
mne sa nehorázne páčia jej vlasy
aj Hyuna má dobré, ale na to treba mať dlhé...