Vyjsť von s niečim takýmto chce veľa odvahy, takže gratulujem. A neboj sa, ono sa to raz spraví. Ak nie ty tak niekto iný zaplaví svet so zombie a potom si môžeš splniť svoj sen a rozdávať headky jedna radosť
keď sa doma na tomto smeješ, tak fajn, rešpektujem to, ale myslím, že stačí. Nie je to vtipné, ale trápne. Ľudia ako ty toto fórum len zapĺňajú chujovinami a tým stráca na hodnote.
@picasso NAOZAJ ?! Aky inteligentny verdikt vypatlaneho detska na sportovej skole ty kokot zasnem jak mojezis nad tvojou inteligenciou ! Len tak dalej jedneho dna si tak prdnes, ze sa z toho vsetci poserieme !
Do pici ja tu poviem svoj zivotny pribeh a vy ma len odjebavate,.
@albertwesker Zavri si hubu ty chudák. Navážaj sa doma do svojej matky. Neviem čo s tým má moja škola. Pal do piče z birdzu a nevracaj sa. Nikomu tu nebudeš chýbať. Aspoň bude o pár dementných diskusii menej. Choď k doktorovi a nechaj si predpísať niečo na jebnutosť. Aj keď v v tvojom prípade to bude asi zbytočné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
keď sa doma na tomto smeješ, tak fajn, rešpektujem to, ale myslím, že stačí. Nie je to vtipné, ale trápne. Ľudia ako ty toto fórum len zapĺňajú chujovinami a tým stráca na hodnote.
@druheja dakujem ti za povzbudivi a normalny koment
Do pici ja tu poviem svoj zivotny pribeh a vy ma len odjebavate,.
@natashatko ty ?
nula