tak ja nepoviem, keby si bola nemá a chcela si sa naučiť spievať, ale ak ide o vedomosti, nechápem, prečo by sa to nedalo naučiť? wtf? už pochopiť a donútiť sa, zaujímať sa, to je rozdiel, ale veď keď to chceš, tak sa asi zaujímaš, ne? hm...?!!??!
kamoš vie bez problémov zo seba vysypať aké motory do čoho idú (objemy, výkony) +ceny daných knfigurácii na dosť veľa áut, ale keď treba na aute dačo spraviť tak je mimo, ja som na tom zasa opačne o väčšine áut nemám pošajn čo tam dávajú za motor ale keď treba nejaké spojazdniť tak nemám problém
@salonka2022 no, v prvom rade si kúp nejaký časopis, napríklad automotorašport a čítaj, tam je aj kompletný prehľad modelov všetkých značiek, potom pozeraj v telke rôzne autosalóny, najlepší je na prime (autosalontv.cz)
a určite nepozeraj top gear sú tam zakomplexovaní angličania pre ktorých je francúzke auto vždy zlé a anglické, ako jaguar, land rover vždy najlepšie
TopGear je viac-menej konina... oni robia len show, clovek sa s toho nic nenauci... Treba skusenosti zbierat... najdi si kamosov, ktory opravuju/prerabaju auta, POZOR: nie fusuju, a tam pozerat, chmatat, pytat sa... po case prides na to, co je pre teba dobre a pekne, co je komercne, co je odfusovane... ja fest hovorim, ze najlepsi ucitel je zivot...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a ktore je najlepsie? ziadne
skutočne si si myslel že ti tu niekto poradí?
kamoš vie bez problémov zo seba vysypať aké motory do čoho idú (objemy, výkony) +ceny daných knfigurácii na dosť veľa áut, ale keď treba na aute dačo spraviť tak je mimo, ja som na tom zasa opačne o väčšine áut nemám pošajn čo tam dávajú za motor ale keď treba nejaké spojazdniť tak nemám problém
inak nieje to nic zlozite, tematika ako kazda ina, akurat pre niekoho viac zaujimava a pre niekoho menej
a určite nepozeraj top gear sú tam zakomplexovaní angličania pre ktorých je francúzke auto vždy zlé a anglické, ako jaguar, land rover vždy najlepšie