@biancadetolle nemalo by mi to byt jedno? nie su mi jedno ine veci a nie nejaky hlupy odkazovac na birdzi to riesis ako keby od odkazovacu zavisel moj zivot alebo co
@obliviate aha, coleshepter ti uz tiez napisala a jo, daju sa davat nove fotky aj do starych albumov ale nove sa vytvarat tusim nedaju. aspon to nikde nevidim
@darkestangel ... ale napriklad kazdy status musim najprv otvorit a az potom ho mozem zmazat, pricom v minulosti sa status dal zmazat priamo z listu a bolo to rychlejsie.
@obliviate ako ideš pridávať novú fotku, tam naľavo máš "Uploadnuť kam" čiže najprv zvolíš album a až tak dáš prehľadávať, pc, zvolíš súbor, popíšeš a uploadneš
kokooos mna ma v priateloch skoro 100 ludi? konecne sa to da kuknut! odkedy som tu, som rozmyslal, kolko ludi ma tam ma a furt som tipoval max. 20 ludi... ja som jakyyy oblubeny!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Chcem znovu dávať Gukolovi do odkazovaču mačičkovské gify, nech tým nespamujem nástenku
mne to tiež chýba lebo cez odkazovač som mohla debatovať s dotyčným vlastne súkromne a predsa verejne
chápeš?
a su prec
má pravdu, nové fotky do starých albumov sa dajú pridať
zariadime, aby ti babenky nechávali love odkazy
ale novinky môžu ostať tiež, len nech nám @tomas vráti odkazovače
ách, koľká naivita.
k teme, je mi to jedno
naivni ľudia sú občas vyslišaní
@bizbilio ,
ano...
ty si tu bola už počas starého birdzu?
ale to si musela mať iný nick lebo by som si na teba pamätala
ok=mam ta u pecka
ale nejako neverim na navrat odkazovacov, i ked by som sa im potesil
@etelnair preto uz 2 mesiace slubuje blocklist
nie, žiadna výmena sa nekoná...ja chcem odkazovače a basta!
'Odkazovače sa vrátia, keďže si ich pýtajú viacerí. '
či som retardovaná a len to neviem nájsť?
vďaka :-S