Akože nejdem sa tu do niekoho navážať, čo kto má, zvlášť keď by sa mi mohli od baby zrútiť moje posledné zbytky sebavedomia a padnúť ako domček z karát. Možno keby ma nejaká úplne "zničila", tak by to už celkom zmenilo môj postoj k ženám a už by som im asi nikdy v živote nedôveroval, že sa v nich skrýva niečo dobré. Už aj tak som v tomto pomerne troska, skôr asi musím aj k tučibombe byť vďačný a ju bozkávať až k nohám, že sa ku mne prihovorila a že to vôbec zamýšľa so mnou ťahať..
Ja si ale myslím, že s takým egom človek viac získa ako stratí, zvlášť v dnešnom svete, ktorému ja nerozumiem až sa čudujem, že ako je možné, že som sa vôbec narodil vôbec do tohto storočia a nie ešte skôr..
@kerrang@14 tak ako mne to môže byť úplne jedno, neber to ako kritiku. Len dobrá rada, že by bolo fajn keby popracujes na svojom sebavedomi a nestavias ho na ženách. Lebo ťa nenicia ženy ale ty sám svojim prístupom.
@olii@15 neviem čo ma ničí.. a pokiaľ ide o ženy, tak ja tým ženám ani nerozumiem, keď všetko je super, všetko je dobré idú sa do mňa zblázniť a i tak to nemá dlhé trvanie, keď majú viac roboty a samy od seba sa oni prestanú ozývať. Ja nebudem bombardovať správami, ale tak nebaví ma na tomto už nič. Keby som asexuál a už žiadna žena ma ani nikdy nebavila, tak by to bolo fajn, lebo všetko je dobre a aj tak nevedia a nechcú. To čo si o nich v skutočnosti myslím, si radšej ja sám nechám pre seba načo to hrajú alebo o čo im ide. Ja len chcem, nech sa ma už nikto nepýta prečo som sám, či je vo mne chyba, keď aj tak donekonečna sa snažiť pre nič ma nebaví.
@kerrang@16 vidíš chybu len v ženách. A keďže to po toľkých pokusoch nevyšlo a prestávajú sa ozývať treba porozmýšľať aj nad sebou čo robíš zle. Ak si stým nevieš rady fakt by som toto riešila s terapeutom alebo najlepšie so ženou terapeutkou. Mne to pripadá že máš slabé sociálne zručnosti. Ale to sa dá naučiť.
@olii@17 tak ja nemám moc kamarátov ani priateľov a som nedávno aj premýšľal, že keby nemám mamu, tak ja nemám pre koho žiť a by som v tom prípade videl najlepšie riešenie vo vzaní si života, a bolo by aj po všetkých problémoch, ktoré by boli aj budú. Už by nikdy nič netrápilo a ticho by som stále odpočíval..
@kerrang@18 nevymyslaj prosim ta, ja ti poradim jednu velmi dolezitu vec, ktoru musis prestat robit a vcera bolo neskoro - Nepis hned to, co ti lezie po rozume. Ked citam to co tu pises, tak je to ako keby som cital tvoje myslienky, bez neakej struktury alebo pointy, su to veci, ktore sice davaju zmysel tebe v tom momente, ale ostatnych to jednak nezaujima, nechapu to a taktiez vyvolava zly dojem. Takze ta prosim, nez nieco napises a stlacis enter, tak si to precitaj a porozmyslaj ci to dava zmysel a ze ci take nieco chces poslat do sveta. Menej je niekedy viac, v tvojom pripade to plati mnohonasobne
@varlatan@20 bral by som! Ja aj v robote mačku rád hladkám, až sa už ani tak často nechce dať hladkať.. Ale ja určite nechcem takto, ako si myslíš, aby som do nich strkal, ja som rodu verný a keď strčiť tak do baby, čo by som rád, no, však stále ma to láka..
@autor123456789@21 však aj ty si sám, tak to môžeš vedieť. Narazil som asi ako teraz na majetnícke baby a už som videl, dostala aj ktovie odkoho, keď zrazu ani slovka a zrazu ju nezaujímam. Neznášam také, keď sa baba nechá kúpiť a pritom sa tvári aký má nepokryvený charakter. Ďakujem pekne, tak aj za to som prosím pekne sám, lebo ja si nikoho nekupujem, iba je taká veľmi sprostá doba.
@kerrang@28 predpokladam ze si si to precital az potom, co si napisal @25 a @26 ... no ako hovorim, vcera bolo neskoro. Ako domacu ulohu si teraz po sebe vsetko precitaj a porozmyslaj, ako hlupo tie veci asi zneju pre ludi, co ti nevidia do hlavy a kolko z toho (ak nie vsetko) by tu nemalo byt.
@milgamman@43 ale nie, neodchádza. Práveže teraz som sedel vonku na lavičke a vyskočila až na operátko a chodila mi za krkom ako taká ženská v nevestinci.
@kerrang je sranda, ako vyčítaš ženám aké sú, nechcú ťa, že sú majetnícke, a aká je to sprostá doba, ale príde ti v poriadku deliť ženy podľa výzoru a ešte zo seba robiť chúďa, že "keď už nič aj s tučnou sa zmierim".
Nelámala som nad tebou palicu ako ostatní, ale po tomto čo si predviedol v tomto fóre si u mňa klesol veľmi hlboko.
@kobra@47 ja ti môžem takto zas napriklad postnut mnohé tealove vyjadrenia, ktoré su sto krat horsie, no nikto sa mu nesmeje, nikto mu neubližuje... Teda okrem tych, ktorým ubližoval on.
@christodoulou@45 vadia mi zlatokopkovské typy, ak chcú takými byť, tak nech ma ani nevyhľadávajú a nech mi dajú pokoj. Ušetrím si od nich nervy, moje sklamania, že si o nich myslím iné a aj čas. Taktiež u mňa to šťastie svoje nenajde, tak nech hľadá inde. Mňa nehnevá tak, že som sám, mňa hnevajú typy, ktoré to nemyslia vážne a sa so mnou hrajú. Ja som tu neni hej ani počkaj ani tretí v poradí. To je všetko z mojej strany..
A keď si spomenula, že ja delím baby podľa výzoru, tak podľa akého výzoru, lebo ja mám pocit, že ty si si utvorila svoju verziu čo si myslíš bezomňa. Toto robia často baby, že si vytvoria svoju verziu. Aj mne raz baba vytýkala, že som kurevník, pritom mala blok z predošlého vzťahu a neustále mi to ako chorá vytýkala. Ja aspoň za nikoho nehovorím svoju verziu, čo si myslím o niekom, ako koná. Ja nepotrebujem vôbec riešiť niekoho iného.
@azizi@48 Neviem, čo s týmto tu mám spoločné ja, ale keď si s tým začala, tak ťa prosím, aby si tie moje vyjadrenia postla. Taktiež ťa prosím, aby si ma k ním tagla. Keď ma niekto potrebuje mať v papuli, rád by som si to bol schopný prečítať. Nech sa ti páči!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Ja si ale myslím, že s takým egom človek viac získa ako stratí, zvlášť v dnešnom svete, ktorému ja nerozumiem až sa čudujem, že ako je možné, že som sa vôbec narodil vôbec do tohto storočia a nie ešte skôr..
Budete zit pre seba
@Kerrang
Ale neverim, ze macka sa da hladkat tak vela ze prestane chciet, mozno len nevies dobre hladkat
Nelámala som nad tebou palicu ako ostatní, ale po tomto čo si predviedol v tomto fóre si u mňa klesol veľmi hlboko.