@peterkoo možno je to len moja dedukcia a možno mi to @tomas potvrdí ale domnievam sa, že tu išlo o abecedu...neviem síce v ktorom poradí bolo maslo keď sa volalo maslo ale teraz je všetko v lište podľa abecedy a robí to naozaj skvelý dojem
@nicmanenapada mne sa zdá, že o aj ó sú na jednej úrovni teda takto o/ó... ide o písmeno ako také a nezáleží na nejakom interpunkčnom znamienku...a tak či tak väčšina aj tak nepoužíva diakritiku, takže tým pádom ju ani nečíta a prehliada... z čoho vyplýva, že by sa to väčšine zdalo totálne na hlavu keby boli tieto dve pomenovania prehodené
@tomas nuž tak či tak treba si položiť aj otázku, že čo je výhodnejšie...lebo napríklad pochybujem, že každý pozerá na celú lištu od začiatku až do konca a neviem ako druhým ale aspoň mne sa trochu prekrýva názov TV s tým vyhľadávačom... ale to bude asi tým dodatkom k tej Nástenke nie?
maslo je jak pre deti, infantilne. povedzte mi jeden logicky dovod, preco by sa tak mal birdz internetovy casopis volat? Časák je síce stale ulicnicke, ale aspon to vystihuje podstatu. Ste len zvyknuti, takze si rovnako zvyknete aj na toto. Ked sa niekto dostane sem na birdz nahodou, ani si nevsimne, ze tu dajaky casopis je, pod kolonkou Maslo si nikto take nepredstavi.
@newgeneration to mas pravdu, len niekedy ta snaha o originalitu ide na ukor zrozumetilnosti. ved ani ja som nikdy nevedel, co to to maslo je. az raz som omylom na to klikol, a bolo odvtedy viem co to je
@nikeboy fiiha takže z toho vyplýva, že názov maslo ťa isto nezaujal keďže si sa tam dostal len omylom ako tvrdíš a hej máš pravdu aj ty... logika a zrozumiteľnosť je v tomto nulová
@nikeboy tak je jasné, že nikoho by nenapadlo čo sa pod názvom maslo skrýva a mňa takisto nie pojem časák aj keď je možno otrepaný ale aspoň je výstižný a na úrovni teda podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
130 komentov
@anzu
časák to je take hnusne komercne..jak inko bravo kamarat...proste same picoviny....maslo je MASLO!!!!
fÓrum - fOtoalbum
V normálnej abecede je Ó za O.
@tomas - áno, jasné že chceme maslo, veď sme si ho tuším v jednom fóre aj kedysi dááávno odhlasovali, že to bude maslo, nie?
prečo sa vlastne premenovalo?
maslo je jak pre deti, infantilne. povedzte mi jeden logicky dovod, preco by sa tak mal birdz internetovy casopis volat? Časák je síce stale ulicnicke, ale aspon to vystihuje podstatu. Ste len zvyknuti, takze si rovnako zvyknete aj na toto. Ked sa niekto dostane sem na birdz nahodou, ani si nevsimne, ze tu dajaky casopis je, pod kolonkou Maslo si nikto take nepredstavi.
Ja keď som sem začala aktívne chodiť tiež mi došlo že Maslo je časopis, dôjde to aj iným