ježiši ľudiaaaaaaaaaaaa.... ...tak potom už radšej také, že jeden stav za hodinu abo tak...pretože ja by som 20 stavov minula iba na pozdrav, a potom čo by som robila ?
@magorka vieš ako by si to mohla? že otvoríš si blog a dáš písať nový článok....vždy namiesto do stavu napíš tú vec do článku. Takto to rob stále a večer ten blog zverejni a daj stav s linkom na ten blog. Ktovie, aké zaujímavé dielo by z toho vzniklo. Normálne hustý experiment a napadla ma teraz jedna vec...great
ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO
chceme limit je jedno aky ale chceme !!!!!!!!!
nebavi ma furt citat stavy len od jednej osoby !!!!!!!!!
@25 to je dobrý nápad, aj ked ja som to raz skusil a ked som už "dopisal" ten blog , tak sa mi to nechcelo uverejnit ked som si pozrel prve "stavy" čo som tam napisal
@Bluepanter mojím najväčším hobby je momentálne spamovať nástenku...som jak decko, do pár dní ma to prejde, a nájdem si niečo iné, nič sa neboj...ale vieš, deti sú háklivé keď im chceš zobrať hračku
Ako, nech si pridáva stavov, koľko chce, len jedno mi vŕta v hlave: Kriste, dievča, ty nemáš žiaden život? Namiesto toho, aby si tu spamovala, choď von, čítaj si, pozeraj telku alebo čo. Ver alebo nie, nikoho nezaujíma, čo sa celý deň chystáš robiť namiesto toho, aby si to urobila a nediskutovala o tom.
@Magorka ale tým uberáš priestor iným ľuďom, nikdy ti nenapadlo, že je to trochu sebecké? Ak ťa baví jednostaj si robiť zápisky zo svojho života, choď na Pokec na plochu, tam sa môžeš vypisovať, koľko sa ti ráči. Alebo si založ Twitter účet, to je zaručene vysoko nákazlivé a nikoho tam neotravuješ
a niekedy mám pocit, že aj inteligenčný limit by sa hodil... tým nemierim na konkrétnu osobu hej ako sloboda slova je pekná ale ako sa vraví - moja sloboda siaha potiaľ, pokiaľ nenarúšam slobodu ostatných... a trošku ma to hnevá, že keď sa pozriem na nástenku 70% je od magorky... fakt @magorka nič proti tebe, práveže v dobrom! nájdi si aj inú zábavu...
Ja som hlasovala za áno, ale ani nie kvôli Magorke, tá mi až tak extra neprekáža, ale často sa sem napríklad niekto zaregistruje a píše jeden stav za druhým, pričom je to často úplne od veci, hlavne ak to píše štýlom ako na plochu na pokeci.
Ja osobne čítam nástenku málokedy a ak aj čítam, je mi to jedno, koľko stavom prečítam, ak ma napadne nejaká iná, zaujímavejšia činnosť, z nástenky odídem.
Ale ak niekoho baví čítanie stavom tak aj trochu chápem, že mu to možno prekáža a zdržuje ho to.
A ten kto je na birdz on-line dlhsie ako hodinu ma najblizsie smolu. Zavedieme limit, ktory kazdeho uzivatela obmedzi tak ze za 24 hodin moze byt on-line 1hodinu A bude to platit aj na nicky aj na IPecky
nie nič sa nebude obmedzovať , je to výborne také aké to je teraz , šak nikt tam nejako extra veľa nespamuje ak ak aj napríklad @magorka má viac stavov tak vždy sú normálne a pekne za sebou nadvezujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
140 komentov
akože niektoré stavy má zaujímavé...takže ak to zredukuje na tých pár, zmestí sa možno do limitu XD
@fxx podľa mňa všetci to vedeli
no a aj @zuzanne112 istý čas, ale na Magorku nemá
kľudne dajte limit na dtavy, ak ma chcete mať na svedomí !!!
neobmedzené
alebo aj FB
alebo dat na isty čas zakaz pridavania stavov,aby sa poučila
ale rátaš prvú aj druhú možnosť dokopy? lebo ja hej a vedieme momentálne...i keď zas neberiem to nejako súťažne, nech sa rozhodne väčšina ako chce .
ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO
chceme limit je jedno aky ale chceme !!!!!!!!!
nebavi ma furt citat stavy len od jednej osoby !!!!!!!!!
takže radšej twitter,alebo FB
Ježiši, ale veď píšte viac stavov vy, nie obmedzujte mňa
A kebyže sľúbim, že ich budem dávať menej, nešlo by to bez limitu ? lebo proste niekedy fakt musím niečo napísať, a čo keby som už nemohla hm ?
Proste trošku kroť stavy, zredukuj ich a budeme všetci spokojní. Hlavne nemaj stresy z tohto tu
ale už si to zredukovala, potešila si ma a ďakujem
Ja osobne čítam nástenku málokedy a ak aj čítam, je mi to jedno, koľko stavom prečítam, ak ma napadne nejaká iná, zaujímavejšia činnosť, z nástenky odídem.
Ale ak niekoho baví čítanie stavom tak aj trochu chápem, že mu to možno prekáža a zdržuje ho to.
Mne áno!
Tie kraviny čo píšeš do statusov by si mala radšej písať na plochu na pokeci..
A inak nevadi mi to, je mi jedno kto pise kolko stavov...
@10 Tak to mi je ťa ptm úprimne ľúto. A ja už že chceš byť zaujímavá,aby ti písali,pozerali webku,a zvýšilo ti to tajné číslo.
@42 Nie,nie,nie ! Nič také nebude ! TO ptm by bolo o ničom.A všetci by sa vrátili k pokecu