@jacku ale ved birdz tv nie je birdz tube, snazime sa mazat nehvodny obsah a obcas tam je daco nevlastna tvorba, ale snazime sa dodrzovat vlastnu tvorbu... ale klasicke vysielanie na to nemame zatial ludi, lebo kazdy aj chce, ale potom nic neurobi...
::: Ine - napiste do komentov - áno je to zaujímavá myšlienka ale je tu jedno veľké ALE - spravovať vlastnú televíziu nie je len také jednoduché - aj preto stroskotal prvotný nápad. Niektorý ľudia sú nezodpovedný a nedodržujú termíny. Keby sa našla partia ľudí ktorý by sa o to boli ochotný starať a naozaj by sa snažili tak by z toho mohlo niečo vzniknúť ale je tu plno prekážok. Každopádne držím palce. Hlavne dodržujte termíny
a tomaš, urcite netreba zrusit "podmienku iba vlastnej tvorby" ved tym sme sa odlisovali od inych video-serverov , kde sa "mohlo" davat hoci čo..
a to, že Birdz TV upada, no upada ..lebo vsetko ej v novom )Birdz.moj) centralizovane na priatelov a forum.. Birdz blogy, videoblogy su uplne pomimo... ved preto som aj prestal viac menej bloggovat a videoblogovat..naco ked si to vsimnu iba moji "až" 10 priatelia.. :/
@tomas Ja by som navrhoval aby sa terajší systém zanechal. Aby si mohli užívatelia pridávať svoje videá vlastnej tvorby. Ale aby sa odlišoval od BIRDZ TV kde by boli videá tvorené nejakým teamom ľudí všeobecne pre celí BIRDZ. Nejaká odnož časáku vo video formáte. Nejaké videá zo stretka, videoblogy čo nové bude na BIRDZ atď.
No zase nemohlo by to byt o par ludoch z maleho mesta .. cize ja s ludmi ktory nieco take vedia robit .. nepotrebujeme hned zazemie velkeho studia .. hlavne informovanost .. spolupracu .. a pojde to .. no a nechcel som povedat ze podmienka vlastnej tvorby by sa mala zrusit .. ale ak by vznikla normalna tv .. tak tato co je teraz by sa mala uplne odclenit od nej .. aby to bolo ucelne rozdelene
@jacku - mne by sa asi najviac páčili vstupy jednoznačne s mladými ľudmi - rôzne rozhovory s mladými na témy ktoré zaujímajú hlavne nás. Nejaké vstupy s young talents. Atď atď... Hlavné je aby to bolo jedinečné a zaujímavé pre našu cieľovú skupinu.
aj tak to budu robit iba blavaci, takze toto neriesim :/
ale kazdopadne to podporujem, celkom zaujimavy napad. Uz som to pisal tomasovi. Ze by to mohli byt normalne "talkshows" kde by bol moderator a kazdu cast by mal niekoho ako hosta.... ale to mi pripada torchu nerealne.. kto by to robil.. :d
xcorpi - len som chcel pomoct .. lebo myslim ze mam techniku aj skusenosti nieco take rozbehnut .. robili sme uz aj s pavelkom-kameramanom v markize (handlovcanom) a taktiez petom zimanom .. redaktorom .. pracujem v celkom uspesnej tv ktora spolupracuje s stv (hlavne stv3) takze neviem preco by som nemohol zasiahnut .. myslim ze keby bola ochota tak by som aj mohol zasiahnut
jogurtovakultura : .. dakujem kazda pomoc je vitana - co take by si vedela robit ?
pawlo : celkovo vyroba programov .. teda hlavne reportazii .. nejakych sprav popripade relacii,show .. ja sa nebranim nicomu
A zaroven sa chcem opytat povodnych zakladatelov - akym systemom mali byt financne ohodnotení pracovnici tv ?
@xperiax - neznášam Talkshows pretože tak chodia čudný ľudia ako ja ,,Ahojte som PAWLO a som BIRDZák - áhooj pawlo - porozprávaj mi niečo o tvojom živote,, -- trocha zvláštne umenie na môj vkus
no a preco by to mali robit blavaci ? .. ked sa nespametali doteraz .. chytime sa toho my .. mobilne timy birdz tv .. a bude to .. napadlo ma to minule ked tu bola moja rec & laci strike nakolko sa tu narodili tak tu robili dobru show .. bolo tu vela znamych ludi .. sda tu mava sustredenia taktiez tu ma svoju pobocku .. este k tej show .. moderoval to matus z fun radia .. aa vtedy ma napadlo ze taky zivy vstup spravit z toho .. tak to uz ano .. len na to by aj peniaze bolo treba a sam by som do toho neinvsetoval keby sa to vratit nema ..
@pawlo ... ja som bol na talksows co sme mali v meste..a bolo velmi zaujimave pozerat na chlapa, ktory rozpraval ako prezil koncetrak, dalej pozerat na jedneho pana, ktory sa leicim, ano liecil na narcizmus atak.. je vela zaujimavych ludi... ktory by ponukli viac ako vetu : cawte vsetci birdzaci
takze ludia takto .. kto ma zaujem piste na icq 295119392 .. nech ste z kadekolvek .. staci ze mate chut pomoct .. ani skusenosti netreba(skusite nieco spravit potom sa uvidi) .. keby dame do konca prazdnin nieco male von .. tak potom by sme to riesili vaznejsie nakolko ja mam tiez dost roboty este teraz .. aa potom budem mat este viac takze kto ma zaujem ozvite sa .. kazda pomoc sa ceni a hlavne ludia co sa vyznaju vo financovani/ekonomike ( perexovi sa ozvem )
ináč, @zipporah ... moj prvy tip na moderatorku..to pochopite az ked uverejnim druhy teen horror(kt. sme natocili v KE.na birdz stretku) v hl.ulohach XperiaX, a Zipporah ..
@25 Larryho nechaj, on má úžasne show
No a k téme. Mňa bavila aj tá niekdajšia TV. Aj keď tam bolo jedno nové video za mesiac a aj tak len o tom ako Tomáš behal po weckach v nejakom rekreačnom stredisku. A myslím že s dobrou technikou a skúsenosťami, ktoré @jacku ponúka by to bolo niečo... Možno to precením ale skvelé.
Ok nech mi kazdy napise do mailu na tomas@birdz.sk aku ma predstavu spoluprace BIRDZ TV a mozme spravit nieco spolocne, skoordinovat to ... Ale snad chapete, ze toto sam neurobim
OK ludia .. tak napiste tomasovi .. ja sa mu ozvem potom na icq .. s nim sa dohodneme .. som rad ze sa tato myslienka uchytila .. vsetci co mate seriozny zaujem .. napiste co by ste chceli robit .. ake mate skusenosti ak mate nejake .. popripade ake mate moznosti (vodicak,zivnost atd ..) proste cim viac napisete tym lepsie .. a nebojte sa nieco dobre zriesime .. ja sa poprezliekat teraz .. aa pojdem asi prec .. tak sa vam ozvem az vecer .. zatial sa majte
No pozeral som si nieco okolo perexu a velmi by som to nechcel tahat cez taketo vasie firmy .. ked uz tak splasit nejake tv spektrum na ktorom by bezali reklamy a z toho by boli prachy .. neviem akym systemom perex funguje .. ale ide mi hlavne o to nech ja ako osoba nemusim investovat ziadne financie popripade nech zacne TV vynasat
@bobi vyborny napad na viacerych strankach som videl reklamy pred videom no neviem ci by iba reklamy zarobili na fungovanie celej tv +honorare ... a tiez by trvalo kym by si niekto takuto reklamu podal.....
@jacku robit telku formou live vysielania cez net je blbost, reportaze/relacie na nete mozu byt uspesne iba ked budu sposobom video on domend, cize si kazdy pusti co chce kedy chce. klasicka tv na internete je nezmysel
@jacku myslel som ze hovoris o obsahu... a ty hovoris o forme ziveho vysielania, to je blbost (to by sme aj teraz vedeli spravit playlist, ktory by donekonecna pustal videa co su v archive birdz tv, ale bol by to zbytocne)
xperiax, skôr rýchlo pochopia, že zipporah je posledná možnosť, ak všetky tipy zlyhajú seriously, teším sa na to video hlavne preto, že potrebujem logopéda , a že tam hreším jak vúl a moja cnostná povesť sa rozbije na márne kúsky, tak si musím pripraviť lepiaci príspevok, ktorý čo to zlepí dúfam , inak je to poprdeli, neviem, kedy som sa tak nasmiala naposledy, a ešte ďalšie dni po tom, preto už len za toto oceňujem náš výstrelok, čo nespravím pre smiech
hlasujem za moderátora gaboša a xperiaxa, obaja majú dobrý svieži hlas, niekoľko chýb sa nájde, ale podstatné je, že sa dáte počúvať a nehrozí ušný kolaps
zase ja som nemyslel ze normal tv .. moze to byt kludne ako pises .. ale tak napr denne by bolo 2x vysielanie normalne .. kde by bezali zakladne veci ako nejake spravy .. reportaze kratke prispevky atd .. aa mimo tohoto vysielaceho casu by mohli byt relacie na vyziadanie ako pises .. a to s tymi zivymi vstupmi som myslel tak ze ak niekde bude nejaka akcia tak sa napoji kamera .. a bude sa to hned streamovat na web .. to sa robi podstatne lahsie ako pri prenosoch do tv .. takze by sa na web napisalo ze dnes o 21:00 zivy vstup z party .. ludia by si to mohli pozet v premiere .. a potom by sa to dalo do archivu kde by si to hocikto mohol kuknut
@46 ale to je ten problem. nie je problem ked napr. kazdy den o 20:00 pribudne x videi a kazdy si pozrie co chce, ale princip "streamovanej televizie" ze co ja viem kazdy den od 20:00 do 20:30 su nejake spravy, proste nieco v nejakom presnom case vysielat live je hlupost... to proste na internete nefunguje.
internet je prisposobivy a preto aj internetova telka musi vysielat to co divak chce, vtedy ked to divak chce = cize divak si pusti program ked chce on, a pusti si co chce on... (a pusti si to v tom momente od zaciatku)
ako zive vstupy mozu byt, ale proste relacie su take ze, neviem. radsej by som mal simple videa, ktore sa daju v nejakom slede za sebou automaticky pustit, ak to uzivatel chce...
zive vstupy su fajn, ale problem v internetovom vysielani je v tom, ze zive vstupy nemaju byt v com, moze byt zivy prenos nonstop z nejakeho miesta, cize zive vysielanie, ale nie vstupy, do coho by vstupovali?
ze clovek si pusti stephanov videoblog a v strede mu to prerusime, lebo je zivy vstup? to je blbost... ale live vysielanie z akcii sa da, ale nie vo forme vstupov, ale proste live...
internet je iny ako televizia, televizia ma jeden obraz, preto su tam "vstupy", internet moze mat nekonecnce vela kanalov, streamov, clovek moze sledovat viac videi naraz v lubovolnom poradi, tam zive vstupy nemaju az tak vyznam, ked uz tak zive vysielanie bez prestavky
tomas .. na icq som ti popisal ako som to ja myslel .. relacie a vsetko nech je kludne na vyziadanie .. a ja som nemyslel ze v urcitom case vysielat kazdy den .. ale ze napr raz mesacne by bolo live vysielanie ze keby je niekde nejaka akcia zoberem kamery popripade nikto kto by sa toho chytil by vsetko pobral a slo by sa tam .. na web by sa dalo ze tak teraz kto chce kuknite si od 22:00 bude live vysielanie z party ktora sa kona v .... tam by sme si miesto nasli .. tocili ako sa ludia bavia .. piju .. pomedzi ludi by sme chodili kazdu chvilu nejaky rozhovor spravit .. ale zase s jednou kamerou sa to neda na vysokej urovni spravit a zase aby som si tam cely stab natiahol tak by atmosfera hned opadla .. zatial mam spolahlivych ludi z kosic,presova,prievidzskeho a ziarskeho okresu .. tak s nimi sa dohodnem a za pokus nieco zriesit nic nedame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a tomaš, urcite netreba zrusit "podmienku iba vlastnej tvorby" ved tym sme sa odlisovali od inych video-serverov , kde sa "mohlo" davat hoci čo..
a to, že Birdz TV upada, no upada ..lebo vsetko ej v novom )Birdz.moj) centralizovane na priatelov a forum.. Birdz blogy, videoblogy su uplne pomimo... ved preto som aj prestal viac menej bloggovat a videoblogovat..naco ked si to vsimnu iba moji "až" 10 priatelia.. :/
a v tom prípade vyhrniem rukávy a pomôžem rada (ak bude treba)
ale kazdopadne to podporujem, celkom zaujimavy napad. Uz som to pisal tomasovi. Ze by to mohli byt normalne "talkshows" kde by bol moderator a kazdu cast by mal niekoho ako hosta.... ale to mi pripada torchu nerealne.. kto by to robil.. :d
jogurtovakultura : .. dakujem kazda pomoc je vitana - co take by si vedela robit ?
pawlo : celkovo vyroba programov .. teda hlavne reportazii .. nejakych sprav popripade relacii,show .. ja sa nebranim nicomu
A zaroven sa chcem opytat povodnych zakladatelov - akym systemom mali byt financne ohodnotení pracovnici tv ?
No a k téme. Mňa bavila aj tá niekdajšia TV. Aj keď tam bolo jedno nové video za mesiac a aj tak len o tom ako Tomáš behal po weckach v nejakom rekreačnom stredisku. A myslím že s dobrou technikou a skúsenosťami, ktoré @jacku ponúka by to bolo niečo... Možno to precením ale skvelé.
vid » tv2.birdz.sk/telka/skandinav...
hlasujem za moderátora gaboša a xperiaxa, obaja majú dobrý svieži hlas, niekoľko chýb sa nájde, ale podstatné je, že sa dáte počúvať a nehrozí ušný kolaps
internet je prisposobivy a preto aj internetova telka musi vysielat to co divak chce, vtedy ked to divak chce = cize divak si pusti program ked chce on, a pusti si co chce on... (a pusti si to v tom momente od zaciatku)
zive vstupy su fajn, ale problem v internetovom vysielani je v tom, ze zive vstupy nemaju byt v com, moze byt zivy prenos nonstop z nejakeho miesta, cize zive vysielanie, ale nie vstupy, do coho by vstupovali?
ze clovek si pusti stephanov videoblog a v strede mu to prerusime, lebo je zivy vstup? to je blbost... ale live vysielanie z akcii sa da, ale nie vo forme vstupov, ale proste live...
internet je iny ako televizia, televizia ma jeden obraz, preto su tam "vstupy", internet moze mat nekonecnce vela kanalov, streamov, clovek moze sledovat viac videi naraz v lubovolnom poradi, tam zive vstupy nemaju az tak vyznam, ked uz tak zive vysielanie bez prestavky