@grietusha ja neviem či som tak unavená alebo mi už totálne drbe alebo oboje. ale som toto uvidela na hlavnej stránke a začala som sa smiať tak že som takmer drbla z postele
pri anketach by sa to mohlo zist mozno, vela je takych ankiet ze len baby / chalani. a ked je nejaka anketa ze len baby, a zacnu tam hlasovat / vypisovat aj chalani tak to ostatne baby podla mna moze odradit od hlasovania / prispetia do temy. podla mna to nie je najhorsi napad.
ak by to bola tema o menstruacii, ci tamponoch tak myslim ze chalani by si ju nezalozili. nechapem preco vsetci tak disuju tento napad podla mna je v pohode
hej a môžme to rozdeliť aj podľa rasy, náboženského presvedčenia, politických názorov, veľkosti IQ alebo prípadne podľa veľkosti pohlavného údu. pochopili?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
ale som proti, ja vzdy rad poradim aj vo veciach o ktorych viem ho/no
inak co si este zobral okrem profilu ? ides aj forum si zobrat ? ?
avšak mohlo by sa to spraviť čisto pre hlasovanie. aby si pohlavia navzájom nedeformovali výsledky