Chcu zeny takych muzov ,ktory vyzeraju ako jejich otec?
Takze na takuto wec som narazila na jednej stranke ( » sex.dama.cz/clanek.php?d=75... ).Baby je to podla vas prawda,sedi to na vas? Ak je to prawda o zenach da sa to iste povedat aj o muzoch,ze chcu take zeny,co vyzeraju ako ich mama?
Noo keby moj chalan mal vyzerat ako moj otec to si ani neviem predstavit a co sa tyka povehy tiez si neviem predstavit ze by bol ako moj on takze som dalsia vinimka
No výskumu sa zúčastnilo 49 žien, takže to bolo ako skúmať zrnko piesku na Sahare a podla toho usúdiť, že tam trebárs často prší.....takéto výskumy s vyslovene pár ludmi sú strašne vierohodné.....sice sa tam jedná o ženy a ja som chclap, ale u mňa to rozhodne neplatí
ci chceme alebo nie, urcité povahove crty dedime po rodicoch, ale neuvodmuju si to urcite nejaki pubertiaci, ktori sa menia zo dna na den, ani adolescenti! musime sa zmierit s tym, ze v niektorych situaciach sa budeme chovat rovnako ako nasa mama alebo otec, ja som inak citala, ze je dolezite to, ako sa chova muz k mame, tak sa bude chovat aj k svojej zene, jasne, ze to neplati na vsetkych, ale nieco na tom je
Ja sa z toho vymykám úplne, pretože ja som nemala s otcom dobrý vzťah, takže nemôžem hodnotiť. A môj priateľ nevyzerá ani nemá nič z povahy môjho otca a som rada...
To som uz tiez kdesi citala..a som si povedala, ze dobra blbost.. Ale minule tatino pri stole spravil také gesto a úplne vyzeral jak môj "vyvolený"..no ako celkom šok mi to spôsobilo...Možno na tom dačo bude..
takého ako môj otec? takého nenájdem.....chcela by som mať takého inteligentného,rozumného a sčítaného muža. Môj otec je úžasný človek,snažil sa z nás vychovať slušných ľudí (mňa a mojich bratov), bez predsudkov a vlastným názorom na svet,umožnil nám vzdelávať sa a naučil nás pracovať..naučil ma postarať sa o seba...nepotrebujem chlapa, ktorý ma bude viesť za ručičku, ale niekoho, kto ma bude považovať za rovnocenného partnera! takže ...áno chcem takého ako môj otec!
ja nechcem muza ako moj otec...ale ten moj milovany v poslednom case mi hovori:,,uz si ako moja matka!!,,-takze budem sa muset trosku o par stupnov zmenit
no ja by som vobec nechcela mat chlapa ako je moj foter...boaaa...by som dopadla ...to by ste ho museli proste zazit a aj vidiet ...koniec...tak si radsej najdem ovela ineho!radsej!
tak aspon ja teda urcite by som necela mat v zivote chôlapa ako je moj otec..neschopny..debil???na co mi je taky???a pijak???a psychpopat??:?ooch tak za to dakujem ale to nie...nikdy...moj otec ma v zivote naucil jednu vec..nenajdi si chlapa..ako som ja...bo skoncis velmi zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale urcite nie na vztah
s tym komplexom to nieco bude
ja nechcem muza ako moj otec...ale ten moj milovany v poslednom case mi hovori:,,uz si ako moja matka!!,,-takze budem sa muset trosku o par stupnov zmenit